• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ben de kahve içtim biraz bende uyumuş kalmışım eşimde bebeği uyutmuş çok gazı vardı ben uyandığımda o da uyandı duş aldırdım bebe uyudu bu Seder de bende uyku yok 🥲🥲🥲
Banyoyu gece mi yaptırıyorsun annem bana illa öğlene kadar yaptır diyor hasta olır diyor cesaret edemiyorum gece yaptırmaya

Ben de kahve içtim biraz bende uyumuş kalmışım eşimde bebeği uyutmuş çok gazı vardı ben uyandığımda o da uyandı duş aldırdım bebe uyudu bu Seder de bende uyku yok 🥲🥲🥲
Hahahah oy kıyamammm bende yeni uyuttum direkt bayılcam galiba daldın diye beşiğin başında bekliyorum

Ayyy bende uyuyunca bütün fotoğraflarına bakıyorum özledim diyorum kendi kendime aslında dışarı çıkamıyorum tüm hayatım kısıtlandı çok yorucu geçiyor ama çok sevdim anne olmayı bilmiyorum dünyanın. En güzel hissi şikayetçi değilim elhamdülillah hele tek bakmak dediğin gibi yorucu ama daha güzel daha zevkli sağolsun eşimde destekçi bana
Uyutana kadar çekilen çile yorgunluk , Uyuyunca fotoğraflara bakmaaaak özlemekkkk ah ahhh dünyanın en güzel hissi 💙 eş destekçi olmasa daha zor çiçeğim çok şükür en azından duygusal olarakta insan yalnız kalmıyor . Ben eşime yıllık izin alsana dicem bazen o derece bunalıyorum 🥲

Uyutana kadar çekilen çile yorgunluk , Uyuyunca fotoğraflara bakmaaaak özlemekkkk ah ahhh dünyanın en güzel hissi 💙 eş destekçi olmasa daha zor çiçeğim çok şükür en azından duygusal olarakta insan yalnız kalmıyor . Ben eşime yıllık izin alsana dicem bazen o derece bunalıyorum 🥲
Ben eşim işten gelince direk yatıyorum yoksa uykuya dayanamıyorum aslında eskiden uykuyla aram bu kadar iyi değildi ama bebek doğdu uykuya düştüm bende

Banyoyu gece mi yaptırıyorsun annem bana illa öğlene kadar yaptır diyor hasta olır diyor cesaret edemiyorum gece yaptırmaya
Akşam 9 buçukta yaptırdım canım gazı vardı öyle iyi geldiki ayaklarının altına yağla masaj yaptım karnına yaptım bir sürü pıtrlattı kakasını yaptı bak bu saatte kadar uyudu doktor bana iki üç güne bir yaptır gözenekleri açılsın dedi çok çabuk toparlar kendini dedi bebekler suyla büyür diyorlar yaptırdım bende gündüz zaten tekim yaptırma şansım hiç yok eşim gelince yaptırdım

Bu saatte kaçımızın durumu bu 😅 meme uçlarım yara oldu sağıp biberonla veriyorum iyileşene kadar. Neyse ki benimki nerden geldiğini umursamıyo yeter ki doysun😂

Eklentiler

• IMG_20241128_033759.jpg
    IMG_20241128_033759.jpg
    130,6 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar bende aynı durumdayım bebeğim 5 günlük eşim şehir dışında çalışıyor eşimin geldiği gün doğum yaptım özlemimi gideremeden ayrı kaldık. Sinirlerim bozuk bebeğim emmiyor tek göğüs alıyor oda zar zor. Kayınvalidem bizde çok huzursuzum normal doğum oldu dikişlerim var oturamıyorum kalkamıyorum dün gece o halimle odaya kadar zar zor yürüyüp uyuyab eşime sarılıp ağladım ben galiba tam lohusalık yaşıyorum aklıma eşimin tekrar şehir dışına işe gideceği gelince çıldırıyorum.
Bu duygular geçiyor canım bende 3/7hün arası böyle ağlama atakları krizleri yaşadım. Sen bebeşi olabildiğince meme konusu da zorla. Açıkçası ben ilk 10 gün çok zorlandım ama rahatla gün geçtikçe düzen oturacak

