• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Sadece anne sütü ile devam eden arkadaşlar bu kaka sizde de mi üç günde bir ya bizim üç gündeydi oğlum dörte çıkarttı ama aşırı huysuz bugün çok ağladı gözünden yaş geldi bende onunla ağladım 🥲🥲🥲
Biz sadece anne sütü devam ediyoruz, maflor damla günlük 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyorum. Her gün 1 kere kaka yapıyor canım

Bizimde öyle canım 2 ya da 3 güne bir oluyor bide cıvık oluyor bir bezi dolduruyor hatta sırtına çıkıyor yapınca
Salı doktora gidecem soracam söylerim sanada
Bı arkadaşa sormuştum oğlu bizimkilere aynı sene ama Ocak doğumlu neyse oda dedi 2. Ayda oluyor öyle bağırsakları geliştiğinden bizde yaşadık sonra kendi duzeliyor demişti
Doktor da öyle dedi ama çocuk çok huzursuz bak şu an aç değil ama memede sakinleşmek istiyor o yüzden meme de napcam bilmiyorum bu arada benim de eşimin bugün teyzesi gil geldi çocuk çığlık kıyamet ağlıyor

Doktor da öyle dedi ama çocuk çok huzursuz bak şu an aç değil ama memede sakinleşmek istiyor o yüzden meme de napcam bilmiyorum bu arada benim de eşimin bugün teyzesi gil geldi çocuk çığlık kıyamet ağlıyor
Ya nazar değiyor ya ben zor uyuttum inan ki netten nazar duası falan açtım öyle uyudu sonra tekrar uyandı memede uyuttum 40 dakika kucağımda tuttum yeni yatağa koydum bakalım ne kadar uyuyacak

Benimkide huzursuz kuzu ben poposuna zeytinyağ sürüyorum bide karnına kiraz çekirdeği kemeri takıyorum bide sıcak su torbası yapıyorum ayaklarına koyuyorum sıcak tutarsam bagirsaklari belki çalışır diye arada yarıyor ise ama bazense olmuyor en azından bugün yaptı rahatladı yarına bakacaz artık bide bugün elektrikler gitti saatlerce gelmedi ev buz gibi oldu oğlum üşüdü kalın giydirdim ama ev soğuktu şimdide ev yanıyor resmen isiticiyi falanda actiydim ev soğuk diye abarttım galiba biraz 🤣🤣

Çözüm bulan şöyle gelsin gerçekten sütümü sağıp vermeye çalışıyorum biberonun lastiğini anlar anlamaz öğürmeye başlıyor. Bunun hastalığı var, işe başlaması var her saniye meme olmuyor nasıl çözeceğiz
Ben işe başladım işte çok zor Allahtan ev yakında ya ben gidiyorum emzirmeye yada getiriyolar ama olmuyor zorlanıyorum çok

Ya nazar değiyor ya ben zor uyuttum inan ki netten nazar duası falan açtım öyle uyudu sonra tekrar uyandı memede uyuttum 40 dakika kucağımda tuttum yeni yatağa koydum bakalım ne kadar uyuyacak

Benimkide huzursuz kuzu ben poposuna zeytinyağ sürüyorum bide karnına kiraz çekirdeği kemeri takıyorum bide sıcak su torbası yapıyorum ayaklarına koyuyorum sıcak tutarsam bagirsaklari belki çalışır diye arada yarıyor ise ama bazense olmuyor en azından bugün yaptı rahatladı yarına bakacaz artık bide bugün elektrikler gitti saatlerce gelmedi ev buz gibi oldu oğlum üşüdü kalın giydirdim ama ev soğuktu şimdide ev yanıyor resmen isiticiyi falanda actiydim ev soğuk diye abarttım galiba biraz 🤣🤣
Şimdi biz evlendiğimizde bize çoğu kişi gelmedi şimdi gelip gören nazar edip gidiyor çünkü biz herşeyi eşimle kendimiz yaptık insanlar biraz şaşırıyor bu duruma
Bende yaptım kaç kere öasaj damlalar çekirdek ılık duş hiç birisi fayda etmedi kakasını etse uyuyacak uyku gözünden akıyor ama sancı girince uyanıyor ağlıyor biraz da eşim tuttu ben duşa girecektim beni göremedi o an ağladı ama ilk defa gözünden yaş gele gele bilmiyorum bugün çok değişik bir gün

Şimdi biz evlendiğimizde bize çoğu kişi gelmedi şimdi gelip gören nazar edip gidiyor çünkü biz herşeyi eşimle kendimiz yaptık insanlar biraz şaşırıyor bu duruma
Bende yaptım kaç kere öasaj damlalar çekirdek ılık duş hiç birisi fayda etmedi kakasını etse uyuyacak uyku gözünden akıyor ama sancı girince uyanıyor ağlıyor biraz da eşim tuttu ben duşa girecektim beni göremedi o an ağladı ama ilk defa gözünden yaş gele gele bilmiyorum bugün çok değişik bir gün
Canım yakılmış soğutulmuş zeytinyağını kulak çubuğuna sürüp totosunu biraz uyarsan rahat çıkarır aslında ama denemek ister misin bilemem burda bazı arkadaşlar yazmıştı

Al işte bizde öyleyiz herşeyi kendimiz yaptık
Aman insanlar niye nazar ederki anlamam valla
Kıyamam ya benimki de habire ağlayarak uyanır kuzum ya yarım saatte bir ağlıyor yavrum napacam bilemedim

Merhaba bebeği 54 günlük olan var mi? Ben meme + mama gidiyorum ama mamadan kurtulmak istiyorum. Sütüm var mi anlamıyorum da 😮‍💨

Sadece emziriyorum, acil durumlar için biberon deneyeyim alışsın istiyorum ama kesinlikle tutmuyor. Kaşık biberon almamıştım faydası olurmu ki
olabilie canim kasikla yediriyormussun gibi oluyoe bi dene istersen bende meme reddi yasamaktan korktuğum icin biberon denemedim hiç

Back