Evet bende hemen yarına randevu aldım gidicem bakalımBende de vardı geçen hafta çok yoğun yaşadım hatta doktorum normal dedi taze, açık renkli ve bir pedi doldurmayacak kadarsa sıkıntı yok dedi ama her ihtimale karşı Duphaston başlattı şimdi çok seyrek olmaya başladı, illaki rahat edemiyor insan illaki bi doktora görünmek istiyorsun
Duyulabilir canım ben 5+6da kalp atışını gördüm 6+3 te duymak için çağırdı yine beniKızlar 6+3de kalp atışı duyulur mu?
Türk mü doktorunuz memnunmusunuz.evet yakınmışız. bir ihtimal aynı doktorda mıyız diye sormuştum :) benimki koln merkezde (ehrenfeld)
Duyulabilir duyulmayadabilir canım bazen 8. Haftada anca duyuluyorKızlar 6+3de kalp atışı duyulur mu?
Cok dogru insan kokrkuyor az bi lekelenme bende oglumda yasadim korktum Dr gittim bisey yoktu pembe taze kan olmadikca onemli degil demisti aslinda kahverengi leke yerlesme lekesi bende bugun cok az leke gordum Hani panik yapmadim ama takipteyim gerkecten hamile kalmaya calisiyoruz hamile kalinca bize tutunsun diye dua ediyoruz leke takibi, belirtileri takip ediyoruz, sonra keseyi gorelim bebek iyi saglikli olsun sonra cinsiyet merakimiz basliyor vs vs bu kadinlarin cektigi nedir y’a yinede sukurBende de vardı geçen hafta çok yoğun yaşadım hatta doktorum normal dedi taze, açık renkli ve bir pedi doldurmayacak kadar değilse sıkıntı yok dedi ama her ihtimale karşı Duphaston başlattı şimdi çok seyrek olmaya başladı, illaki rahat edemiyor insan illaki bi doktora görünmek istiyorsun
evet türk. kölnde çok meşhur bir doktor, çok zor randevu alabildik. benim de ilk rendevum olacak perşembe günü.Türk mü doktorunuz memnunmusunuz.
Ben 2.de yaptırmadım sadece ilk oğlumda yaptırmıştımKızlarrr doktor 1 ay sonra gel 2li tarama testi yapalım dedi. Şuan 6+5 kalp atışlarını da duyduk. 2li tarama yaptıranınız var mı şimdi ya da önceki gebeliklerinde. Bir form verdi doktor belli riskleri vs de varmış sanırım biraz okudum. Sizden de istedi mi doktor bu testi
Allah'ım hepinizden razı olsun canlarÇok şükür canım öyle olsunda biz bekleriz
Kızlar günaydın, doktoruma sorduğum soruları sizinle paylaşıyorum.
1. Saç boyası : Diplere gelmemek koşulu ile çok acil değilse ilk 12 haftadan sonra amonyak içermeyen/organik boya kullanılabilir.
2.Bitki çayları : Siyah çay çok açık, rezene(Her gün içme- dengeli ve aralıklı) (içilemeyenler : sinemaki, adaçayı, biberiye, kekik,meyan)
3. Yenilemeyen sebze veya meyveler : Yeşillikler dahil yiyebilirsin, sadece dengeli vucuduna yarayacak kadar bir miktar tüket. 3 ay veya 9 ay boyunca tamamen kendini yeşilliklerden örneğin maydonozu beslenmeden kesmek doğru değil.
4.Spor : ağırlık kaldırılmayan pilates tarzı sporlar yapılabilir. Vucudunu dinle. Eğer ağrın artıyorsa, kanama benzeri lekelenmeler oluyorsa ara ver.
5. Sivilcelenme : Hormonlar pik yaptığı için normal.
6. Nates q plus : Hamileliğin ilerleyen aylarında gebelik tansiyonunun oluşma riskini ciddi oranda azaltır.
7.Çalışılan yer ağır metal sanayi : Zararlı, rapor yazılabilir.
8. Kalp atışı ne zaman duyulur : 6.haftada genellikle
9. 35 yaşa yakın veya üstü yaşlarda risk esasen her gebelikte olduğu kadardır. Stresten uzak durun.
Günaydn kuzumgünaydınlar güzeel anneler cumartesi sabah kontrole gittim 6+5 kalp atışı duyduk :)
Bende bulantı çok canım oruç tutmuyorum açıkçası nolur nolmaZ diye ama burada tutan arkadaşlar vardıKızlar mide bulantısı başlayan var mı? Hangi haftadasınız
Ayrıca oruç tutuyor musunuz?
Ya süpersin ben gidince soru sormayı unutuyorum emeğine sağlıkKızlar günaydın, doktoruma sorduğum soruları sizinle paylaşıyorum.
1. Saç boyası : Diplere gelmemek koşulu ile çok acil değilse ilk 12 haftadan sonra amonyak içermeyen/organik boya kullanılabilir.
2.Bitki çayları : Siyah çay çok açık, rezene(Her gün içme- dengeli ve aralıklı) (içilemeyenler : sinemaki, adaçayı, biberiye, kekik,meyan)
3. Yenilemeyen sebze veya meyveler : Yeşillikler dahil yiyebilirsin, sadece dengeli vucuduna yarayacak kadar bir miktar tüket. 3 ay veya 9 ay boyunca tamamen kendini yeşilliklerden örneğin maydonozu beslenmeden kesmek doğru değil.
4.Spor : ağırlık kaldırılmayan pilates tarzı sporlar yapılabilir. Vucudunu dinle. Eğer ağrın artıyorsa, kanama benzeri lekelenmeler oluyorsa ara ver.
5. Sivilcelenme : Hormonlar pik yaptığı için normal.
6. Nates q plus : Hamileliğin ilerleyen aylarında gebelik tansiyonunun oluşma riskini ciddi oranda azaltır.
7.Çalışılan yer ağır metal sanayi : Zararlı, rapor yazılabilir.
8. Kalp atışı ne zaman duyulur : 6.haftada genellikle
9. 35 yaşa yakın veya üstü yaşlarda risk esasen her gebelikte olduğu kadardır. Stresten uzak durun.
Hayırlı olsun, bende bugün 6+5 im az önce duyduk çok şükürgünaydınlar güzeel anneler cumartesi sabah kontrole gittim 6+5 kalp atışı duyduk :)
Rica ederim kuzumm. Yararı olur inşallahKızz Allah razı olsun ne güzel yazmışsın
Emeğine sağlk tatlım saolasn
Günaydn kuzum
Oyyyyy yaaa yerimmmmm maşallah
Darısı bize inşallah
Ne demek canım:) :*Ya süpersin ben gidince soru sormayı unutuyorum emeğine sağlık
ay benim de hiç belirtim yok kendimi hamile gibi hissedemiyorum o yüzden. cuma ultrason randevum var. o zamana kadar hamile olduğuma inanamıycam sanırım :)))Selam hanımlar hamilelik belirtileriniz nasıl gidiyorBen 6+3 teyim göğüs büyümesi hassasiyet harici bir tane bile belirtim yok Yani hamile değil gibiyim, ne bulantı ne yanma ne karın ağrısı hiçbiri yok.. Maşallah diyorum tabi sürekli inşallah böyle gider.. Sizde nasıl ? Bu arada bu belirtisizlik cinsiyet açısından bişe düşünürtür mü acaba