- 15 Şubat 2024
- 2.152
- 2.800
- 33
Şu an bende tam aynı durumdayım eşim mutlu olayım diye Dubai çikolatası almış onunla kahve mi içsem yoksa uyusam mı kiUyudu bi saat oldu şuan benimde uyumam lazım . Ancak eşimle çay mı içsem uyusam mı kararsızım ona bile ağlayasım var . Sinirlerim çorba oldu. Oğluma bakınca kalbim eriyor pişmanlık duyuyorum
Yeniden çiçek açacağız yavrularımızlaBiz bitmişiz kizlar nett hepimizin yaşadiği şeyler ortak
Ben tek bakıyorumBebeklerine tek başına bakanları tebrik ediyor hayranlık duyuyorumben annem varken bile yoruluyorum
Valla bravo bencede böyle olunca bebeğinin dilinden sen anliyorsun o sana alışıyor sen onaBen tek bakıyorumilk günden herkes dağıldı sözde benim lohusalık depresyonumdan ne güzel işte bu süreçte herkes olması gerekirken kimse yok şimdi iyi ki yok tek başıma daha zevkli beraber ağlıyoruz beraber gülüyoruz
Aynen canımValla bravo bencede böyle olunca bebeğinin dilinden sen anliyorsun o sana alışıyor sen ona
Valla ben çay içtim sonra eşimin telefonu çaldı o ara uyumuş kalmışımŞu an bende tam aynı durumdayım eşim mutlu olayım diye Dubai çikolatası almış onunla kahve mi içsem yoksa uyusam mı ki
Çok yorucu ama gerçekten en iyisi tek bakmak. Bizde ilk geceden beri tekiz. Ama olsunnnnnn lohusalık tavan olsa da , yorulsam da , eski olan her şeyi özlesem de iyi ki diyorumBen tek bakıyorumilk günden herkes dağıldı sözde benim lohusalık depresyonumdan ne güzel işte bu süreçte herkes olması gerekirken kimse yok şimdi iyi ki yok tek başıma daha zevkli beraber ağlıyoruz beraber gülüyoruz
Ben bugün artık tek beşiğinde bıraktım maksimum on dakikayı geçmemiştir bastı çığlığı. Ağlayınca sakinleştirme konusunu öğrenmeye çalışıyorum. Bizim oğlan katılıyor resmen nefesi kesiliyor ağlayınca . Kucağıma alıp dik bir şekilde havaya doğru hafifçe sallıyorum biraz sakinliyorKızlar bebeğinizi uyanıkken bir yere yatırdığınızda bir süre kendisi oyalanıp ağlamadan duruyor mu? Kendime kızıyprım daha 15 günlük bebekten ne bekliyorsun diye ama süreç psikolojik ve fiziksel çok yorucu ya. Ağlama krizi tuttuğu zaman tahammül edemiyorum ne yapacağımı şaşırıyorum ve yukarıda yazan arkadaşlara katılıyorum. Eski hayatımı, eşimle eski ilişkimi, kendimi çok özlüyorum. Ama bu bir süreç diyorum kendime biraz büyüyüp ele avuca geldiğinde her şey bambaşka olacak inşallah
2 haftadır hastane işim var diye kaynanamdayım haftasonu eve dönüyorum 13 aralık gibi birkaç gün daha gelicem yine hastane için. Haftasonu bende tek bakmaya geri dönüyorum ki bende 2 çocuk var biri 3 yaşında. Oğlum geceleri uyuyorken iyiydi de son günlerdir asla gece uyumuyor o zor olacak bakalım. Bir de sling almam lazım ellerimin serbest kalabilmesi için. Hayırlısı bakalım. Ben ilk oğlumu tek başıma büyütmüştüm eşim geceleri de çalışıyordu. Şimdi de aynı geceleri çalışıyor gündüzleri uyuyor uyanıp yiyip işe...Bebeklerine tek başına bakanları tebrik ediyor hayranlık duyuyorumben annem varken bile yoruluyorum
Ay ben sling aldım bugün akşam geldi yarın denicem bakalım . Hemde 350 gibi uygun fiyata aldım bak istersen canım2 haftadır hastane işim var diye kaynanamdayım haftasonu eve dönüyorum 13 aralık gibi birkaç gün daha gelicem yine hastane için. Haftasonu bende tek bakmaya geri dönüyorum ki bende 2 çocuk var biri 3 yaşında. Oğlum geceleri uyuyorken iyiydi de son günlerdir asla gece uyumuyor o zor olacak bakalım. Bir de sling almam lazım ellerimin serbest kalabilmesi için. Hayırlısı bakalım. Ben ilk oğlumu tek başıma büyütmüştüm eşim geceleri de çalışıyordu. Şimdi de aynı geceleri çalışıyor gündüzleri uyuyor uyanıp yiyip işe...
Ben de kahve içtim biraz bende uyumuş kalmışım eşimde bebeği uyutmuş çok gazı vardı ben uyandığımda o da uyandı duş aldırdım bebe uyudu bu Seder de bende uyku yokValla ben çay içtim sonra eşimin telefonu çaldı o ara uyumuş kalmışım
Ayyy bende uyuyunca bütün fotoğraflarına bakıyorum özledim diyorum kendi kendime aslında dışarı çıkamıyorum tüm hayatım kısıtlandı çok yorucu geçiyor ama çok sevdim anne olmayı bilmiyorum dünyanın. En güzel hissi şikayetçi değilim elhamdülillah hele tek bakmak dediğin gibi yorucu ama daha güzel daha zevkli sağolsun eşimde destekçi banaÇok yorucu ama gerçekten en iyisi tek bakmak. Bizde ilk geceden beri tekiz. Ama olsunnnnnn lohusalık tavan olsa da , yorulsam da , eski olan her şeyi özlesem de iyi ki diyorumoğluma bakıp özür dilerim annecim sadece yoruldum diyorum sonra da