• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Sanal dostlarım çok alakasız bir şey soracağım 😂 bugün eşimin doğum günü akşam balık (çipura) yapacağım salata flan yanına gidecek meze aparatif bir şeyler var mı aklınızda?
Bol kokulu olur ama soğan sumaklayabilirsin ya da havuç tarator ve patates yakışıyor çipurs yanına fırında yapacaksan tabanına soğan patates dizip soslaysbilirsin

Benim oğlan da huysuz yavrum ama atak haftasında iyice seviye aştı😂 o günlere şükür eder oldum. Aşıdan sonra çok kalın giydirmedim ateşi çıkarsa tetiklemeyelim diye. Altı saatte bir calpol verdim iki gün boyunca. O iyi geldi
Aşımızı olduk biz de içim yandı 😔 öylece başında bekliyorum ateşini ölçüp duruyorum. Hemşire hızlı kilo almış şekeri falan olmasın bi baktır dedi yüreğime o dert oldu şimdi de yarın 2.ay kontrolüne gidicez inşallah

Ay izledim şimdi teşekkür ederim❤️ Ama alındaki saçsız deride de var onu tarasam zarar verir miyim diye korkuyorum açıkçası🥲
Keçi kılı fırça ya da temiz makyaj fırçası da olur

Kızlar bir şey soracağım. Normal doğum yaptım kanamam bitmişti, doğumdan sonra 55.günde ilk ilişki oldu ama 2 gündür hafif kanamam var neden böyle oldu? İlişki çok zorlamadı ama 2 gündür ara ara kanama geliyor başına gelen varmı

Kızlarım selam. Ara ara yazmaya yazmasam da okumaya o kadar alışmışım ki iki gün telefon detokstu yaptık eşimle bungalov gittik nasıl özlemişim burayı 🤣 tatil dediğime bakmayın başta kocam çocuğa bakti ben havuza girdim rahata çabuk alışmışım. 2 saat sonra bebek kucagimdaydi. Ya çocukla hayata zor çok zor.

Aşımızı olduk biz de içim yandı 😔 öylece başında bekliyorum ateşini ölçüp duruyorum. Hemşire hızlı kilo almış şekeri falan olmasın bi baktır dedi yüreğime o dert oldu şimdi de yarın 2.ay kontrolüne gidicez inşallah
Kaç kg doğdu canım şu an ne kadar biz 2700 doğduk 2400 e kadar düştü şimdi 2 aylık tam 5200 gram doktor iyi dedi

Sanal dostlarım çok alakasız bir şey soracağım 😂 bugün eşimin doğum günü akşam balık (çipura) yapacağım salata flan yanına gidecek meze aparatif bir şeyler var mı aklınızda?
Ekşi mantar, patlıcanlı mezeler, otlu mezeler, barbunya belki sonra soğanı balığın yangında tavayla çevir enfes oluyor fırına yarım yarım patatesler atabilirsin. 😋

Ay izledim şimdi teşekkür ederim❤️ Ama alındaki saçsız deride de var onu tarasam zarar verir miyim diye korkuyorum açıkçası🥲
Bizimde var alnımızds Kaş aramızda fln. Kaş arasını buradaki arkadaşların tavsiyesi ile azalttım ama alnına ben de çekiniyorum.

Kızlar bugün kızımın 2. Ay aşılarının bir kısmını yaptırdık. Yarın rotayı haftaya da verem aşını yaptıracağız. Calpol verdi de ateşi olursa ver yoksa verme dedi. Bakalım takipteyim. Aşı olanlar kaç gün sürüyor bu huysuzluk?

Bizimde var alnımızds Kaş aramızda fln. Kaş arasını buradaki arkadaşların tavsiyesi ile azalttım ama alnına ben de çekiniyorum.
Ya bizim de sadece kaşında varken doktor krem sürebilirsin demişti ama arttı alında falan da var cuma aşı için gidicez o zaman bir daha sorucam inşallah egzama falan değildir🥲 o zamana kadar da makyaj fırçası ile deniycem bakalım

Maşallah nasıl güzel kilo almış bizim kız 2 ayda toplam 1 kilo aldı. Biz mi çok geriden geliyoruz ki ya
Benim karnımdayken tahmini 3259 falandı ama gebelik zehirlenmesi geçirdik biz acil sezeryanla alınd bebek bi doğdu 2700 doktor eğer güzel beslenirse hemen alır kilosunu dedi bu sefer de göğsüme süt durdu benim öyle olunca sarılık olmasın diye mama takviyesi başlandı 3 hafta falan kullandık mamayı bıraktık tamamen anne sütü ile besleniyor mama da öyle her öğün değil günde maks 30 ml 5-6 defa ama doğduğundan 2. Ayına kadar bir saatte bir emzirdim geceleri de 2 saatte bir ama şimdi geceleri kaldırmıyorum artık uyku çok önemli dedi doktor bir de gün aşırı duşunu aldırdım su da kilo aldırır dedi kızlar burda biraz dedikleri oldu açıkçası boyu da var oğlumun benim şu an 56 cm biraz doğuşuna bağlı kilo alımı 4.5 kg doğdu arkadaşımın kızı 5 aylık şuan 7 kg bize göre as gibi ama zaten kilolu doğmuştu Seninde öyle olabilir

kizlar bahsettigim kitabın içeriği. ilgilenen olursa diye atiyorum benim gercekten cok ilgimi cektii

Eklentiler

• 1000001334.jpg
    1000001334.jpg
    184,4 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000001335.jpg
    1000001335.jpg
    181,4 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000001338.jpg
    1000001338.jpg
    169,5 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000001337.jpg
    1000001337.jpg