Amannn hava soğuk hasta a edeceksin. Evin içi 25 derece mesela yelek giydir diyorlar. İşte sütünü sağma çocuğa yetmeyecek gibi saçmalıklarNe baskısı yapıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amannn hava soğuk hasta a edeceksin. Evin içi 25 derece mesela yelek giydir diyorlar. İşte sütünü sağma çocuğa yetmeyecek gibi saçmalıklarNe baskısı yapıyorlar
Kaç kilo almış ki yavrum. Çok kalın giydirme bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Bizim su yasağı yarın bitiyor duş alınca rahatlayacak inşallahAşımızı olduk biz de içim yandı öylece başında bekliyorum ateşini ölçüp duruyorum. Hemşire hızlı kilo almış şekeri falan olmasın bi baktır dedi yüreğime o dert oldu şimdi de yarın 2.ay kontrolüne gidicez inşallah
Gerçekten ne yaşıyorlar acaba senden çok kim düşünür senin bebeğini kulak asma bebeğim boşver umursama biraz katı olduğunu gördüklerinde vazgeçiyorlarAmannn hava soğuk hasta a edeceksin. Evin içi 25 derece mesela yelek giydir diyorlar. İşte sütünü sağma çocuğa yetmeyecek gibi saçmalıklar
Hiç ama hiç ağlamadığı kadar ağladı resmen memeyi de kabul etmedi. Tam sakinledi gibi oldu ama şimdi de sürekli bağırıyor hiç uyuyamıyor. Şurubu bile yutamadı ağlamaktan gözler kan çanağı kuzum biz 2 ayda 3.5 kilo almışızKaç kilo almış ki yavrum. Çok kalın giydirme bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Bizim su yasağı yarın bitiyor duş alınca rahatlayacak inşallah
Hahahahah ya toplanıp bi yemeğe gidebilsek keşke süper olurduBu grupta sorulan hicbisey alakasiz degildir sonucta anca beraber kanca beraber Bebelerde baliklarda da mezelerde de birlikteyiz. Bize de cipura yap bize dee! Yogurtlu bisi olmaz. Sebzeli de meh. Humus olabilir mesela. Soganli sumakli eksili mezeler oluyo onlardan olabilir. Ooff memem duscek hahahaha
Tamam canım sağolAçıldıktan sonra bir ay etkisi var dedi bizim doktor canım. Aklında olsun. Calpol çok rahatlattı bizi
Bunu ben de istedim bebe çığlıklarıyla hayalimde canlandıHahahahah ya toplanıp bi yemeğe gidebilsek keşke süper olurdu
Ben mustela bebe yağı sürerek kurtuldum özellikle banyodan sonraKızlar bebeğimin alnında çok fazla konak oldu son 2 gün içinde. Nasıl geçer taktiği olan var mı
Calpolun mu etkisi bir ay yani açınca bi ay sonra bitiyor mu etkisiTamam canım sağol
Benim karnımdayken tahmini 3259 falandı ama gebelik zehirlenmesi geçirdik biz acil sezeryanla alınd bebek bi doğdu 2700 doktor eğer güzel beslenirse hemen alır kilosunu dedi bu sefer de göğsüme süt durdu benim öyle olunca sarılık olmasın diye mama takviyesi başlandı 3 hafta falan kullandık mamayı bıraktık tamamen anne sütü ile besleniyor mama da öyle her öğün değil günde maks 30 ml 5-6 defa ama doğduğundan 2. Ayına kadar bir saatte bir emzirdim geceleri de 2 saatte bir ama şimdi geceleri kaldırmıyorum artık uyku çok önemli dedi doktor bir de gün aşırı duşunu aldırdım su da kilo aldırır dedi kızlar burda biraz dedikleri oldu açıkçası boyu da var oğlumun benim şu an 56 cm biraz doğuşuna bağlı kilo alımı 4.5 kg doğdu arkadaşımın kızı 5 aylık şuan 7 kg bize göre as gibi ama zaten kilolu doğmuştu Seninde öyle olabilir
