Sen kazen beye mesaj at canım devral hayırlı olsun diyelimTamam öyleyse canım, öyle yapalım teşekkür ederiz anlayışın için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kazen beye mesaj at canım devral hayırlı olsun diyelimTamam öyleyse canım, öyle yapalım teşekkür ederiz anlayışın için
Hayırlı olsun canım benim evet daha pek minikKızlar bugün doktor kontrolüm vardı kese gözüktü 5+3 kese 0.69 cm daha bebiş gözükmedi küçük sanırım 2 hafta sonra direk kalp atışına gel dedi
Aynen canım gobegimin yanlar boştu sivriydi ve alttaydi. Kız daha yukarda olurmuş. Gerçi mide bulantısı çok kriter değil sanırım erkek bekleyenlerde de olabiliyor. Rabbim gonlundekini versin inşallahaaa belirtiler böylemi sadece karından mi kilo aliniyor erkek bebekte bide göbek yayık gibi değil sivri gidiyo diyolar erkekte bu doğru mu bnmde şuan mide bulantilarim başlamadi dha
Güzel haberlerle bekliyoruz canımbende yarın kese kontrolü için gidicem nasipse. 5+5 bugün programa göre. dua edin inşallah her şey sıkıntısız ilerlesin :) çok heyecanlıyım.
İnsallah pek umudum yok ama. İlkinde de inanır mısınız elim hiç kız kıyafetlerine gitmiyordu hissetmiştim bu da öyle gibi. Allah'ım herkesin gonlundekini hakkında hayırlı eylesinBence kızda olabilir, belirtiler sadece vücudun betaya verdiği tepkilermiş. Belki sizin eşiğiniz yüksektir ondan rahat geçiyordur
Tamam canım sende haber et gelişmeleri umarım herşey yolundadır :) senin ne kadarlıktı şuanNormal canım normal şükür etmeliyiz aslında. Anne olmak isteyen olamayan çokça deneyen o kadar çok insan var ki.rabbim olmayanlara versin tez zamanda. Kalp atışlarını dinledigin zaman sağlam ikna olursun haber et bende bugün gidicem 3 te.
doktorounuza sorup mide yanması için gaviscon içebilirsiniz benim düzenli içtiğim bir şuruptur cayır cayır yanan eve itfaiye su püskürtmüş gibi bir his verir mideye bana içebilirsin dedi doktorumm bi deneyin isterseniz anında iyi geliyorDenedim aslında ama yok suyuda aşiri içerim doktoruma mide yanmasi için ilaç yazdiricam artık
Sat a göre 6+6Tamam canım sende haber et gelişmeleri umarım herşey yolundadır :) senin ne kadarlıktı şuan
Yazicam hala yazamadim mide bulantilarina da iyi gelir mi acabadoktorounuza sorup mide yanması için gaviscon içebilirsiniz benim düzenli içtiğim bir şuruptur cayır cayır yanan eve itfaiye su püskürtmüş gibi bir his verir mideye bana içebilirsin dedi doktorumm bi deneyin isterseniz anında iyi geliyor
ay negüzel benim daha 4+5 keseyi bile göreceğim kesin değil bu gruptaki en geç anne benim sanırım :)Sat a göre 6+6
Benim henüz mide bulantım olmadı ama hamilelik dışında mide rahatsızlıklarından dolayı olan hafif bulantılarda o eksi tat kaynama hissine iyi geliyordu baya. mide bulantısı içiin başka bir hap önerisi görmüştüm prilam diye baya kullanan varmıışYazicam hala yazamadim mide bulantilarina da iyi gelir mi acaba
Canım benim göbek ve bacakta kararma nokta şeklinde oldu. Ama kollarım bildiğin çimdik atmışın gibi morardı. Aynen dediğin gibi sonradan morardı hemde . Yakma konusu da sadece kol yakıyor kol baya yaktı. Bak ben doktora sordum doktor acı eşiğin yüksektir dedi ki öyledir benim. Birde kolun daha hassasdır dedi . Benim göbek bölgem az yağlı ondan hissetmiyorum herhalde ama beni kol mahvetti
Görürsün canım inşallahay negüzel benim daha 4+5 keseyi bile göreceğim kesin değil bu gruptaki en geç anne benim sanırım :)
Bir hafta geç gitseydin keşke. Şimdi kese gorunmeyebilir insan stres oluyor. Ama goremeseler de çok normal hiç endişe etme küçük çünküay negüzel benim daha 4+5 keseyi bile göreceğim kesin değil bu gruptaki en geç anne benim sanırım :)