- 12 Mayıs 2021
- 903
- 1.703
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan uyuşmazlığım yok canım ve hoşbulduumHoşgeldin canım yüksek ihtimal kese görünür Pembe akıntıyı sorun etmiyorlar ama kan uyuşmazlığın varsa iğne yaptırman gerekir
İnşallah tamam bilgi vereceğiminşallah görürsün canım bilgi verirmisin bizede :)
Anadolu hayat sigorta A ağı yaptırdık canım. Gittiğim hastane B ağını kabul etmiyor. Benim önceden B idi. Ve mecbur ödeme yapıp girdim o zaman.Hangi firmadan yaptırdınız acaba. Is yerim allianz sigortadan yaptirdi ama gebelikte tarama testleri vs gibi kadın doğumun istediği testleri kapsıyor mu biliyor musunuz? Daha hiç kullanmadım.
Hoşgeldin canm benim sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba, herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Sat 13 Şubat.
Tam 1 hafta öncem betam 540 çıkmıştı. Dün çok hafif pembe akıntı oldu. Bugün doktora gideceğim. Betama göre bugün keseyi görürüm inşallah diyorum Kızlar. Aranıza katıldığım için de çok mutluyumm
Benimde anadolu A network:))Anadolu hayat sigorta A ağı yaptırdık canım. Gittiğim hastane B ağını kabul etmiyor. Benim önceden B idi. Ve mecbur ödeme yapıp girdim o zaman.
Testleri kapsıyor mu bir bilgim yok. Bence yüzdelik olarak kapsıyordur. Ama sormak lazım. Cmts sorayım gidince inşallah öğrenmiş olalım.
Allah razı olsun kuzum inşallahHadi inşallah seninde güzel haberlerini heyecanla bekliyorum
Hoşbuldum amin inşallah canımHoşgeldin canm benim sağlıkla ilerlesin inşallah
Benimde anadolu sigorta ama tarama ve detaylı ultrasonu karşılamıyor bir de her tahlilide aynı şekilde. Mesela genel gebelik tahlilleri istedi doktorum 9 tanesi laboratuvar dışı olduğu için karşılamıyotuhaf açıkçasıAnadolu hayat sigorta A ağı yaptırdık canım. Gittiğim hastane B ağını kabul etmiyor. Benim önceden B idi. Ve mecbur ödeme yapıp girdim o zaman.
Testleri kapsıyor mu bir bilgim yok. Bence yüzdelik olarak kapsıyordur. Ama sormak lazım. Cmts sorayım gidince inşallah öğrenmiş olalım.
Hayırlı olsun kuzum öyleyse bizlereBenimde anadolu A network:))
çok sıkıntı bizim de aynıdır öyleyseBenimde anadolu sigorta ama tarama ve detaylı ultrasonu karşılamıyor bir de her tahlilide aynı şekilde. Mesela genel gebelik tahlilleri istedi doktorum 9 tanesi laboratuvar dışı olduğu için karşılamıyotuhaf açıkçası
mantıken faydası bile olabilir. Saç vitaminleri alır derler eskiler :)Kızlar bir de hamilelikte saç kesimi hakkında fikriniz bilginiz var mı, en acilinden
Batıl inanç olarak kesilmez bilimsel olarak bir sıkıntı olmaz diye biliyorumKızlar bir de hamilelikte saç kesimi hakkında fikriniz bilginiz var mı, en acilinden
Muhtmelen canım, her şeyi kapsıyor sanıyorsun ama mesela geçen kontrolumde rutin tahlillerimi istedi 9 tanesi laboratuvar dışı 1500 tl dedi devlette yapacağım mecbur.. Sadece muayene ve doğuma yarayacak sanırımçok sıkıntı bizim de aynıdır öyleyse
Evet cidden öyle ama benim biraz sağlık probleminden ötürü kesmem gerekiyor ama bir tarafta kesme diyor bebek açısından iyi değilmiş bilmem nemantıken faydası bile olabilir. Saç vitaminleri alır derler eskiler :)
Sağlık sebepli yapılan hiçbirşeyin zararı olmaz diye biliyorum ama ikilemde kaldımBatıl inanç olarak kesilmez bilimsel olarak bir sıkıntı olmaz diye biliyorum
Evet cidden öyle ama benim biraz sağlık probleminden ötürü kesmem gerekiyor ama bir tarafta kesme diyor bebek açısından iyi değilmiş bilmem ne
neyseki şehrimde sevdiğim bir devlet hastanesi var. eğer öyle durum olursa ben de herhalde böyle çare bulurum. Bu arada şehir hastanelerini hiç sevemedim kızlar.Muhtmelen canım, her şeyi kapsıyor sanıyorsun ama mesela geçen kontrolumde rutin tahlillerimi istedi 9 tanesi laboratuvar dışı 1500 tl dedi devlette yapacağım mecbur.. Sadece muayene ve doğuma yarayacak sanırım