2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Benim de morardı canm bazı yaptıklarım hiç acımazken bazıları çok acıyor ben hala göbekten yapıyorum 3-4 hafta sonra kola gecerimama
Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar size bir sorum olacak. İğne yeriniz sonradan morardı mı acaba? Ve yaparken ilacın yaktığını çok hissettim sizde de böyle bir durum oldu mu? I irmakyyy ve diğer arkadaşlar

Kızlar bugün doktora gittim kalp atışını yine duyamadım. Son adet tarihime göre 7+4. Ama aşılamam 21 şubatta yapıldı. Bebek daha 3.15 mm olmuş sanırım asla duyamadık. Kalp atıyor gibi ışık gördük ama ses duyana kadar bekleyeceğiz, kesen yolksac gayet iyi dedi. Aşırı üzüldüm

Canım bu arada benim de ablamla aramda 18 aydan az bi zaman var. Eşimin de kardeşiyle arası yine öyle 18 aydan bile az. Çocukken kardeşin arkadaşın, büyüyünce de en yakın arkadaşın oluyor. Şuan ablamlar ve görümcemler en yakın arkadaşlarımız yaşlarımız da çok yakın olduğu için herşeyi ortak yaşıyoruz çok güzel şeyler bence. Görümcemle 3 hafta arayla evlendik mesela 😅 şimdi de ablam benden 3 hafta büyük hamile. Hayatta hep bişeyler ortak gidiyor arkadaş gibi
Ne güzel yaa 🥹 bir şekilde olcak zaten zorunda ama işte oraya gelene kadar kötü anı edinmesini istemem ikisininde

Kızlar bugün doktora gittim kalp atışını yine duyamadım. Son adet tarihime göre 7+4. Ama aşılamam 21 şubatta yapıldı. Bebek daha 3.15 mm olmuş sanırım asla duyamadık. Kalp atıyor gibi ışık gördük ama ses duyana kadar bekleyeceğiz, kesen yolksac gayet iyi dedi. Aşırı üzüldüm
Canım bazı doktorlar o ışık gibi yanan sönen gösteriyorlar. Sesi dinletmiyorlar bilerek sizin aşılama ya ekstra dikkat ediyordur. Önemli olan görmen sesi de duyarsın . Hoş bana sesi dinletti anladın mı de hiçbirşey anlamadım 😅

haftasina göre geriden mi geliyo acaba canım doktor bişi dedi mi

Canım bazı doktorlar o ışık gibi yanan sönen gösteriyorlar. Sesi dinletmiyorlar bilerek sizin aşılama ya ekstra dikkat ediyordur. Önemli olan görmen sesi de duyarsın . Hoş bana sesi dinletti anladın mı de hiçbirşey anlamadım 😅
Ya canım o ışıktan bahsetti işte minik minik gördük diye asistan da aynı şeyi söyledi doktor da kesem 32 ya da 33 mm olmuş geçen hafta 22 mm di gayet güzel ama kalp atışı yok. Ben şimdi son adet tarihini mi aşılama tarihini mi baz alcam bilmiyorum ki kafam karıştı

haftasina göre geriden mi geliyo acaba canım doktor bişi dedi mi
Canım öyle bir şey demedi aşılama ne zaman yapılmıştı dedi 21 şubat dedim onu baz alacaksın diyor. Eee niye o zaman bu zamana kadar söylenmedi ki felaket kafam karıştı. Cihazlarımız da göstermiyor olabilir dedi başka doktora mı gitsem diye düşünüyorum

Canım öyle bir şey demedi aşılama ne zaman yapılmıştı dedi 21 şubat dedim onu baz alacaksın diyor. Eee niye o zaman bu zamana kadar söylenmedi ki felaket kafam karıştı. Cihazlarımız da göstermiyor olabilir dedi başka doktora mı gitsem diye düşünüyorum
saçmalamiş bnde sat 17 şub aşilama oldm aşilama ile tuttu bnmde bana öyle bişi demedi dr şuan 5+4 mesela bnm

evet evet son adet tarihimi sordu dr kese görmeye gidince ultrasondan bakti 5+4 demişti kalp atişi için iki hafta sonra gel dedi
Bana da acile kasık ağrım var diye gittiğimde adet tarihini sordular aşılama değil vallahi çok sinir oldum ya başka doktora gidicem böyle şüpheyle 1 hafta durulmaz netlik lazım

Canm sen aşılamayı dikkate almalısın
Sonuçta spermler ozmn gönderildi içine yanii üzülme duymak için erken olabilir

kızlar tam elimizdeki arabayı satıp model yükseltceğimiz sıra hamile olduğumu öğrendim arabayada bir daha gelmeyecek bir fırsat geldi önümüze bizi bir kaç ay zorlayacaktı ama sonrası bizim içinde bebeğimiz iiçinde büyük yatırım olacaktı şimdi satmazsak bir daha satamayız elimizdeki arabada bize masraf açacak diyerek değiştirip bir miktar borca girdik onun hemen arkasına eşimin işyerinde bir çalışan iş kazası geçirdi (üretim sorumlusuda eşim) yani bir sürü iş çıktı hemen ertesi güne ise ev sahibimiz evden çıkmamızı istedi kendi oturucakmış yan iböyle herşey kdaar üst üste geldiki ben strese girmemeye çalıştıkça kendimi stresin göbeğinde buluyorum niye bilmiyorum buradan derdimi dökmek geldi içimden :KK43:

X