Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En sakin olman gereken dönem de olaylara bak. Şöyle düşün senin bebiş mücadeleci olacak. Her şerde hayır vardır öyle düşün. Umarım yaptığınız yatırım size çok kazandırır. Eşiniz belli mi olur terfi alır belki ev de size hayır getirmeyecektir yeni bir ortam yeni bir bebek yeni anılar. Ay herşeye olumlu bakalım veren Allah hayırlısıyla vermiştir diyelimkızlar tam elimizdeki arabayı satıp model yükseltceğimiz sıra hamile olduğumu öğrendim arabayada bir daha gelmeyecek bir fırsat geldi önümüze bizi bir kaç ay zorlayacaktı ama sonrası bizim içinde bebeğimiz iiçinde büyük yatırım olacaktı şimdi satmazsak bir daha satamayız elimizdeki arabada bize masraf açacak diyerek değiştirip bir miktar borca girdik onun hemen arkasına eşimin işyerinde bir çalışan iş kazası geçirdi (üretim sorumlusuda eşim) yani bir sürü iş çıktı hemen ertesi güne ise ev sahibimiz evden çıkmamızı istedi kendi oturucakmış yan iböyle herşey kdaar üst üste geldiki ben strese girmemeye çalıştıkça kendimi stresin göbeğinde buluyorum niye bilmiyorum buradan derdimi dökmek geldi içimden
Bence bu kadar sıkma canını canım rahat ol endişeye kapılma güzel düşün en azindan kalp ışığı görünmüş şükür içn rahat etsin dersen git tabi başka doktora ama bnm doktorum aşilama gününü baz aldık sen aşilamadan itibaren gün sayıcaksın demedi kendisi dedi 5haftalık die hesaplamama göre de uygulamalarda da 5hafta görünüyo o zmn bn 2. haftalık mi hamileyim değer bilmem kaç binlerde mantıklı değil bnm doktorum profosördüBana da acile kasık ağrım var diye gittiğimde adet tarihini sordular aşılama değil vallahi çok sinir oldum ya başka doktora gidicem böyle şüpheyle 1 hafta durulmaz netlik lazım
ay teşekkür ederm olumlamaların için iyi geldi ama nasıl yapıcaz bilmiyorum bir kira enaz olmuş 18-20 bin tl ben doğuma yakın işten ayrılıcam tam taşınma dönemimizde o aylara denk geliyor kiralar her geçen gün artıyor e arabanında borcu var bebiş içinde zaten birrr sürü şey yapmak almak istiyorum şiştim vallahiEn sakin olman gereken dönem de olaylara bak. Şöyle düşün senin bebiş mücadeleci olacak. Her şerde hayır vardır öyle düşün. Umarım yaptığınız yatırım size çok kazandırır. Eşiniz belli mi olur terfi alır belki ev de size hayır getirmeyecektir yeni bir ortam yeni bir bebek yeni anılar. Ay herşeye olumlu bakalım veren Allah hayırlısıyla vermiştir diyelim
ama canım oluşan bir yumurta var öncesinde o zmn aşilaama olmayan ama yumurtasi çatlayan 14.gün varsayalım spermle birlşeenlerde mi öyle olucakCanm sen aşılamayı dikkate almalısın
Sonuçta spermler ozmn gönderildi içine yanii üzülme duymak için erken olabilir
Valla canm bende 2 asılama yaptrmştm ondan dolayı öyle dedimama canım oluşan bir yumurta var öncesinde o zmn aşilaama olmayan ama yumurtasi çatlayan 14.gün varsayalım spermle birlşeenlerde mi öyle olucak
Hay Allah be canm geldi mi üst üste geliyor ama Allah bi şekilde kolaylık sağlar güzelim sen kendini cok stres e sokma olur mukızlar tam elimizdeki arabayı satıp model yükseltceğimiz sıra hamile olduğumu öğrendim arabayada bir daha gelmeyecek bir fırsat geldi önümüze bizi bir kaç ay zorlayacaktı ama sonrası bizim içinde bebeğimiz iiçinde büyük yatırım olacaktı şimdi satmazsak bir daha satamayız elimizdeki arabada bize masraf açacak diyerek değiştirip bir miktar borca girdik onun hemen arkasına eşimin işyerinde bir çalışan iş kazası geçirdi (üretim sorumlusuda eşim) yani bir sürü iş çıktı hemen ertesi güne ise ev sahibimiz evden çıkmamızı istedi kendi oturucakmış yan iböyle herşey kdaar üst üste geldiki ben strese girmemeye çalıştıkça kendimi stresin göbeğinde buluyorum niye bilmiyorum buradan derdimi dökmek geldi içimden
Ben rahimde hissediyorum bazen canmSelamlar herkese,
genital bölgede zonklama hissediyor musunuz hiç, kramp denir mi bilmiyorum baya zonkluyor. 7+2 ve ilk gebeliğim.