Günaydın kızlar oğlumun çapak gözüyle uğraşmak canımı sıkıyo enfekte mi olmuş nedir doktora gidicez ama sigortaya ekleyemedik çocuğu hala ona uğraşıp halledip doktora gitmemiz lazım, ayrıca eşimin ailesinden birinin gelip oğlumu kucağına alıp sevmesi bile bana çok batıyo neden bilmiyorum kv ile falan normalde çok büyük problemim yok ama kv falan yanlıs bişi der bam telime basar sinirlenirim diye istemiyorum galiba, patlatacak bomba gibiyim çünkü.Bugün görünce aramıs ayy çok özlüyorum bir akşam görmeye gelicem diyo bu hafta için, yani benden fazla birinin özlemesi mümkün değil zaten de birinin özlemesi bile sinirimi bozuyo helen hele eline almaya falan kalkmasın onlar gelince kucağıma alıyorum hemen 🤨

Günaydın kızlar oğlumun çapak gözüyle uğraşmak canımı sıkıyo enfekte mi olmuş nedir doktora gidicez ama sigortaya ekleyemedik çocuğu hala ona uğraşıp halledip doktora gitmemiz lazım, ayrıca eşimin ailesinden birinin gelip oğlumu kucağına alıp sevmesi bile bana çok batıyo neden bilmiyorum kv ile falan normalde çok büyük problemim yok ama kv falan yanlıs bişi der bam telime basar sinirlenirim diye istemiyorum galiba, patlatacak bomba gibiyim çünkü.Bugün görünce aramıs ayy çok özlüyorum bir akşam görmeye gelicem diyo bu hafta için, yani benden fazla birinin özlemesi mümkün değil zaten de birinin özlemesi bile sinirimi bozuyo helen hele eline almaya falan kalkmasın onlar gelince kucağıma alıyorum hemen 🤨
Benim oğlumun da doğduğundan beri sol gözü çapaklı gözyaşı kanalları tıkalıymış kaynatılıp soğutulmuş suyla sil sonra göz damlası kullan sonra da gözyaşı kanallarına bi masaj gösterdi onu yap dedi

bayadır takip edemiyorum sıkıntılardan son 4 sfyı okudum dertler ortak eski hayatımı ben de çok özledim eşim sanki hiç baba olmamş gibi ayrı odada yatıyorum yoğun çalışıyor uykusu bölünmesin diye. Gelşnce bi 15-20 dk seviyor o kadar. 21.00 gibi yarıyorum dayanamıyorum enerjim kalmıyo muhabbet edip paylaşım yapamaz hale geldik. Bu zamana kadar annem vardı şimdi ananem benimle yalnız olanları tebrık ediyorum valla..
Depresyonum geçmişti ams yine bu ara kötüyüm eşimin davranışları ama en önemlisi kızımda solunumla ilgili sorun var laringomazş teşhisi konuldu kilo alımı geride kalmış doktor kalbinde üfürüm vaat gibi dedi ama emin olamadı çocuk kardiyologuna gidicez. Kızım iyi olsun başka bir sey istemiyorum. Mama meme devam edenler mamayı ne zaman ne sıklıkla veriyosunuz

bayadır takip edemiyorum sıkıntılardan son 4 sfyı okudum dertler ortak eski hayatımı ben de çok özledim eşim sanki hiç baba olmamş gibi ayrı odada yatıyorum yoğun çalışıyor uykusu bölünmesin diye. Gelşnce bi 15-20 dk seviyor o kadar. 21.00 gibi yarıyorum dayanamıyorum enerjim kalmıyo muhabbet edip paylaşım yapamaz hale geldik. Bu zamana kadar annem vardı şimdi ananem benimle yalnız olanları tebrık ediyorum valla..
Depresyonum geçmişti ams yine bu ara kötüyüm eşimin davranışları ama en önemlisi kızımda solunumla ilgili sorun var laringomazş teşhisi konuldu kilo alımı geride kalmış doktor kalbinde üfürüm vaat gibi dedi ama emin olamadı çocuk kardiyologuna gidicez. Kızım iyi olsun başka bir sey istemiyorum. Mama meme devam edenler mamayı ne zaman ne sıklıkla veriyosunuz
Geçmiş olsun canım ben mama meme veriyorum eğer iki memeyi toplam da 20 dakika yarım saat alırsa mama vermiyorum ama tek meme emerse veriyorum 30 cc lik depresyon için yorumum yok süreç biraz zorlu hepimiz geçtik ki hala geçiyoruz en ağır atlatanlardan birisi benim bu saat oldu bak bebek hala uyumadı eşimle dönüşümle baktık benim de çevremden destek yok karı koca kendi çabamızla bakıyoruz işte

