2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Uyudu bi saat oldu şuan benimde uyumam lazım . Ancak eşimle çay mı içsem uyusam mı kararsızım ona bile ağlayasım var . Sinirlerim çorba oldu. Oğluma bakınca kalbim eriyor pişmanlık duyuyorum
Şu an bende tam aynı durumdayım eşim mutlu olayım diye Dubai çikolatası almış onunla kahve mi içsem yoksa uyusam mı ki

Bebeklerine tek başına bakanları tebrik ediyor hayranlık duyuyorum ben annem varken bile yoruluyorum
Ben tek bakıyorum ilk günden herkes dağıldı sözde benim lohusalık depresyonumdan ne güzel işte bu süreçte herkes olması gerekirken kimse yok şimdi iyi ki yok tek başıma daha zevkli beraber ağlıyoruz beraber gülüyoruz

Valla bravo bencede böyle olunca bebeğinin dilinden sen anliyorsun o sana alışıyor sen ona

Kızlar bu göz çapaklanma bizde de oldu silmeye çalıştım ama yapamıyor muyum bilmiyorum. Geçmiyo gibi korkuyorum herhalde de silmeye bir kaç gündür devam ediyor

Kızlar bende aynı durumdayım bebeğim 5 günlük eşim şehir dışında çalışıyor eşimin geldiği gün doğum yaptım özlemimi gideremeden ayrı kaldık. Sinirlerim bozuk bebeğim emmiyor tek göğüs alıyor oda zar zor. Kayınvalidem bizde çok huzursuzum normal doğum oldu dikişlerim var oturamıyorum kalkamıyorum dün gece o halimle odaya kadar zar zor yürüyüp uyuyab eşime sarılıp ağladım ben galiba tam lohusalık yaşıyorum aklıma eşimin tekrar şehir dışına işe gideceği gelince çıldırıyorum.

Kızlar bebeğinizi uyanıkken bir yere yatırdığınızda bir süre kendisi oyalanıp ağlamadan duruyor mu? Kendime kızıyprım daha 15 günlük bebekten ne bekliyorsun diye ama süreç psikolojik ve fiziksel çok yorucu ya. Ağlama krizi tuttuğu zaman tahammül edemiyorum ne yapacağımı şaşırıyorum ve yukarıda yazan arkadaşlara katılıyorum. Eski hayatımı, eşimle eski ilişkimi, kendimi çok özlüyorum. Ama bu bir süreç diyorum kendime biraz büyüyüp ele avuca geldiğinde her şey bambaşka olacak inşallah

Kızlar biz sarılıktan 2 gece yoğun bakımda yattık, foto terapi aldı ve çıktı. Şimdi evde emzirme ve mama ile mücadele veriyorum. Sarılıkla bu kadar uzun süre uğraşanınız varmı öneriniz nedir 10 günlük olduk

Çok yorucu ama gerçekten en iyisi tek bakmak. Bizde ilk geceden beri tekiz. Ama olsunnnnnn lohusalık tavan olsa da , yorulsam da , eski olan her şeyi özlesem de iyi ki diyorum oğluma bakıp özür dilerim annecim sadece yoruldum diyorum sonra da

Ben bugün artık tek beşiğinde bıraktım maksimum on dakikayı geçmemiştir bastı çığlığı. Ağlayınca sakinleştirme konusunu öğrenmeye çalışıyorum. Bizim oğlan katılıyor resmen nefesi kesiliyor ağlayınca . Kucağıma alıp dik bir şekilde havaya doğru hafifçe sallıyorum biraz sakinliyor

Bebeklerine tek başına bakanları tebrik ediyor hayranlık duyuyorum ben annem varken bile yoruluyorum
2 haftadır hastane işim var diye kaynanamdayım haftasonu eve dönüyorum 13 aralık gibi birkaç gün daha gelicem yine hastane için. Haftasonu bende tek bakmaya geri dönüyorum ki bende 2 çocuk var biri 3 yaşında. Oğlum geceleri uyuyorken iyiydi de son günlerdir asla gece uyumuyor o zor olacak bakalım. Bir de sling almam lazım ellerimin serbest kalabilmesi için. Hayırlısı bakalım. Ben ilk oğlumu tek başıma büyütmüştüm eşim geceleri de çalışıyordu. Şimdi de aynı geceleri çalışıyor gündüzleri uyuyor uyanıp yiyip işe...

Ay ben sling aldım bugün akşam geldi yarın denicem bakalım . Hemde 350 gibi uygun fiyata aldım bak istersen canım

Ayyy bende uyuyunca bütün fotoğraflarına bakıyorum özledim diyorum kendi kendime aslında dışarı çıkamıyorum tüm hayatım kısıtlandı çok yorucu geçiyor ama çok sevdim anne olmayı bilmiyorum dünyanın. En güzel hissi şikayetçi değilim elhamdülillah hele tek bakmak dediğin gibi yorucu ama daha güzel daha zevkli sağolsun eşimde destekçi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…