Maşallah size emeğinize de sağlık. Erkek bebekle kız bebek arasında fark oluyor bide erkekler daha hızlı kilo alıyor. Bizimki de boy 58 kilo 4700 olmuş 3600 dogdu. Ebe iyi diyor Dr az ebeye inanmayı seçtimBenim karnımdayken tahmini 3259 falandı ama gebelik zehirlenmesi geçirdik biz acil sezeryanla alınd bebek bi doğdu 2700 doktor eğer güzel beslenirse hemen alır kilosunu dedi bu sefer de göğsüme süt durdu benim öyle olunca sarılık olmasın diye mama takviyesi başlandı 3 hafta falan kullandık mamayı bıraktık tamamen anne sütü ile besleniyor mama da öyle her öğün değil günde maks 30 ml 5-6 defa ama doğduğundan 2. Ayına kadar bir saatte bir emzirdim geceleri de 2 saatte bir ama şimdi geceleri kaldırmıyorum artık uyku çok önemli dedi doktor bir de gün aşırı duşunu aldırdım su da kilo aldırır dedi kızlar burda biraz dedikleri oldu açıkçası boyu da var oğlumun benim şu an 56 cm biraz doğuşuna bağlı kilo alımı 4.5 kg doğdu arkadaşımın kızı 5 aylık şuan 7 kg bize göre as gibi ama zaten kilolu doğmuştu Seninde öyle olabilir
Bence sizinde normalBenimki neredeyse 4 doğdu daha geçen hafta 5200 gördük 2 buçuk aylık
Bence normal hepimizde var baksana. Bizimde önce kaşla başladı sonra alma geçtiYa bizim de sadece kaşında varken doktor krem sürebilirsin demişti ama arttı alında falan da var cuma aşı için gidicez o zaman bir daha sorucam inşallah egzama falan değildir o zamana kadar da makyaj fırçası ile deniycem bakalım
Su yasağı ne ben mi kaçırdımKaç kilo almış ki yavrum. Çok kalın giydirme bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Bizim su yasağı yarın bitiyor duş alınca rahatlayacak inşallah
Canım 3450 doğdu şuan 7100. Bizim hastaneden sonra kilo kaybı olmadı hep artıda devam etti. Yarın doktora gideceğiz ben de soracağım bakalım. Yani Osman gönülal 2 kg bile alsa anne sütüyse müdahale etmiyoruz dediği için biraz rahatım ama şeker falan varsa diye de korktum hemşire öyle söyleyinceKaç kg doğdu canım şu an ne kadar biz 2700 doğduk 2400 e kadar düştü şimdi 2 aylık tam 5200 gram doktor iyi dedi
Ay çok şaşırdım erkek bebeklerde öyle oluyor sanırım ama nasıl aldırdın bu kadar anne sütü harici mama da mı verdin canım nasıl yaptın söyle biz de yapalım biz de 2 ayda 2 kg aldık 3500 doğdu 5500 oldu dr az diyor ebe çok diyor insan neye inanacağını şaşırıyorCanım 3450 doğdu şuan 7100. Bizim hastaneden sonra kilo kaybı olmadı hep artıda devam etti. Yarın doktora gideceğiz ben de soracağım bakalım. Yani Osman gönülal 2 kg bile alsa anne sütüyse müdahale etmiyoruz dediği için biraz rahatım ama şeker falan varsa diye de korktum hemşire öyle söyleyince
Yok yavrum bunlar anlamıyorlar şirazeden çıkıcam az kaldıGerçekten ne yaşıyorlar acaba senden çok kim düşünür senin bebeğini kulak asma bebeğim boşver umursama biraz katı olduğunu gördüklerinde vazgeçiyorlar
Yavrum verem aşısı olunca 3 gün koluna su veya krem sürülmemesi gelmemesi lazım duş yasak o yüzdenSu yasağı ne ben mi kaçırdım
Uyumaya yakın dalacağı Zaman ver memeyi istersen yavrum ben öyle yapmıştım. Yarın doktor bakar umarım şeker çıkmaz. Maşallah ne güzel kilo almışHiç ama hiç ağlamadığı kadar ağladı resmen memeyi de kabul etmedi. Tam sakinledi gibi oldu ama şimdi de sürekli bağırıyor hiç uyuyamıyor. Şurubu bile yutamadı ağlamaktan gözler kan çanağı kuzum biz 2 ayda 3.5 kilo almışız