2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Aa tmm canm yarına da az kaldı zaten bekleriz:)
Ayy duydum duydum canm cok güzel bir duygu yaaa
7 haftalık olmuş dedi doktor
Büyümüş benim mercimeğim🥰🧿
Yaaaa kıyamam canım benimmm çok sevindim ♥️ Minik mercimek büyüyor 🌸 Hadi inşallah darısı benim gibi bekleyenlerin başına

Hahahah sanki tüm emekleri onlar vermiş gibi halleri yok mu 😂 yani hayatımda herşeyi üstlenen birisiyim evimizdeki sorumluluklarda da öyleyim ama bebek konusunda herşeyi ortak yapmak istiyorum doktora bile eşim yoksa gitmiyorum. Çünkü doğduktan sonra da aynı sorumluluğu devam etsin istiyorum. Malum biraz kalın kafalılar yaşamadıkları şeyleri çok basit sanıyorlar 😬
Ne doğru dedin. Onlar kucağına alana kadar baba olduklarını hissetmez diyorlar ya. Sen zorla hissettiriyorsun . En doğrusu ama. Bak ben artık neler yapacağım 🤣

bugün kontrolüm vardı sata göre 7+3 ultrasona göre 6+6 çıktı . Herhangi bir sıkıntı yok dedi kalp atışlarını da duydum 🫶 ama neden 4 gün oynamış
Geç döllenmiş canım hiç kafaya takılacak bir sayı değil keyfini çıkar aldığın hayırlı haberlerin 🥰

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar size bir sorum olacak. İğne yeriniz sonradan morardı mı acaba? Ve yaparken ilacın yaktığını çok hissettim sizde de böyle bir durum oldu mu? I irmakyyy ve diğer arkadaşlar
Benim vururken hiç ağrımıyo iğneyi çektikten hemen sonra birkaç dakika yakıyor sonra geçiyor. Benim sadece bir iğne yerim morardı. Onun dışında morarma olmadı canım

Benim henüz mide bulantım olmadı ama hamilelik dışında mide rahatsızlıklarından dolayı olan hafif bulantılarda o eksi tat kaynama hissine iyi geliyordu baya. mide bulantısı içiin başka bir hap önerisi görmüştüm prilam diye baya kullanan varmıış
kaçıncı hafta siizin şuan?

Benim vururken hiç ağrımıyo iğneyi çektikten hemen sonra birkaç dakika yakıyor sonra geçiyor. Benim sadece bir iğne yerim morardı. Onun dışında morarma olmadı canım
Ay maşallah ne güzel canım benim. Bastırıyor musun iğneden sonra acaba

Kız grubun ilk mesajı senin inşalalh bu ay bende Burda olurum yazmışsın başa gidip bakmıştım. Duaların tutmuş ♥️

kızlar bende birşey soracağım . Sizin de karnınız acıyor mu ? Ağrı sancı değil bildiğin acı.

X