• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
Merhabalar. Biz de ufaktan alışverişe başladık ama bebek arabasında hangisini alacağımızı bilemedik. Travel sistem pusetli olması sebebiyle mantıklı geliyor ama diğerinin artısı ne tam olarak bilemedik. Açıklayacak ve öneride bulunacak olan varsa çok sevinirim 😊
Aynı şekilde park yatak önerisi de beklerim.🙏
Biz travel aldık. Puset vs artısı, ayrıca tekerler daha büyük olduğu için surus kolaylığı da var. Bir de oturak kismi daha konforlu. Bebisler daha rahat. Eksisi ağır olması, kapandığında yer kaplaması.
Park yatak elele aldık. Trendyoldan aldık, gayet güzel sorunsuz teslim edildi. Bi
Kurduk, eksik gedik var mı vs baktık. Hersey ok idi geri kaldırdık.

53 çok degil mi hic boyle bi sayi duymadim. 30-40 arasi olmali diye biliyorum. Bence doktor olcerken cizgiyi biraz fazla cekmis 😄
Evet benim de 37 mm ölçtü bugün doktorum. 3 hafta önce 33 ölcmüstü biraz tedirgin olmustum ama 40 üstü duymamıştım ben de. En azından benim hiç oralara çıkamadı. 😊

Biz travel aldık. Puset vs artısı, ayrıca tekerler daha büyük olduğu için surus kolaylığı da var. Bir de oturak kismi daha konforlu. Bebisler daha rahat. Eksisi ağır olması, kapandığında yer kaplaması.
Park yatak elele aldık. Trendyoldan aldık, gayet güzel sorunsuz teslim edildi. Bi
Biraz daha netleşti kafamda. Ne alacağımı hiç bilmiyorum. Maliyetli de sonrasında pişman olmak istemiyorum.

Biraz daha netleşti kafamda. Ne alacağımı hiç bilmiyorum. Maliyetli de sonrasında pişman olmak istemiyorum.
Ben 9, 10 sene önce joie baston araba almıştım, travel sistem olanlar dedikleri gibi daha rahat oluyor sanırım ve tekerlekleri büyük, sürüşü rahat. Baston olanlar nispeten biraz daha küçük oluyor ama puset de yerleştirilebiliyor üstüne, bebek büyüyünce de puseti alıp bebeği içine yatırıyorsun ama içi diğerlerine göre daha rahatsız olabilir, o da battaniye ile vs desteklenebilir. Tek artısı arabayla bir yere giderken daha az yer kaplaması olabilir bastonun, bir de o zamanlar fiyatı daha uygundu, şimdi ne oldu bilmiyorum.

Peki bu süreçte 32 den 37 ye kadar olan sürede rapor alırsak nasıl oluyor doğum izninden düşüyor ama sonra çalışmaya devam edebiliyor muyum 🤨 biraz karışık oldu ama 😅
O arada rapor alırsanız doğrudan doğum iznini başatıyorlar en azından memuriyette böyle oradan düşmesin diyemiyorsunuz maalesef

Merhabalar. Biz de ufaktan alışverişe başladık ama bebek arabasında hangisini alacağımızı bilemedik. Travel sistem pusetli olması sebebiyle mantıklı geliyor ama diğerinin artısı ne tam olarak bilemedik. Açıklayacak ve öneride bulunacak olan varsa çok sevinirim 😊
Bende alırken çok bilgisizdim öğrendiğim kadarıyla şöyle anlatayım travel sistem bebek arabaları kullanışlı pusetli üç parça halinde oluyor genelde çoğunlukla kaba ve yer kaplıyor birazda ağır oluyor belki yeni çıkanlar daha hafiftir bilemiyorum ama
Kabin boy ise daha ince yapılı özelliği az daha az yer kaplıyor tek parça oluyor pusetide takılabilen modeller var arabanın üzerine geçiriyorsun
Eğer çok yolculuk yapmıyorsanız arabada yer sıkıntısı yoksa yada evde güçlü kuvvetliysen kaldırır indirir hallederim diyorsan travel mantıklı oluyot ama yer sıkıntın varsa yolculuk yapıyorsanız valizlere de yer açmak lazım çünkü ben kaldıramam indiremem dersen uçak kullanıyorsanız özellikle kabin boy kabul ediliyor sadece kabin boy alabilirsin şahsen abimler durumlarına göre travel alıp çok memnun kaldılar bizde pusetli kabin aldık sürekli yollardayız kapatınca küçük olması gerekiyordu birde kapatınca valiz gibi sürüyoruz çok hafif ve rahat bende ondan memnun kaldım mümkün değil onlarınkini kaldıramıyorum mesela

Elele yi duyduğuma çok sevindim.

Ben de elele veya yoyko anne yanı park yatak düşünüyordum.

Güle güle huzurla sağlıkla yatsın bebişiniz🧿

Biz travel sistem aldık çevremdeki herkes uzak durmamız gerektiğini, kabin boy almamız gerektiğini söylemesine rağmen ben travel istedim. Sebep olarak ağır olması, bir yere sığmaması, uçağa alınmaması, otobüse ya da toplu taşımaya binince çok yer kaplaması bunları söylediler. Ben biraz güçlü biriyim ağırlığı çok sorun değil zaten nerde taşıyacağım ki diye düşünüyorum 😅 iki adımlık kaldırımları vs de taşırım çok sorun etmem. Gezerken daha rahat ve kullanışlı geliyor kabin boy kullananlar sanki hep bir cebelleşiyor gibi tabi kullanmadım bunlar benim dışarıdan gözlemim belki kabin boy kullanan biri de travel sistemi açıp kapatırken cebelleşiyorlar diye düşünüyordur. Kısaca kendi ihtiyaçlarınıza göre karar vermeniz lazım. İlk bebeğim belki bende ileride pişman olup kabin boy alırım 🤣

Şu hamilelikte en cok ne zorladi deseler kesinlikle gaz derim bu nedir yaa 🫠 aksama dogru sistikce sisiyorum ne oturabiliyorum ne yapabiliyorum yemek yemeye korkar oldum
Patlayacak gibi olmak insanı öldürüyor sanki akşama kadar birşey yok akşam 8Den sonra başlıyor bende bütün gece rahat uyuyamıyorum

bbek arabası olarak prego solo aldık hem travel hem kabin boy olarak geçiyor kullanımı daha kolay geldi bize,ilk 6 ay pusetli sonra pusetsiz kullanırız diye düşündük. park yatak ise kanz aldık

Patlayacak gibi olmak insanı öldürüyor sanki akşama kadar birşey yok akşam 8Den sonra başlıyor bende bütün gece rahat uyuyamıyorum
Evet otururken dohru pozisyonu bulana kadar yoruluyorum 😂 ya midem rahat degil ya belim ya bacaklarim en son vazgeçip yan yatiyorum yine tv izlerkn bile ,😁

offf gerçekten az da yesem akşam patlayacak gibi oluyorum, cildim geriliyor. akşam yemeğinden sonra da bir şey yemiyorum halbuki ama pek faydası yok :KK43:

Kızlar kan sulandırıco iğnelerde enox oksapar karışık kullanan varmı yani bazen eczanelerde enox oluyor bazen oksaparr aynısı diyorlar değiştirmeye korkuyorum birkaç gün bekliyorum gelmesini fln oda git get zor oluyor.Muadil ilaçlarya ne denk gelirse kullanan ve sorun yaşamayan varmı?

Back
X