- 31 Aralık 2023
- 720
- 796
- 23
- 28
Bol kokulu olur ama soğan sumaklayabilirsin ya da havuç tarator ve patates yakışıyor çipurs yanına fırında yapacaksan tabanına soğan patates dizip soslaysbilirsinSanal dostlarım çok alakasız bir şey soracağımbugün eşimin doğum günü akşam balık (çipura) yapacağım salata flan yanına gidecek meze aparatif bir şeyler var mı aklınızda?
Ne baskısı yapıyorlarAmin çiçeğim birde şu çevre baskısı olmasa
Aşımızı olduk biz de içim yandıBenim oğlan da huysuz yavrum ama atak haftasında iyice seviye aştıo günlere şükür eder oldum. Aşıdan sonra çok kalın giydirmedim ateşi çıkarsa tetiklemeyelim diye. Altı saatte bir calpol verdim iki gün boyunca. O iyi geldi
Ay izledim şimdi teşekkür ederimOsman doktorun videosunu izle canım. Ben onunla geçirdim
Keçi kılı fırça ya da temiz makyaj fırçası da olurAy izledim şimdi teşekkür ederimAma alındaki saçsız deride de var onu tarasam zarar verir miyim diye korkuyorum açıkçası
Ayyy temiz makyaj fırçası çok iyi fikirKeçi kılı fırça ya da temiz makyaj fırçası da olur
Kaç kg doğdu canım şu an ne kadar biz 2700 doğduk 2400 e kadar düştü şimdi 2 aylık tam 5200 gram doktor iyi dediAşımızı olduk biz de içim yandıöylece başında bekliyorum ateşini ölçüp duruyorum. Hemşire hızlı kilo almış şekeri falan olmasın bi baktır dedi yüreğime o dert oldu şimdi de yarın 2.ay kontrolüne gidicez inşallah
Ekşi mantar, patlıcanlı mezeler, otlu mezeler, barbunya belki sonra soğanı balığın yangında tavayla çevir enfes oluyor fırına yarım yarım patatesler atabilirsin.Sanal dostlarım çok alakasız bir şey soracağımbugün eşimin doğum günü akşam balık (çipura) yapacağım salata flan yanına gidecek meze aparatif bir şeyler var mı aklınızda?
Maşallah nasıl güzel kilo almış bizim kız 2 ayda toplam 1 kilo aldı. Biz mi çok geriden geliyoruz ki yaKaç kg doğdu canım şu an ne kadar biz 2700 doğduk 2400 e kadar düştü şimdi 2 aylık tam 5200 gram doktor iyi dedi
Bizimde var alnımızds Kaş aramızda fln. Kaş arasını buradaki arkadaşların tavsiyesi ile azalttım ama alnına ben de çekiniyorum.Ay izledim şimdi teşekkür ederimAma alındaki saçsız deride de var onu tarasam zarar verir miyim diye korkuyorum açıkçası
Ya bizim de sadece kaşında varken doktor krem sürebilirsin demişti ama arttı alında falan da var cuma aşı için gidicez o zaman bir daha sorucam inşallah egzama falan değildirBizimde var alnımızds Kaş aramızda fln. Kaş arasını buradaki arkadaşların tavsiyesi ile azalttım ama alnına ben de çekiniyorum.
Benim karnımdayken tahmini 3259 falandı ama gebelik zehirlenmesi geçirdik biz acil sezeryanla alınd bebek bi doğdu 2700 doktor eğer güzel beslenirse hemen alır kilosunu dedi bu sefer de göğsüme süt durdu benim öyle olunca sarılık olmasın diye mama takviyesi başlandı 3 hafta falan kullandık mamayı bıraktık tamamen anne sütü ile besleniyor mama da öyle her öğün değil günde maks 30 ml 5-6 defa ama doğduğundan 2. Ayına kadar bir saatte bir emzirdim geceleri de 2 saatte bir ama şimdi geceleri kaldırmıyorum artık uyku çok önemli dedi doktor bir de gün aşırı duşunu aldırdım su da kilo aldırır dedi kızlar burda biraz dedikleri oldu açıkçası boyu da var oğlumun benim şu an 56 cm biraz doğuşuna bağlı kilo alımı 4.5 kg doğdu arkadaşımın kızı 5 aylık şuan 7 kg bize göre as gibi ama zaten kilolu doğmuştu Seninde öyle olabilirMaşallah nasıl güzel kilo almış bizim kız 2 ayda toplam 1 kilo aldı. Biz mi çok geriden geliyoruz ki ya
Maşallah nasıl güzel kilo almış bizim kız 2 ayda toplam 1 kilo aldı. Biz mi çok geriden geliyoruz ki ya
Kaç kg doğdu canım şu an ne kadar biz 2700 doğduk 2400 e kadar düştü şimdi 2 aylık tam 5200 gram doktor iyi dedi
Adı ne canm kitabınkizlar bahsettigim kitabın içeriği. ilgilenen olursa diye atiyorum benim gercekten cok ilgimi cektii
yeni annelere mucizevi çözümler canimAdı ne canm kitabın
Açıldıktan sonra bir ay etkisi var dedi bizim doktor canım. Aklında olsun. Calpol çok rahatlattı biziCalpol yazdırmadık biz bizde yazdıralım. Az kaldı bizim de aşı günlerimiz yaklaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?