2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
ay benim de hiç belirtim yok kendimi hamile gibi hissedemiyorum o yüzden. cuma ultrason randevum var. o zamana kadar hamile olduğuma inanamıycam sanırım :)))
Benimde uyku ve cabuk yorulma dışında belirtim yok kuzu
Ama evet Doktor'a gidemeden içi rahat olamıyor insanın

canım çok normal benimde 6.haftada başladı herkesde aynı belirtiler olmuyormuş zaten inşallah senin hep bulantısız heçer ben 14 haftalık oldum hala kötüyüm

benim 6.haftada başladı 14 olduk ama hala sürünüyorum ve çalışıyorum zor ya dinmeyen bi bulantı koku hasasiyeti
Benim de kızım da öyle olmuştu. Hamilelik benim için travma resmen o yüzden çok çok korkuyorum. 6. Hafta bir başladı 17. Haftaya kadar yaşamadığım şey kalmadı. Allah bi şekilde sabır veriyor diyelim.

Kızlar az önce doktor kontrolünden çıktım. Daha önce boş gebelik geçiren biri olarak bu defa kesenin içinde bebeği görünce gözyailarımı tutamadm kalp atışını da dinledim. Karından bakılan ultrasonla görünmedi doktor alttan bakabilirim dedi kabul ettim. Çünkü 1-2 hafta daha bekleyerek strese girip hem bebeğe hem kendime zarar verecektim. Bir de önceki tecrübemden hareketle 9.haftaya kadar alttan ultrasonla bebek oluşacak mı yolk sac oluşacak mı diye o kadar çok kurcaladılar muayene ettiler ki artık ben de bi aşinalık oldu ister istemez ayrıca hiçbir kanama vs de olmamıştı kürtajla almışlardı boş keseyi. Neyse eğer alttan muayeneden korkanlar varsa diye biraz detaylandırdım. Sonuç olarak bu defa her şey yolunda ilerliyor. Sat 30 ocak 6+6 ama doktor bebek için 6+2 gelişimi dedi hiçbir sıkıntı yok dedi kan ve idrar tahlillerin temiz çıktı dedi. Cinsel ilişkiyi sordm bir sıkıntı yok ama kanama alanı oluşturabilir dedi öyle bir şey olursa hemen gel dedi. 1 ay sonra kontrole çağırdı. Durumlar böyle

Eklentiler

• IMG_20240318_100846.jpg
    121,6 KB · Görüntüleme: 45

inşallah benimde biran önce biter gece bile bulantıyla uyanıyorum annemde öyleymiş bakalım artık kız mı erkek mi :) sağlıkla gelsinde cinsiyetin önemi yok

Yaaaa ama yerim minnak kuzuumu
Gözün aydın bştanem Yaaa maşallah maşallah canm gözün aydınnn
Yerim minnak kuzumu
Sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizin süreci

canım çok normal benimde 6.haftada başladı herkesde aynı belirtiler olmuyormuş zaten inşallah senin hep bulantısız heçer ben 14 haftalık oldum hala kötüyüm
amin canım,teşekkür ederim.kötü düşünmeyeceğiz. bir an bariz belirti yaşamayınca eksik hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…