• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    94
Ay aynısı heran dua ediyorum bebeğime birşey olmamıştır inşallah sağlıklıdır diye. Gerçekten bu garip bir hastalık öksürünce sırtıma bıçak saplanıyor ben hayatımda böyle birşey yaşamadım. Parol içiyorum günde 3 kere ama nafile umarım çok uzamaz ya 😢benim kızım da kaptı bide onunla uğraşıyorum ateş halsizlik kusma Of çok zor 😢size de çok geçmiş olsun
Esime antibiyotik verdiler ve acilde igne yaptilar o biraz toparladi kiziniz da ilaclarla belki daha kolay toparlar 🙏 analik zor biz parole talim 😂 insallah sıkıntısız atlatırız 🌸

Merhaba
Benim doktorum rahim ağzının uzayıp kısalabilen bi kas olduğunu söylemişti. İdrara sıkışık olma durumunuza göre bile farklı çıkabilir ölçümü hele ki karından ölçümde. Ben sık takibe gidiyorum ve her gittiğimde 4-5 mm farklı çıkıyor ya uzun ya kısa. Bence endişelenmeyin. Vajinal progestan fitil kullanabilirsiniz eğer çok endişeleniyorsanız doktorunuza danışarak.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Biraz daha rahatladım. 🥰 Doktorum da 200 mg progestan verdi yalancı kasılmalarım da var diye. Geceleri yatmadan bir kez kullanıyorum. İnşallah hepimiz vaktinde sağlıkla kavuşalım yavrularımıza. 🤲🏼

Back