• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    99
kızlar benim son günlerde kasık ağrılarım çok olmaya başladı sanki kaslarım bebeği taşımakta zorluk çekiyor her an pes edecekmiş gibi sjsjsj yani böyle çok rahatsız edici değil ama sanki dün spor yapmışım da et kırılmış gibi oluyor her gün. sizde de ağrı var mı? normal bir durum sanırım

Aynen oyle. ben de yürüyüş yapayim diyorum ama eve gel yemek yap derken yuruyus icin tekrar disari cikmak imkansiz oluyo benim icin de, dediginiz gibi oldugu kadar artik 😊

ben de 37 ye kadar çalışmalıyım modundayım ama bazı günler işyerinde pertim çıkıyor, üstüne eve git yemek yap vs kendimi aşırı bitik hissediyorum. doğum iznini uzatsalar da ben de daha erken eve geçsem diye bekliyorum. bir de geçenlerde gittiğim bir doktor günde 45 dk yürü dedi, ben yemek sonrası kendimi kaldıramıyorken :( evde olsam gün içinde yürüyüş vs yaparım ama şu halimle olduğu kadar modundayım.
kesinlikle ya. çalışırken geri kalanları yapmak çok zor oluyor. evde olsam daha aktif olurum diye düşünüyorum. akşamları eşimle yürüyüşe gidelim dedik ama 2 hafta geçti hala bizden ses yok

İnşallah benim bebeğim de o haftalara kadar dayanır. Rabbim hepimize bebeğimizi zamanında ve sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼 Kötü gün göstermesin.
Ben o zmanlar da kadınlar kulübüne üyeydim burda yazılanlara bakarken bile ödüm kopardı. Gün nasıl geçecek bilmezdim. Şimdi de endişelerim korkularım var ama ilk bebeğim mucize onun sayesinde umudum var. Sen de içini ferah tut canımız sıkıldıkça sancımız oluyor. İnşallah hayırlısıyla atlatacağız bu süreci🙏🏻

Aynen oyle. ben de yürüyüş yapayim diyorum ama eve gel yemek yap derken yuruyus icin tekrar disari cikmak imkansiz oluyo benim icin de, dediginiz gibi oldugu kadar artik 😊

kesinlikle ya. çalışırken geri kalanları yapmak çok zor oluyor. evde olsam daha aktif olurum diye düşünüyorum. akşamları eşimle yürüyüşe gidelim dedik ama 2 hafta geçti hala bizden ses yok
Eşim de Dr söylediğinde gaza geldi, her gün yürürüz tabi dedi ama 1 aydır tik yok 😂
Kendimi ya herkeste aynı durum varmış diye rahatlamış hissettim teşekkürler kızlar 🙏

Kizlar 37. Haftaya kadar çalışırım diyodum ama 32 de çıksam mi diye ciddi ciddi dusunmeye basladim kimseye tahammülüm yok zaten ise guce dikkatimi de veremiyorum bebekten baska bir sey dusunmeye beynimde yer kalmadi 🙂 sizde durum nasil

Ucretli dogum izinlerini de uzatmadilar onu bekliyordum 🙄
Ben de 37 ye kadar çalışırım diyordum ama 2 hafta sonra çıkmayı ciddi şekilde düşünmeye başladım. 32 olunca hadi 1 gün daha diye diye 35 e kadar dayansam sonra çıksam diyorum. Bir yanım aman ücretsiz izin alırsın diyor diğer tarafım ne kadar maaş alsan o kadar iyi 🥲 kafam o kadar karışık ki ne istediğimi bile bilmiyorum

Birde doğum iznini uzatmalarına dair umudum da kalmadı gibi ☹️ keşke yapılsa ve yetişse ama bir an söylendi geçti gitti bence. Bu izin konularını düşündükçe herkesten nefret etmeye başlıyorum 😅

Eşim de Dr söylediğinde gaza geldi, her gün yürürüz tabi dedi ama 1 aydır tik yok 😂
Kendimi ya herkeste aynı durum varmış diye rahatlamış hissettim teşekkürler kızlar 🙏
Aynen biz de aksam gidince yürüyüş yapalim diyoruz max 2 kere yapmisizdir 😅😂
Ben de 37 ye kadar çalışırım diyordum ama 2 hafta sonra çıkmayı ciddi şekilde düşünmeye başladım. 32 olunca hadi 1 gün daha diye diye 35 e kadar dayansam sonra çıksam diyorum. Bir yanım aman ücretsiz izin alırsın diyor diğer tarafım ne kadar maaş alsan o kadar iyi 🥲 kafam o kadar karışık ki ne istediğimi bile bilmiyorum
Ayni çelişkiler hepimizde varmış allah hepimize sabir ve sağlık versin 😊

Günaydın kızlarr bugün 29+1 oldum sabah tartildigimda 10 kg aldigimi fark ettim 🥲 ama soyle bi durum var 10 kg aldigim hic belli degil sanki hamile kalmadan once vucudum ayni sadece gobegim var bu 10 kg nereye gitti cok merak ediyorum 🤔😂 sizler kac kg aldiniz ve aldiginiz kg belli oluyor mu
Ben 6 kilo aldim simdiye kadar ama 70 le basladim 🫠 göbek var bide yanlarim cikti bol giyinince anlaşılmıyo hamile olduğum 😁

kızlar benim son günlerde kasık ağrılarım çok olmaya başladı sanki kaslarım bebeği taşımakta zorluk çekiyor her an pes edecekmiş gibi sjsjsj yani böyle çok rahatsız edici değil ama sanki dün spor yapmışım da et kırılmış gibi oluyor her gün. sizde de ağrı var mı? normal bir durum sanırım
Kasik agrisi yokta arada alt tarafa bi sanci giriyo bide karnim cok geriliyo uzun sürmüyo ama rahatsiz edici

