- 11 Mart 2024
- 30
- 30
Bu arada bir sonraki kontrol 1 ay sonra 15 nisanda çoook uzakkgünaydınlar güzeel anneler cumartesi sabah kontrole gittim 6+5 kalp atışı duyduk :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada bir sonraki kontrol 1 ay sonra 15 nisanda çoook uzakkgünaydınlar güzeel anneler cumartesi sabah kontrole gittim 6+5 kalp atışı duyduk :)
ya ben de aynı durumdayım.ne mide bulantısı ne başka birşey hissediyorum. yolk sacı görsek, kalbini duysam rahatlayacağım. cmts cagırdı dr. 6.haftaya yeni girmiş olacağım, kalp atışı duyulur mu acabaay benim de hiç belirtim yok kendimi hamile gibi hissedemiyorum o yüzden. cuma ultrason randevum var. o zamana kadar hamile olduğuma inanamıycam sanırım :)))
benim de 6 nisannn nasıl geçecek bu zamanBu arada bir sonraki kontrol 1 ay sonra 15 nisanda çoook uzakk
benim 6+4 de duymuştu doktor yavrum belki bir hafta sonra tekrar çağırır seni kalp atışı içinya ben de aynı durumdayım.ne mide bulantısı ne başka birşey hissediyorum. yolk sacı görsek, kalbini duysam rahatlayacağım. cmts cagırdı dr. 6.haftaya yeni girmiş olacağım, kalp atışı duyulur mu acaba
sağol canım, bir daha gideceğiz o zaman muhtemelen. Sağlık sigortamda muayene sanırım 10 ile sınırlı. kontrol süresine denk getirmeye çalışıyoruz bazı randevuları.benim 6+4 de duymuştu doktor yavrum belki bir hafta sonra tekrar çağırır seni kalp atışı için
6.haftada duyulur heralde kalp atışı ama emin değilim canımya ben de aynı durumdayım.ne mide bulantısı ne başka birşey hissediyorum. yolk sacı görsek, kalbini duysam rahatlayacağım. cmts cagırdı dr. 6.haftaya yeni girmiş olacağım, kalp atışı duyulur mu acaba
valla bende aynı durumdayım bazen zaman geçmiyor bazen de ne de olsa geçecek diyorum . benimde 6 hakkım kaldı ağustosta yenilenecek sigorta hakkım yetmeyecek heraldesağol canım, bir daha gideceğiz o zaman muhtemelen. Sağlık sigortamda muayene sanırım 10 ile sınırlı. kontrol süresine denk getirmeye çalışıyoruz bazı randevuları.
ne kadar heyecanlı ve değişik bir süreçmiş. bazen unutuyorum, bazense beklerken zaman geçmiyor. :)
4. Haftadayim Hic bulantim yoktu d’un camasirsuyu doktum tuvalete temizlerken asiri rahatsiz oldum midem bulandi ilk kez oydu. Oruc tutuyorum zorlamadi beni iyi gidiyor islah bisey olmaz internete arastirdim dr bi zarari yok dedi genetik hastaliklar yoksa tutulabilirmisKızlar mide bulantısı başlayan var mı? Hangi haftadasınız
Ayrıca oruç tutuyor musunuz?
Ayy ne guzel gozunuz aydin darisi bize isalahgünaydınlar güzeel anneler cumartesi sabah kontrole gittim 6+5 kalp atışı duyduk :)
elimizin altında bir ultason cihazı olsaydı sürekli bakardık dimi. hayal gücüm de sınır tanımıyorvalla bende aynı durumdayım bazen zaman geçmiyor bazen de ne de olsa geçecek diyorum . benimde 6 hakkım kaldı ağustosta yenilenecek sigorta hakkım yetmeyecek heralde
sağol kuzum6.haftada duyulur heralde kalp atışı ama emin değilim canım
Merhabalar,Kizlar 4+3 de kalp atisi duyulur mu randevum cuma gunu
selam ben çok kötüyüm 14 hafta oldu hala kusma hala mide bulantısı ilaç kullanıyorum bulantı için ama çokta etki etmiyor. doktor vitamen yazdı onları kullanınca daha kötü oluyorum. kestim vitaminide. Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten zor yaniSelam hanımlar hamilelik belirtileriniz nasıl gidiyor Ben 6+3 teyim göğüs büyümesi hassasiyet harici bir tane bile belirtim yok Yani hamile değil gibiyim, ne bulantı ne yanma ne karın ağrısı hiçbiri yok.. Maşallah diyorum tabi sürekli inşallah böyle gider.. Sizde nasıl ? Bu arada bu belirtisizlik cinsiyet açısından bişe düşünürtür mü acaba
Olmaz mı yaa harikasnRica ederim kuzumm. Yararı olur inşallah
merhaba değil doktorunla görüş kanama gebeliğin hiç bi sürecinde normal değilKızlar kahverengi akıntı normal miii 6. Haftadayımmmm
Ah yavrum geçmiş olsun yaselam ben çok kötüyüm 14 hafta oldu hala kusma hala mide bulantısı ilaç kullanıyorum bulantı için ama çokta etki etmiyor. doktor vitamen yazdı onları kullanınca daha kötü oluyorum. kestim vitaminide. Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten zor yani
Anladım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah bu ev doktorları gerçekten kan tahlilinden gebeliğe bakmıyorlar mı. Çok saçma..evet türk. kölnde çok meşhur bir doktor, çok zor randevu alabildik. benim de ilk rendevum olacak perşembe günü.
tüp bebek benimkiler. tüp bebek merkezindeki doktorum buraya yönlendirdi
Gözün aydın canm benimMerhabalar,
4+5te karından keseyi gördük biz sadece. 6+0'da tekrar çağırdı yolk sacı ve kalp için. Ben açıkçası 6+0da kalp duyulmasından şüpheliyim :)
bu durumda sanıyorumki 4+3 çok çok erken olur kalp duymak için.
teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.Ah yavrum geçmiş olsun ya