Biz küs olmamıza rağmen konuşmuyoruz yani birbirimizle kv annem diye seviyor kp denen şerefsiz oğlum diye seviyor görümce denen yılan da halam seni bu dünyada en çok kim sever halan tabiki şarkısı ile seviyor 🤣🤣🤣🤣ama oğlum öyle akıllı bir bebek ki halasının kucağına giderken yolda başlıyor çığırmaya 😄yasa kv annem deyince hemen kafasını çeviriyor yada ağlıyor sanki büyümüşte küçülmüş bunların nasıl insanlar olduğunu görmüş gibi oğlum 😃tek bir gerçek var annesi biziz kimse bizden daha iyi düşünemez özleyemez sevemez bakamaz Allahım hepimize uzun ömürler versin evlatlarımızla beraber sağlıklı mutlu yıllarımız olsun

Geçmiş olsun canım ben mama meme veriyorum eğer iki memeyi toplam da 20 dakika yarım saat alırsa mama vermiyorum ama tek meme emerse veriyorum 30 cc lik depresyon için yorumum yok süreç biraz zorlu hepimiz geçtik ki hala geçiyoruz en ağır atlatanlardan birisi benim bu saat oldu bak bebek hala uyumadı eşimle dönüşümle baktık benim de çevremden destek yok karı koca kendi çabamızla bakıyoruz işte
Koca desteği de çok önemli o bakıyorsa zaten başkasına gerek yok 🫣 benim de bir memeden sonra uykuya dalıuor gece uyandırmıyordum ikinci meme için sanırım kilo alımının düşük kalmasına o neden oldu mama ben de veriyorum ama sütüm yok gibi düşündüğümde veriyordum acaba her memeden sonra denesem mi vermeyi diye düşündüm ama fazla mo olur bilemedim

Günaydın kızlar, kabus gibi bir geceden çıktım sizde durumlar nasıl 🥴
Bende bugün kabus gibi bir geceden çıktın kesinlikle kızım kolik 1-2 saat süren ağlama krizleri 28. Gün itibari işe 6 saat sürdü ağladım oturdum çok zorlandım bu kolik bebeklere ne iyi gelir yapmam dediğim vermem dediğim herşeyi yapıyorum çaresizlikten battaniyede sallamam diyordum salladım kimyon çayı vermem diyordum verdim teyzene çare curt vermem diyordum verdim susmuyor gırtlaktan bağırıyor çıldırıyor çocuk çok üzülüyorum 😢

Biz küs olmamıza rağmen konuşmuyoruz yani birbirimizle kv annem diye seviyor kp denen şerefsiz oğlum diye seviyor görümce denen yılan da halam seni bu dünyada en çok kim sever halan tabiki şarkısı ile seviyor 🤣🤣🤣🤣ama oğlum öyle akıllı bir bebek ki halasının kucağına giderken yolda başlıyor çığırmaya 😄yasa kv annem deyince hemen kafasını çeviriyor yada ağlıyor sanki büyümüşte küçülmüş bunların nasıl insanlar olduğunu görmüş gibi oğlum 😃tek bir gerçek var annesi biziz kimse bizden daha iyi düşünemez özleyemez sevemez bakamaz Allahım hepimize uzun ömürler versin evlatlarımızla beraber sağlıklı mutlu yıllarımız olsun
Ya valla canımı sıkacak bişi olur sinirlenirim kv de lohusa gibi alıngan bizde ağlamaya başlar hemen iyice canım sıkılır

Back