2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bu bebişlerini gören kalp atışlarını dinleyenlerin sevinçlerine ortağım ♥️ benimde cuma günü ikinci kez gideceğiz kese gördük büyüdü mü diye bakcağız . Benim daha minnak kalbi anca iki haftaya duyulur. Kızlar benim her hafta kontrol var şanslı mıyım bilmiyorum strese girmiyorum bekleme süreci yok bana git 1 ay sonra gel dede kafayı yerim herhalde

Bu arada hiç belirtim yok sadece sabah diş ağrısı ile uyandım . Allahım dedim verme her ağrıya tamam da dişe dayanılmaz . Allahtan şimdilik geçti ama 9 ay yoklamasın diye duaya başladım şimdiden

Bu bebişlerini gören kalp atışlarını dinleyenlerin sevinçlerine ortağım ♥️ benimde cuma günü ikinci kez gideceğiz kese gördük büyüdü mü diye bakcağız . Benim daha minnak kalbi anca iki haftaya duyulur. Kızlar benim her hafta kontrol var şanslı mıyım bilmiyorum strese girmiyorum bekleme süreci yok bana git 1 ay sonra gel dede kafayı yerim herhalde
maşallah canım , bana 1 ay sonra kontrol dedi :KK70: şafak sayıyorummm

maşallah canım , bana 1 ay sonra kontrol dedi :KK70: şafak sayıyorummm
Benim doktor 1400 tl özel muayenesi ve ayda 4 kez gitme hakkı var. Onlardan para almıyor bende dedim kız ırmak değerlendir bunu her hafta git ♥️ ama bir ay beklemek zor belki büyüse şöyle karnım ortaya çıksa beklerim de şimdi daha çok küçük ya herşeyini göresim var

Merhabalar,

4+5te karından keseyi gördük biz sadece. 6+0'da tekrar çağırdı yolk sacı ve kalp için. Ben açıkçası 6+0da kalp duyulmasından şüpheliyim :)

bu durumda sanıyorumki 4+3 çok çok erken olur kalp duymak için.
Hm evet erkenmis tesekkur ederim cevapladigin icin

amin canım,teşekkür ederim.kötü düşünmeyeceğiz. bir an bariz belirti yaşamayınca eksik hissettim.
Bende bir belirti yok denebilir sadece yorgun hissediyorum kendimi. O da çalıştığım için olabilir diyorum çünkü öncesinde de yorruluyordum hep. Ama henüz 6. Haftadayım diye de olabilir. İnşallah süreci kolay atlatanlardan oluruz pozitif düşünelim canım🙏

Canm her hafta kontrolü senmi istedin doktormu önerdi

Canm her hafta kontrolü senmi istedin doktormu önerdi
Benim doktorun özel muayenesine gidiyorum ben verdiğimiz ücret bir aylık geçerli 4 kez muayene olma hakkımız var . Bende dedim madem bu parayı veriyoruz her hafta gidelim. Daha önce 2 kayıp olduğu içinde doktorda mantıklı buldu. Ortak karar aslında .

Benim doktor 1400 tl özel muayenesi ve ayda 4 kez gitme hakkı var. Onlardan para almıyor bende dedim kız ırmak değerlendir bunu her hafta git ♥️ ama bir ay beklemek zor belki büyüse şöyle karnım ortaya çıksa beklerim de şimdi daha çok küçük ya herşeyini göresim var
ay ne iyi yapmışsın boşver hakkın varsa git :KK70: ben çok zor sabrediyorum vallahi

Kızlar mide bulantısı başlayan var mı? Hangi haftadasınız
Ayrıca oruç tutuyor musunuz?
Geçen hafta kontrolde doktoruma sordum tutabilirsin dedi ancak bayılırsan, baygınlık geçirirsen, aşırı halsizlik yorgunluk olursa o zaman tutmazsın dedi şuan zaten bebek 1 damla kandan bile besleniyor dedi. Bende ilk gün n tuttum rahat geçti ama lekelenmem olunca ilaca başladık üstüne grip oldum şimdide onunla uğraşıyorum çalıştığım için güçten düşmemeye çalışıyorum 🥲şu gribi atlatsam devam edeceğim oruca bende

Çok teşekkür ederim canım benim en yakın zamanda inşallah sen de duyarsın 🙂🙏

Cok amin kuzummm saolasn

Bu arada hiç belirtim yok sadece sabah diş ağrısı ile uyandım . Allahım dedim verme her ağrıya tamam da dişe dayanılmaz . Allahtan şimdilik geçti ama 9 ay yoklamasın diye duaya başladım şimdiden
Ayy bebeim inşallah bi daha yoklamaz yaa
Diş ağrsı fena😒

Benim doktorun özel muayenesine gidiyorum ben verdiğimiz ücret bir aylık geçerli 4 kez muayene olma hakkımız var . Bende dedim madem bu parayı veriyoruz her hafta gidelim. Daha önce 2 kayıp olduğu içinde doktorda mantıklı buldu. Ortak karar aslında .
anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerler :)

Merhabalar,

4+5te karından keseyi gördük biz sadece. 6+0'da tekrar çağırdı yolk sacı ve kalp için. Ben açıkçası 6+0da kalp duyulmasından şüpheliyim :)

bu durumda sanıyorumki 4+3 çok çok erken olur kalp duymak için.
Genelde minik kuşlarımızın kalbi yeni yeni atmaya başladığı için O haftalarda pek dinletmiyorlar o ısıyı vermek istemiyor bazı doktorlar tabi bazen de belli olmuyor ama 7 8 hafta garanti oluyor pıt pıt sesleri duymaya 🥹❤️

kzılar bende 2 gün önce öğrendim erken öğrenidm adetime 6 gün kala normal testtede erken gebelik testtindede silik çizgi çıktı kanda 36 çıtkı 2 gün önce bugün tekrar verdim kanı daha çıkmadı bakalım nerdeyse tüm velirtileri yşaıyorum noramlmi :KK70: özelliklede kasık ağrısı bel ağrızı hiç geçmiyor diyebilirm cuma güününe aldım doktor randevumu ama insan düsünmeden edemiyorrr

X