2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Evet bende hemen yarına randevu aldım gidicem bakalım

Cok dogru insan kokrkuyor az bi lekelenme bende oglumda yasadim korktum Dr gittim bisey yoktu pembe taze kan olmadikca onemli degil demisti aslinda kahverengi leke yerlesme lekesi bende bugun cok az leke gordum Hani panik yapmadim ama takipteyim gerkecten hamile kalmaya calisiyoruz hamile kalinca bize tutunsun diye dua ediyoruz leke takibi, belirtileri takip ediyoruz, sonra keseyi gorelim bebek iyi saglikli olsun sonra cinsiyet merakimiz basliyor vs vs bu kadinlarin cektigi nedir y’a yinede sukur

Ben 2.de yaptırmadım sadece ilk oğlumda yaptırmıştım
Asla da yaptırmayı düşünmüyorum.
Zaten doğruluk payı da çok az çoğu kişiye riskli diyorlar ve çocuk sapasağlam doğuyor o stres ve üzüntü ile çocuk daha çok etkileniyordur eminim
Kardeşimin bebegime dediler yuksek riskli cikti bir test yaptırdılar yurtdışına yolladılar temiz geldi ömründen ömür gitti çocuk bir doğdu maşallah üstün zekali belki de herşeyi çok erken öğrendi

Kızlar mide bulantısı başlayan var mı? Hangi haftadasınız
Ayrıca oruç tutuyor musunuz?

Kızlar günaydın, doktoruma sorduğum soruları sizinle paylaşıyorum.
1. Saç boyası : Diplere gelmemek koşulu ile çok acil değilse ilk 12 haftadan sonra amonyak içermeyen/organik boya kullanılabilir.
2.Bitki çayları : Siyah çay çok açık, rezene(Her gün içme- dengeli ve aralıklı) (içilemeyenler : sinemaki, adaçayı, biberiye, kekik,meyan)
3. Yenilemeyen sebze veya meyveler : Yeşillikler dahil yiyebilirsin, sadece dengeli vucuduna yarayacak kadar bir miktar tüket. 3 ay veya 9 ay boyunca tamamen kendini yeşilliklerden örneğin maydonozu beslenmeden kesmek doğru değil.
4.Spor : ağırlık kaldırılmayan pilates tarzı sporlar yapılabilir. Vucudunu dinle. Eğer ağrın artıyorsa, kanama benzeri lekelenmeler oluyorsa ara ver.
5. Sivilcelenme : Hormonlar pik yaptığı için normal.
6. Nates q plus : Hamileliğin ilerleyen aylarında gebelik tansiyonunun oluşma riskini ciddi oranda azaltır.
7.Çalışılan yer ağır metal sanayi : Zararlı, rapor yazılabilir.
8. Kalp atışı ne zaman duyulur : 6.haftada genellikle
9. 35 yaşa yakın veya üstü yaşlarda risk esasen her gebelikte olduğu kadardır. Stresten uzak durun.

Kızz Allah razı olsun ne güzel yazmışsın
Emeğine sağlk tatlım saolasn

günaydınlar güzeel anneler cumartesi sabah kontrole gittim 6+5 kalp atışı duyduk :)
Günaydn kuzum
Oyyyyy yaaa yerimmmmm maşallah
Darısı bize inşallah

Ya süpersin ben gidince soru sormayı unutuyorum emeğine sağlık

ay benim de hiç belirtim yok kendimi hamile gibi hissedemiyorum o yüzden. cuma ultrason randevum var. o zamana kadar hamile olduğuma inanamıycam sanırım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…