Merak ettim böyle bişey yaşayan var mı?
Tuhaf bir his, bazen hiç olmuyor. Bazen gün boyu devam ediyor. Bugün de sürekli olunca acaba başka yaşayan var mıdır diye sormak istedim.Ben rahimde hissediyorum bazen canm
Benim de 7+3
Anladm canm ama bilmem yaşayan varmıTuhaf bir his, bazen hiç olmuyor. Bazen gün boyu devam ediyor. Bugün de sürekli olunca acaba başka yaşayan var mıdır diye sormak istedim.
Bebiş nasibiyle gelir gör bak. Ama kira konusunda haklısın. Doğum parası alcaksın sigortadan öyle düşün . En kötüyü çağırma ben bebeklerin nasibine inanıyorum. Ananem der di nasıl olacak ay nasıl ödeyeceğiz nasıl yapacağız deme bebek korkar geri kaçar. O nasibini Doğumla beraber getirir. Sende öyle düşün canım benim güzel anne adayımay teşekkür ederm olumlamaların için iyi geldi ama nasıl yapıcaz bilmiyorum bir kira enaz olmuş 18-20 bin tl ben doğuma yakın işten ayrılıcam tam taşınma dönemimizde o aylara denk geliyor kiralar her geçen gün artıyor e arabanında borcu var bebiş içinde zaten birrr sürü şey yapmak almak istiyorum şiştim vallahi
Betanız kaçtıKuzum benim karından 4+6 da gözüktü kese. Ki göbek bölgem yağlı benim. Vajinal yapacaksa kesin gözükür . Minnak olacak ama gözükür . İlk karından baktır sonra vajinal baktır
teşekkür ederim bende hep öyle düşünüyordum ama bilmiyorum hamilelik hormonlarındamıdır nedir çok karamsarlaştım insallah öyle olur :) doğum parası dediğniz nedir bu arada öyle birşeymi varrBebiş nasibiyle gelir gör bak. Ama kira konusunda haklısın. Doğum parası alcaksın sigortadan öyle düşün . En kötüyü çağırma ben bebeklerin nasibine inanıyorum. Ananem der di nasıl olacak ay nasıl ödeyeceğiz nasıl yapacağız deme bebek korkar geri kaçar. O nasibini Doğumla beraber getirir. Sende öyle düşün canım benim güzel anne adayım
Teşekkür ederim vanım aynen öyle oluyor malesef :/Hay Allah be canm geldi mi üst üste geliyor ama Allah bi şekilde kolaylık sağlar güzelim sen kendini cok stres e sokma olur mu
Hem de ne sürprizBuda böyle sürpriz işte bize
Canım başka bi doktora geldim Antalya’da çok iyi ünlü bir doktor bir de ona baktırmak konuşmak istiyorum netleştirmek için. Devlette aşılama yaptırdım şu ana kadar her şey iyiydi ama bugün böyle oldu çok muallakta kaldım yani içimin rahatlamasını istiyorumCanm sen aşılamayı dikkate almalısın
Sonuçta spermler ozmn gönderildi içine yanii üzülme duymak için erken olabilir
Tmm bebeim iyi yapmşssn hadi bakalım doktor ne dicek:)) merakla bekliyoruzzzCanım başka bi doktora geldim Antalya’da çok iyi ünlü bir doktor bir de ona baktırmak konuşmak istiyorum netleştirmek için. Devlette aşılama yaptırdım şu ana kadar her şey iyiydi ama bugün böyle oldu çok muallakta kaldım yani içimin rahatlamasını istiyorum
Hadi bak ne güzel gözün aydn kuzummKızlar şimdi çıktım doktordan ekranda zıpzıp kalbi gördüm zıplıyor resmen çekirge gibi ama ses duyamadık neyse haftaya bir daha gel dedi bu doktorla sanırım devam edeceğim artık. Aşılama tarihini bile baz alamadı 3-4 gün sonra bile yumurtan çatlayıp hamşle kalmış olabilirsin ama son adet tarihine göre 7 haftalık hamilesin dedi. Em azından net bir şekilde gördüm kalbi çok fenayım ya