• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Kızlar selam,

Doğum yapanlar için devlet süt parası veya farklı bir yardım ödemesi yapıyor mu eşim çalışıyor ben çalışmıyoru.

Bende de bahsettiğin her şey var ve bir süre epidural iğneden dolayı böyle ağrı oluyormuş herkes böyle söyledi bana da çekicez valla. Bir deee kızım hep kucakta kopuyor belim iyice biraz zaman geçsin pilates falan düşünüyorum belki iyi gelir ağrılara
benim kızım da uyanık oldugu her saniye kucağımda olmak istiyor alışmış. gecsin de cekerim şimdilik. benim korkum ya gecmezse. ben böyle nasıl çocuğuma yetebileceğim. ciddi derecede hayatımı etkiliyor artık gece aglayarak uyudum agrıdan 😔

Kuzuş bizim ateşimiz akşam 38 falandı cslpol verdim şimdi 37.2 falan. 6 saati doldu tekrar calpol versem mi bilemedim sen ateşi olmasa da verdin mi
canım hangi aleti kullanıyorsun ben de almayı düşünüyorum da nimomed iyi diye duydum

Kesinlikle ya o his beni fena ele geçirdi 🙈 ne kadar doğruymuş eşim rahat mesela cocuğu hoplayıp zıplatıyo asla ben gibi evhamı değil. Bi gözün hep üstümde diyor bana hep. 😄🤭
Ya bende gözümün önünden ayırmaya korkuyorum resmen🥹 bir de özlüyormuş cidden insan ya🥹 ay annem hep derdi haklıymış kadın ya🥲

canım hangi aleti kullanıyorsun ben de almayı düşünüyorum da nimomed iyi diye duydum
Eğer ateşölçer için soruyorsan bizde temassız nimomed var, koltuk altı için 2 tane ölçer var ama kulak içi ölçer sipariş ettim braun.
Aşı olduğunda kafası 38.5 vücudu 36.5 olunca karar verdim. Osman doktor temassıza güvenmeyin onlar oyuncak gibi diyor. Braun 65 serisini önerdi ben de onu aldım. Ateş ciddi bir konu

Ya bende gözümün önünden ayırmaya korkuyorum resmen🥹 bir de özlüyormuş cidden insan ya🥹 ay annem hep derdi haklıymış kadın ya🥲
Bir de anneler her şeyi yüzümüzden anlıyor ya. Şimdi daha iyi anlıyorum gece gündüz yüzüne baka baka büyütüyorsun. Emzirirken saatlerce bakıyorsun her çizgisini ezbere biliyorsun. Tabi anlarsın en ufak değişikliği 😢

Kizlar bebeğim iki aylık ama daha hala sarılık peşimizi birakmadi değer 6 çikti hala neden yüksek olur ki suratında ve gözlerinde sarılık vardi ona istinaden gittik dün kan alindi ve bunla karşilaştik

benim kızım da uyanık oldugu her saniye kucağımda olmak istiyor alışmış. gecsin de cekerim şimdilik. benim korkum ya gecmezse. ben böyle nasıl çocuğuma yetebileceğim. ciddi derecede hayatımı etkiliyor artık gece aglayarak uyudum agrıdan 😔
Geçici bir süreç ama çok ağrılı dediğin gibi eğilip kalkarken bende çok kötüyüm. Eşine masaj yaptırmayı dene canım beline falan iyi geliyor. Bir kaç aya geçer inşallah

Kizlar bebeğim iki aylık ama daha hala sarılık peşimizi birakmadi değer 6 çikti hala neden yüksek olur ki suratında ve gözlerinde sarılık vardi ona istinaden gittik dün kan alindi ve bunla karşilaştik
Canım çocuk yeterince beslenemediğin de şekeri düşermiş ve bu da uzamış sarılığa sebep olurmuş o yüzden doktorlar iki saatte bir saatte emzşrin diyorlar yenidoğan iken bir ayı doldurunca zaten kg alımına bağlı söylüyorlar

Direct nexus kullanıyorum canım kulaktan ve alından ölçüyor, koltuk altı için de evde artımed markasının basit bişeyi var onu kullanıyorum dijitalle benzer sonuç veriyor onu çok kalitlei almana gerek yok.

Ben de slinge bağlıyorum gündüz orda uyuyor kalıyor ben biraz iş yapıyorum o halde az da olsa etraf toplanıyor sonra oturup dinleniyorum o yine uyuyor o şekil. Pek seviyor
benimki slingde asla durmadi ya 3. haftada kundagi bile bırakmak zorunda kaldık hareketinin engellenmesine hiç gelemeyor 🫠

Canım çocuk yeterince beslenemediğin de şekeri düşermiş ve bu da uzamış sarılığa sebep olurmuş o yüzden doktorlar iki saatte bir saatte emzşrin diyorlar yenidoğan iken bir ayı doldurunca zaten kg alımına bağlı söylüyorlar
Ya işin garibi kilo alımı da iyi çikti iki ayda iki kiloyu aldi çocuk beslnmede noksanlik yok ama

Eğer ateşölçer için soruyorsan bizde temassız nimomed var, koltuk altı için 2 tane ölçer var ama kulak içi ölçer sipariş ettim braun.
Aşı olduğunda kafası 38.5 vücudu 36.5 olunca karar verdim. Osman doktor temassıza güvenmeyin onlar oyuncak gibi diyor. Braun 65 serisini önerdi ben de onu aldım. Ateş ciddi bir konu
şimdi baktım da baya pahalıymış o. şuan onu alamam maalesef. direct nexus hem kulaktan hem alından ölçüyormuş yorumları da iyi onu alırım büyük ihtimalle. evet ateş en cok korktugum şeylerden kızımın da gecenler ateşi vardı düşmedi acile götürdük yanıyor resmen 37.5 cıktı. cihaz cok onemli

Kızlar biz 3 aşıyı olduk devletin yaptığı özel aşıları da olmak istiyoruz siz de oldunuz mu doktororumuz devlet aşısından 15 gün sonra yapalım dedi ama bebeğim tam iyileşmeden yapmak istemiyorum ateş yapmasın diye tecrübesi olan var mı

şimdi baktım da baya pahalıymış o. şuan onu alamam maalesef. direct nexus hem kulaktan hem alından ölçüyormuş yorumları da iyi onu alırım büyük ihtimalle. evet ateş en cok korktugum şeylerden kızımın da gecenler ateşi vardı düşmedi acile götürdük yanıyor resmen 37.5 cıktı. cihaz cok onemli
Bizde Nexus kullanıyoruz memnunum

Kızlar sizdede göğüslerde yumuşama oldu mu. Meme terbiyesi böyle birşey mi yani sanki az süt var gibi yumuşak emincede çıkıyor kiloda alıyor. Ama sanki yumuşak olunca yetmiyor gibi sürekli bi mama veresim var

Back