Al benden de o kadar hatta senin bu seviyen benim şükür iyi dediğim seviye, sağım da yapmak çok zahmetli yani bebeğime ilgimden çalıyorum sağım süresini, bazen diyorum bir damla süt mü onunla on dakika fazla zaman geçirmek mi? Sağım motivasyonum yok gibi bir şey artık, birde bu senin sütün değil bu bebeğinin sütü onun ihtiyacı kadar üretiliyor demekki seninkinin ihtiyacı bu, bu kadar sütteki vitamin yeterli ona Allah istese tekte bu biberonu doldurmaz mıydı? Artık kaza kadere bıraktım.
Ayrıca ben sadece anne sütü veriyorum diye böbürlenenler varsa etrafında ben şuna şahit oldum arkadaşım sadece anne sütü veriyor ama bildiğin bebek bir saate yakın emdiği halde açlık belirtileri gösteriyor, doktora düzenli gitmediğinden bilmiyor tabi etrafındakiler de mama ver sütün yetmiyor demiş ama gurur yapmış ben bişey demedim ama bebek de bellli ediyor kendini bilmiyorum artık sıkmak istemiyorum canımı bende mamayla büyüdüm abimde abim 1.90 ben 170 Allah’a şükür her sınavda derecesiz bırakmadım ailemi. Anne sütünden nasibim yokmuş ama hayatta pek çok şeyden nasipli oldum, yıpratma kendini bana kimse savaşmadın diyemez meme ucum nasır oldu sağmaktan daha yeni derisi değişti bugün de baktım su toplamış annem bile diyor bırak artık bu sağım işini canına yazık artık bende fırsat buldukça yapıyorum