Günaydın kızlarr bugün 29+1 oldum sabah tartildigimda 10 kg aldigimi fark ettim 🥲 ama soyle bi durum var 10 kg aldigim hic belli degil sanki hamile kalmadan once vucudum ayni sadece gobegim var bu 10 kg nereye gitti cok merak ediyorum 🤔😂 sizler kac kg aldiniz ve aldiginiz kg belli oluyor mu
48 kg hamile kaldım ben de. Ondan doktorum 20 kg ya kadar izin verdi. Ben de 10 kg aldım şimdiden. Ben hep zayıftım ve bundan çok da memnun değilim. Ondan şimdi kilo aldıkça seviniyorum. İlk oglumda da 20 kg almıştım. 10u doğumda gitmişti. 2 yaşında emzirmeyi bıraktığımda da diğer 10 gitmişti. İnşallah bu defa kalır. 😊 Benim de cok belli değil ama birazcık yanaklarım dolmaya basladi.

Ben 6 kilo aldim simdiye kadar ama 70 le basladim 🫠 göbek var bide yanlarim cikti bol giyinince anlaşılmıyo hamile olduğum 😁
ben de 70 ile başlamıştım ve 10 kilo almışım, bir de diyetisyene gidiyorum güya :skandal:
son 3 ayda daha çok alınıyor diyenler var, bebek mideye baskı yaptığı için alınmıyor diyenler var. inş çok almam yaş da yüksek, vermesi inanılmaz zor oluyor

Kasik agrisi yokta arada alt tarafa bi sanci giriyo bide karnim cok geriliyo uzun sürmüyo ama rahatsiz edici
benim devamlı var ya yürürken veya merdiven çıkarken falan. otururken hissetmiyorum sadece ama doktora da sormadım ciddi bir şey değildir diye....

48 kg hamile kaldım ben de. Ondan doktorum 20 kg ya kadar izin verdi. Ben de 10 kg aldım şimdiden. Ben hep zayıftım ve bundan çok da memnun değilim. Ondan şimdi kilo aldıkça seviniyorum. İlk oglumda da 20 kg almıştım. 10u doğumda gitmişti. 2 yaşında emzirmeyi bıraktığımda da diğer 10 gitmişti. İnşallah bu defa kalır. 😊 Benim de cok belli değil ama birazcık yanaklarım dolmaya basladi.
Bu kadar çok alınca çatlakmolmuyormu

Ben o zmanlar da kadınlar kulübüne üyeydim burda yazılanlara bakarken bile ödüm kopardı. Gün nasıl geçecek bilmezdim. Şimdi de endişelerim korkularım var ama ilk bebeğim mucize onun sayesinde umudum var. Sen de içini ferah tut canımız sıkıldıkça sancımız oluyor. İnşallah hayırlısıyla atlatacağız bu süreci🙏🏻
Valla aynen dediklerini yaşıyorum zaten burda 10 tane iyi bir şey okuyorum ama 1 tane kötü bir şey okusam takıntı haline geliyor hemen. Benim doktorum da sürekli kötü senaryolar üzerinden ilerliyor hiç moral vermiyor. Aslında benim açıklığım yoktu hiç, kısalma olduğu için önlem amaçlı erken haftalarda atalım dedi dikiş hani açılma ve sancısı olanlara göre çok daha avantajlı olduğumu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum ama benim doktora bakarsan en riskli hamile benim her an kötü bir şey olacakmış gibi bir hissiyat veriyor. Hiç rahim ağzı uzunluğu kalmamış insanlar var 37 38. Haftaya kadar dikiş tutuyor. Hocam diyorum 30. Haftaları görür müyüz nolur bana moral verin çok psikolojim bozuldu uyku uyuyamıyorum korkulardan diyorum Allah bilir bakcaz gorcez elimizden geleni yapcaz sürekli bu şekilde yani hiç pozitif değil rahatlatmiyor.

Bende de oluyordu suyum fazla çıktığı içinmiş bu konuyu sorabilirisniz

Kızlar 28+2deyim.bugun Dr randevumuz vardı kız bebeğimiz olcak inşallah kızımızın karın cevresi iki hafta geriden geliyormuş ve suyu sınırda dedi Dr yapılabilecek bildiğiniz bişey varmı su icicem bol bol havuc ye dedi ama içim çok sıkıldı açıkçası 🥺

Geçen internette bir doktor paylaşmıştı işte meme dokusu +900 artıyor su 4 kg falan atıyorum rakamları şu an. Totalde de 14-15 kilo arası normal demişti bebekle birlikte. O yüzden çok takılmayın. Ben de 61,5 başladım son adet günümde 2. ayın sonunda 58 idim çünkü kayınpeder ameliyat oldu ona bakıp gelenleri ağırlamaktan helak oldum sonra 65,5 gibiyim şu an 4 mü 7 mi demeliyim bilmiyorum ama bence normal.

İlk hamileliğimde doğuma 4 gün kalaya kadar çalıştım resmi izne çıktım ama il arkadaşımın babası ölünce yerine gittim. Pazartesi son çalıştım cuma doğum yaptım. İkinci de de bunda da okulun ilk dönemi bitince ikinci dönem 2 hafta rapor alıp 28 de ayrılmış oldum. Ders programında direkt beni eklemeyerek derslerin boş geçmesini de engelliyorlar sağolsunlar ben izne çıkmış oldum yani.

Back