Bugün görüşeceğim doktorla, inşallah normaldir benim de ama alt normalde karaciğerle alakalı, gebelik öncesi baya bozmuştum beslenmemi kötü yiyordum, inşallah sıkıntısız bir şeydir.
Selam kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik? Benim hiç enerjim yok bitik durumdayım kolumu kaldıramıyorum o derece. Yarın Dr randevum var. 9+1 bugün. Açık kahverengi akıntı var onun için gideceğim. Bakalım herşey yolunda dır inşallah.
Slm kizlar giremedim kac gundur topige Cok rahatsiizm mide bulantisi mide eksimesi bel bacak agrisi mahvetti beni oruç tutamıyorum artık ilk haftalar ıyıydi ama bu son zamanlar zorluyor tutamıyorum hala oruç tutan var mı
Aranizda hala yuzustu uyuyan var mi ben uyuyamiyorum Yan tarafta illa uykuya dalis yuzustu olacak rahatim yok diğer şekilde
Slm kizlar giremedim kac gundur topige Cok rahatsiizm mide bulantisi mide eksimesi bel bacak agrisi mahvetti beni oruç tutamıyorum artık ilk haftalar ıyıydi ama bu son zamanlar zorluyor tutamıyorum hala oruç tutan var mı
Aranizda hala yuzustu uyuyan var mi ben uyuyamiyorum Yan tarafta illa uykuya dalis yuzustu olacak rahatim yok diğer şekilde
Canım merhaba ben oruç tutmuyorum. Bacak ağrısı dün akşam bende de çok şiddetliydi önce şiddetli kasık ağrısıyla başladı korktum hastaneye gittim hatta. Sonra bacağa yayıldı ağrısı. Yüz üstü rahat edemiyorum karnım çok şişti benim felaket şişkinlik var. Sağa veya sola doğru yatıyorum ya da sırt üstü…
Benim geçen haftalarda vardı o hatta yazdım kızlar ağrı değilde karnında acı hisseden var mı diye. Benim nedeni ben sürekli karnımı içime çekerek dolaşmaya alışmışım. Doktor dedi ki rahmin genişliyor sende sürekli karnını içine çekiyorsun farkında olmadan ondan acıyordur ve gaz da o bahsettiğin hissiyatı veriyormuş . Endişe etmene gerek yok
Kızlar sabaha karşı çok kanamam oldu acile gittim doktor alttan baktı kese bozulmuş kürtaj dedi çok üzgünüm kanamam durdu eve geldim belki düzelir diye napacagimi bilmiyorum. Kürtaj olmak istemiyorum bebeğim iyi olucak biliyorum. Beklicem evde