inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzBugün görüşeceğim doktorla, inşallah normaldir benim de ama alt normalde karaciğerle alakalı, gebelik öncesi baya bozmuştum beslenmemi kötü yiyordum, inşallah sıkıntısız bir şeydir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzBugün görüşeceğim doktorla, inşallah normaldir benim de ama alt normalde karaciğerle alakalı, gebelik öncesi baya bozmuştum beslenmemi kötü yiyordum, inşallah sıkıntısız bir şeydir.
Canım naptın gittin mi doktoraSelam kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik? Benim hiç enerjim yok bitik durumdayım kolumu kaldıramıyorum o derece. Yarın Dr randevum var. 9+1 bugün. Açık kahverengi akıntı var onun için gideceğim. Bakalım herşey yolunda dır inşallah.
Canım ben hala rahat uyuyorum . 7+3 Şuan. Ama oruç tutamıyorum titriyorum direkSlm kizlar giremedim kac gundur topige Cok rahatsiizm mide bulantisi mide eksimesi bel bacak agrisi mahvetti beni oruç tutamıyorum artık ilk haftalar ıyıydi ama bu son zamanlar zorluyor tutamıyorum hala oruç tutan var mı
Aranizda hala yuzustu uyuyan var mi ben uyuyamiyorum Yan tarafta illa uykuya dalis yuzustu olacak rahatim yok diğer şekilde
Ben de çok kilo alırım diye korkuyorum ya ne yapacağımı şaşırdım su içsem yarıyor sankiCok sükür balım yaa
Haklsn bekledik vlla
Ayy hamiş hamişte diyetisyene gitmek istemiyorum yaaa
Ztn sık sık diyet yapan biriydim
Ben de aşılamayla hamile kaldım ama anlamadım ne testi yapıldığını?Kızlar merhaba,
Ben aşılama yöntemiyle gebe kaldım ve gebelik öncesi gen gestleri kromozom vs hep bakıldı. Bu tarama testleriyle farklı oluyor değil mi?
Canım merhaba ben oruç tutmuyorum. Bacak ağrısı dün akşam bende de çok şiddetliydi önce şiddetli kasık ağrısıyla başladı korktum hastaneye gittim hatta. Sonra bacağa yayıldı ağrısı. Yüz üstü rahat edemiyorum karnım çok şişti benim felaket şişkinlik var. Sağa veya sola doğru yatıyorum ya da sırt üstü…Slm kizlar giremedim kac gundur topige Cok rahatsiizm mide bulantisi mide eksimesi bel bacak agrisi mahvetti beni oruç tutamıyorum artık ilk haftalar ıyıydi ama bu son zamanlar zorluyor tutamıyorum hala oruç tutan var mı
Aranizda hala yuzustu uyuyan var mi ben uyuyamiyorum Yan tarafta illa uykuya dalis yuzustu olacak rahatim yok diğer şekilde
Genetik testlerimize baktı doktor.Ben de aşılamayla hamile kaldım ama anlamadım ne testi yapıldığını?
Teşekkür ederiiimTamamdır canım gözünüz aydın olsun güncelliyorum hemen
Benim geçen haftalarda vardı o hatta yazdım kızlar ağrı değilde karnında acı hisseden var mı diye. Benim nedeni ben sürekli karnımı içime çekerek dolaşmaya alışmışım. Doktor dedi ki rahmin genişliyor sende sürekli karnını içine çekiyorsun farkında olmadan ondan acıyordur ve gaz da o bahsettiğin hissiyatı veriyormuş . Endişe etmene gerek yokKizlar karnınızda böyle acı gibi sanki taş varmiş gibi oluyor mu normal mı sizce rahim genisledigi icin mi ki
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım . Sonuç ne olursa olsun Allahtan gelen sonuçta. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinYazan herkesten Allah razı olsun başka doktora randevu aldım birazdan çıkacağız. Kanamam çoğaldı dua bekliyorum sizden
Çok geçmiş olsun istersen başka doktora da görün ama bekleme sana zarar vermesin. Acını çok iyi anlıyorum. Rabbim güç kuvvet versin canımKızlar sabaha karşı çok kanamam oldu acile gittim doktor alttan baktı kese bozulmuş kürtaj dedi çok üzgünüm kanamam durdu eve geldim belki düzelir diye napacagimi bilmiyorum. Kürtaj olmak istemiyorum bebeğim iyi olucak biliyorum. Beklicem evde
Anladım bana öyle bir şey yapılmadı yorum yapamadım o yüzdenGenetik testlerimize baktı doktor.
Önce senin sağlığın için hangisi hayırlıysa o olsun inşallah. Rabbim sana zarar getirmesin… Dualarım seninleYazan herkesten Allah razı olsun başka doktora randevu aldım birazdan çıkacağız. Kanamam çoğaldı dua bekliyorum sizden
Valla bende şaşırdm bebeim amaa bu dönemde bari diyet stresine giresim yokBen de çok kilo alırım diye korkuyorum ya ne yapacağımı şaşırdım su içsem yarıyor sanki
Allahm yardmcn olsun canm dualarmz seninleYazan herkesten Allah razı olsun başka doktora randevu aldım birazdan çıkacağız. Kanamam çoğaldı dua bekliyorum sizden