Hayirlisi olsun canim oncelikle saglikli sonra gonullerimizdekini nasip etsin AllahAaaa bende leke yok kusma da bir kere oldu bakalım ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun canim oncelikle saglikli sonra gonullerimizdekini nasip etsin AllahAaaa bende leke yok kusma da bir kere oldu bakalım ne olacak
Allah bağışlasın. Bebisler kız mı erkek miBenim 3. Canim ikinciden sonra baya hamile kalamadim ovulasyon testi aldim kaldim Burda ovulasyonu arastirirken ogrendim bende
Saol canımm insallah :) ters rahim hiç önemli bişey değil sadece rahim göbek dışına doğru değilde sırta doğru durması doğuştan gelen birşey çoğu kadında oluyormuş hiç bişeye engel değilmiş bebiş büyüdükce düzeliyormuş doğunca tekrar eski haline geliyormuş çok şükür sadece başlarda ultrason görüntüsünü zorlaştırıyormuş işte :)Bak ben 4+6 da kese gördüm 5+6 da kese kontrolüne gittim. Karından bebek gözükmedi ama vajinal baktı yolk saç bebek gözüktü kalp dedi bile dinletti. Senin nasipse eğer dediğin haftadaysa geç döllenme falan yoksa kesen gözükür haftaya da yükske ihtimal bebeşi görürsün zaten vajinal bakacak sana ya. Bu arada hiç ters rahim duymadım inşalalh sağlıkla geçer hamileliğin hiç bildiğim birşey değil ondan ne yazayım bilemedim de. Ama şükür hamile kalmanı engelleyen bir durum değil anladığım kadarıyla
3. Benim Allah nasip ederseEvet Rabbim nasip ederse ilk oluyor, sizin
Amin Cok sagol bi kiz bi oglum varAllah bağışlasın. Bebisler kız mı erkek mi
Benimde sata göre 6+2 olması gerek bebişi görürüm dedim ama doktor alttan muayene de 5+3 dedi geç döllenmetamam canım öyle yapar heralde benim rahim tersmiş o yüzden karındna görünme ihtimali düşük diye vajinal bakarız ozaman haftaya dedi bebişde görünürmü acaba ya hatta kalbinide duyuversem yoksa çok mu şey istiyorum DFS birde benim ilişki tarhine göre 5+2 oluyor 2 gün daha ilerde oluyor yani yarın o yüzdende bi umutluyum
Büyük de konuşmak istemiyorum ama ben sanırım ikiden sonra çocuk defterini kapatacam artık kız erkek ne olursaAmin Cok sagol bi kiz bi oglum var
Hahaha kız ben hiç kıyamadım eşime yaptırttımAmin amin amin Ben yavaş batırıyorum içindekini de yavaş enjekte ediyorum öyle hızlı kıyamıyorum kendime
Aman tek sıkıntısı o olsun. Oda vajinal yolla çözülüyor hayırlı haberler bekliyoruz artık sendenSaol canımm insallah :) ters rahim hiç önemli bişey değil sadece rahim göbek dışına doğru değilde sırta doğru durması doğuştan gelen birşey çoğu kadında oluyormuş hiç bişeye engel değilmiş bebiş büyüdükce düzeliyormuş doğunca tekrar eski haline geliyormuş çok şükür sadece başlarda ultrason görüntüsünü zorlaştırıyormuş işte :)
Eşimin de içi çok acıyor dayanamıyor ama baba olmak da çok kolay olmasın diye onu zorluyorumAmin amin amin Ben yavaş batırıyorum içindekini de yavaş enjekte ediyorum öyle hızlı kıyamıyorum kendime
Hahah ben kolu eşime yaptırdım . Oda yetişemiyorum . Ben mecbur kendim yapıyorum hangi gün eşim yapacak kendimde öğreneyim diyeHahaha kız ben hiç kıyamadım eşime yaptırttım
Çok akıllısın kız. Ben diyorum hele doğsun popişine vursam ben senin için ne iğneler yaptım dicem diyorum eşimde benim çocuğumun başına kakma diyor . Şimdiden savunuyor yavrusunu ben acı çektiğimle kalıyorum . Bende senin taktiği uygulayayım haEşimin de içi çok acıyor dayanamıyor ama baba olmak da çok kolay olmasın diye onu zorluyorum
Canım bu arada benim de ablamla aramda 18 aydan az bi zaman var. Eşimin de kardeşiyle arası yine öyle 18 aydan bile az. Çocukken kardeşin arkadaşın, büyüyünce de en yakın arkadaşın oluyor. Şuan ablamlar ve görümcemler en yakın arkadaşlarımız yaşlarımız da çok yakın olduğu için herşeyi ortak yaşıyoruz çok güzel şeyler bence. Görümcemle 3 hafta arayla evlendik mesela şimdi de ablam benden 3 hafta büyük hamile. Hayatta hep bişeyler ortak gidiyor arkadaş gibiGenelde erkeklerde bulantı olmaz diyorlar ama bünyeye göre değişiyo demek ki evet bir tospaaam var kucağımda
Caım teşekkür ederimm merak etmişsin Yarın alabildik randevuyu. Sen duyabildin mi ?Güzel haberlerini bekliyorum canm
Çokçaa amin güzelim amin inşallahHayirlisi olsun canim oncelikle saglikli sonra gonullerimizdekini nasip etsin Allah
Hahahah sanki tüm emekleri onlar vermiş gibi halleri yok mu yani hayatımda herşeyi üstlenen birisiyim evimizdeki sorumluluklarda da öyleyim ama bebek konusunda herşeyi ortak yapmak istiyorum doktora bile eşim yoksa gitmiyorum. Çünkü doğduktan sonra da aynı sorumluluğu devam etsin istiyorum. Malum biraz kalın kafalılar yaşamadıkları şeyleri çok basit sanıyorlarÇok akıllısın kız. Ben diyorum hele doğsun popişine vursam ben senin için ne iğneler yaptım dicem diyorum eşimde benim çocuğumun başına kakma diyor . Şimdiden savunuyor yavrusunu ben acı çektiğimle kalıyorum . Bende senin taktiği uygulayayım ha
Aa tmm canm yarına da az kaldı zaten bekleriz:)Caım teşekkür ederimm merak etmişsin Yarın alabildik randevuyu. Sen duyabildin mi ?
Son adet tarihine göre bakınca, ne zmn yumurtladığını bilmediğin için takvim sat ı dikkat e alıyor canmbugün kontrolüm vardı sata göre 7+3 ultrasona göre 6+6 çıktı . Herhangi bir sıkıntı yok dedi kalp atışlarını da duydum ama neden 4 gün oynamış
Teşekkür ederim aama henüz olmadı