Kendini yoracak iş mi yaptın ağır mı kaldırdın dikkat etmeden acabaKızlar sabaha karşı çok kanamam oldu acile gittim doktor alttan baktı kese bozulmuş kürtaj dedi çok üzgünüm kanamam durdu eve geldim belki düzelir diye napacagimi bilmiyorum. Kürtaj olmak istemiyorum bebeğim iyi olucak biliyorum. Beklicem evde
Çok teşekkür ederim canımm, gönlümdekini söyledin bakalım ne çıkacak:))Konumuna göre kız canım ama her zaman tutmuyor benimki erkekti konumuna göre ama bebişim kız çıktısaglıkla gelsin inşallah
Evet, organik ve soğuk sıkım hindistan cevizi yağı ve kakao yağı. Şimdiki aylar için yeterli olacaktır. İlerleyen zamanda ekleme yaparız bunlaraAy ben yağlar meselesini kaçırmışım ne yağı çatlamalat için demi
Canım çok üzüldüm. Allah'a emanet ol, sana zarar verecek bir durum olmasın. Arkadaşlarin dediği gibi başka doktora gitmekte gecikme olur muKızlar sabaha karşı çok kanamam oldu acile gittim doktor alttan baktı kese bozulmuş kürtaj dedi çok üzgünüm kanamam durdu eve geldim belki düzelir diye napacagimi bilmiyorum. Kürtaj olmak istemiyorum bebeğim iyi olucak biliyorum. Beklicem evde
Aynen canm bende klomenler aşılamalar derken aldm kiloları sonra süprizz bebe geldiBen de 67 çıktım dün tartıda göbek çok felaket şişti 4 aylık var gibi yani ama çok fazla da hormon tedavisi aldığım için bi 8 kilo almıştım zaten aşılama döneminde…
Tam cvb yazacaktm güzel haberini okudum cok şükür canmHastaneye geldim kızlar felaket şekilde sol kasık ağrım var 3 saat oldu önemsemedim ama artık duramıyorum değişik bir ağrı. Kanama vs yok çok şükür ama çok fena ağrım var. Dua edin bana… korkuyorum
Canım muayene oldum bebekte hiçbir şey yok kese etrafında kanama yok idrar yolu enfeksiyonudur dedi idrar verdim tertemiz hepsi şaka gibi yani. Hatta o eritrosit bile 2 ye düşmüş. Tekrar konuşmak için bekliyorum doktoru
zaten hareketli bir hayatınız varmış yine doktorunuza bir sorun isterseniz ama bence ağır olabilir. Benim doktorum maksimum yarım saat yavaş tempoda yürümemi önnerdi bu aşamadaBen 1. Sınıf öğretmeniyim bütün gün çocukların peşinde koşuyorum. Eve geldiğimde 7-8 bin adım atmış oluyorum. Evde koşu bandım da var acaba onunla da yurusem mi ama ilk aylar tehlikeli olur mu ?
Canım çok ama çok üzüldüm başka bir doktora da gitsen nasıl olurKızlar sabaha karşı çok kanamam oldu acile gittim doktor alttan baktı kese bozulmuş kürtaj dedi çok üzgünüm kanamam durdu eve geldim belki düzelir diye napacagimi bilmiyorum. Kürtaj olmak istemiyorum bebeğim iyi olucak biliyorum. Beklicem evde
Ahh bebeğim yaa hemen başka doktoro da giy lütfennKızlar sabaha karşı çok kanamam oldu acile gittim doktor alttan baktı kese bozulmuş kürtaj dedi çok üzgünüm kanamam durdu eve geldim belki düzelir diye napacagimi bilmiyorum. Kürtaj olmak istemiyorum bebeğim iyi olucak biliyorum. Beklicem evde
Gecmiş olsun canm bende cok halsizimSlm kizlar giremedim kac gundur topige Cok rahatsiizm mide bulantisi mide eksimesi bel bacak agrisi mahvetti beni oruç tutamıyorum artık ilk haftalar ıyıydi ama bu son zamanlar zorluyor tutamıyorum hala oruç tutan var mı
Aranizda hala yuzustu uyuyan var mi ben uyuyamiyorum Yan tarafta illa uykuya dalis yuzustu olacak rahatim yok diğer şekilde
Canımmmmm valla kilo aldık şu hormon ilaçlarından dolayı ahh ahhh ama olsun bu günleri çok bekledikTam cvb yazacaktm güzel haberini okudum cok şükür canm
Cook şükür bebeim
Cok sükür balım yaaCanımmmmm valla kilo aldık şu hormon ilaçlarından dolayı ahh ahhh ama olsun bu günleri çok bekledikkuzum daha iyiyim bugün çok şükür dinlenmek iyi geldi
Bende öyle biliyordum ama dün transfer tarihine göre hesaplanıyor denildi aklım karıştı. Bir sonraki kontrolde tekrar sorcam bakalımBenim önceki gebeliğimdi, sat a göre hesaplandı doğum. Sonuçta yumurta oluşmaya adetin 1. Günü başlıyor embriyo rahme döllenme günlerinde koyuluyor aynı hesaptam da zamanında doğdu sat a göre
Kızlar sabaha karşı çok kanamam oldu acile gittim doktor alttan baktı kese bozulmuş kürtaj dedi çok üzgünüm kanamam durdu eve geldim belki düzelir diye napacagimi bilmiyorum. Kürtaj olmak istemiyorum bebeğim iyi olucak biliyorum. Beklicem evde
Cokkk gecmis olsun 2. Bi dr gordukten sonra sonuc ayniysa hic bekleyip sureci uzatma cnm daha cok yipranirsin kendi pskolojinide dusunKızlar sabaha karşı çok kanamam oldu acile gittim doktor alttan baktı kese bozulmuş kürtaj dedi çok üzgünüm kanamam durdu eve geldim belki düzelir diye napacagimi bilmiyorum. Kürtaj olmak istemiyorum bebeğim iyi olucak biliyorum. Beklicem evde
Bunların hiç biri düşüğe sebep olmaz. Sağlıklı değilse her halukarda düşük olur annenin yaptığı veya yapmadığı bişey etkilemez.Kendini yoracak iş mi yaptın ağır mı kaldırdın dikkat etmeden acaba
Canım çok üzüldüm yaşadığına. Sen ikinci bir doktor görüşü daha al bence. Ona göre hareket edersin ama bekletme derim sağlığına zarar bebeğin var ayrıcaKızlar sabaha karşı çok kanamam oldu acile gittim doktor alttan baktı kese bozulmuş kürtaj dedi çok üzgünüm kanamam durdu eve geldim belki düzelir diye napacagimi bilmiyorum. Kürtaj olmak istemiyorum bebeğim iyi olucak biliyorum. Beklicem evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?