• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Kizlar benim bebe biberon almiyor şaka gibi meme reddi duydumda biberon reddi yaşiyorum bildiğiniz diliyle itiyor napmam lazim yaşayan var mi
Bende aynı durumdayız naptınız geçtimi biberon reddi benim denemediğim ne mama kaldı nede biberon ama yok almıyo biberonu önceden içiyodu 4.aya gircez şuan almıyo

Yavrum eve gelince baktım çok huysuzlaştı doktorumuz huysuzlaşırsa da verebilirsin demişti calpol verdim . Sürekli kucakta kaldı . İlk gün zordu şimdi iyi çok şükür. Bol bol kucakta kalmak istedi. Bende bilmiyorum inan ki saat başı kalkıyor gece . Sürekli emiyor 😭
İnşallah bir an önce normale döneriz sürekli hata mı yapıyorum diye kendimi sorguluyorum 😔

kendi uyanıyor canim eger derin uykuya gecerse 4 saate kadqr bile uyudugu oluyo ama uyaniksq fix 45 dk dayaniyo aliskanlik halinemi getirdi napti amlamdim
Ben de bırakınca gece 4 saat uyuyor sonra kendimi suçluyorum çok mu uyudu emmesi mi gerekiyordu diye. Seninki maşallah iştahlı demekki, benimki uyanıkken vermezsen istemiyo 2-3 saat geçecek acıkacak da öyle mızırdanıyor. Çocuktan çocuğa değişiyor ya gerçekten bunların bir kıstası yok artık anladım

Bende aynı durumdayız naptınız geçtimi biberon reddi benim denemediğim ne mama kaldı nede biberon ama yok almıyo biberonu önceden içiyodu 4.aya gircez şuan almıyo
Çözüm bulan şöyle gelsin gerçekten sütümü sağıp vermeye çalışıyorum biberonun lastiğini anlar anlamaz öğürmeye başlıyor. Bunun hastalığı var, işe başlaması var her saniye meme olmuyor nasıl çözeceğiz

Ben de bırakınca gece 4 saat uyuyor sonra kendimi suçluyorum çok mu uyudu emmesi mi gerekiyordu diye. Seninki maşallah iştahlı demekki, benimki uyanıkken vermezsen istemiyo 2-3 saat geçecek acıkacak da öyle mızırdanıyor. Çocuktan çocuğa değişiyor ya gerçekten bunların bir kıstası yok artık anladım
yok canim osman gonulalin videolarina bak istersen artik uyusun ellemeyin diyor acikinca zaten acliklarini belli ediyorlar uyaniyorlar. birde bende sunu dusunuyorum mesela acaba sutum az oyuzden 45 dk da bir emiyor belki senin yeterli iyice doyacak kadar emiyo o yuzden gec acikiyio belki oyle biseydir bilmiyorum ama dedigin gibi cok degisken hersey ve standart gibi gosterilen seyler insani tribw sokuyor. misal yenidogandan itibaren su kadar saat emmeden durabilir diyolar normalde ama benimki durmuyo buda beni tribw sokuyor:D

Çözüm bulan şöyle gelsin gerçekten sütümü sağıp vermeye çalışıyorum biberonun lastiğini anlar anlamaz öğürmeye başlıyor. Bunun hastalığı var, işe başlaması var her saniye meme olmuyor nasıl çözeceğiz
canim kasik biberonla almiyor mu yani surekli emziriyormusun bilmiyorum onceki mesajlari okuyamadim ama sadece acil durumlar da kullaniyorsan kurtarici olabilir belki

2 aydan sonra zaten gece uyandırılmasını tavsiye etmiyor doktor uyandırma büyümesi için uyku da önemli canım

Azıcık emziriyorum sonra tutuyor biberonu ama korkarak yapıyorum bunu da 😔

ay umutlandimnsuan bizimki sanki yalancinmeme oldugunu anliyorda ondan almiyorbgibi geliyor seninkide oylemi yapiyordu canim sanki hic birini almaz gibi geliyor bana yaa
Benımkı de öyleydı ama kauçuk olanı sevdi yumusak bır yapısı var kolay kabul ettı hemen şaşırdım dün babasının aldıgın vermeye calıstım aynı marka aynı renk tek silikon asla almadı cok agladı eskısıni atmamıştım onu verdım sabah İlk ısım kauçuk olanı almak oldu suan mutlu emziğiyle🤭

Sadece anne sütü ile devam eden arkadaşlar bu kaka sizde de mi üç günde bir ya bizim üç gündeydi oğlum dörte çıkarttı ama aşırı huysuz bugün çok ağladı gözünden yaş geldi bende onunla ağladım 🥲🥲🥲

Kızlar ya dün bana komşular geldi akşam o sıra oğlumda uyumuyordu mecbur yanımdaydı neyse işte kadınlar bebeği sevdiler sonra çocuk uyumaz oldu nazar duası falan açtım ama yok bugün bütün gün toplasan 1.5 saat anca uyudu kucağımda uyuyor yatağa yatınca ağlıyor hayır gündüzleri çok uyumazdi ama bu kadar da değildi en azından 4 saat uyurdu gecede işte uyu uyan şeklinde olurdu ama bugün çok farklı iki guluyorda 10 ağlıyor atak haftasimi ne bu hafta 8. Haftaya girdik valla anlamadım kucağından inmiyor belim ağrıdı artık

Sadece anne sütü ile devam eden arkadaşlar bu kaka sizde de mi üç günde bir ya bizim üç gündeydi oğlum dörte çıkarttı ama aşırı huysuz bugün çok ağladı gözünden yaş geldi bende onunla ağladım 🥲🥲🥲
Bizimde öyle canım 2 ya da 3 güne bir oluyor bide cıvık oluyor bir bezi dolduruyor hatta sırtına çıkıyor yapınca
Salı doktora gidecem soracam söylerim sanada
Bı arkadaşa sormuştum oğlu bizimkilere aynı sene ama Ocak doğumlu neyse oda dedi 2. Ayda oluyor öyle bağırsakları geliştiğinden bizde yaşadık sonra kendi duzeliyor demişti

yok canim osman gonulalin videolarina bak istersen artik uyusun ellemeyin diyor acikinca zaten acliklarini belli ediyorlar uyaniyorlar. birde bende sunu dusunuyorum mesela acaba sutum az oyuzden 45 dk da bir emiyor belki senin yeterli iyice doyacak kadar emiyo o yuzden gec acikiyio belki oyle biseydir bilmiyorum ama dedigin gibi cok degisken hersey ve standart gibi gosterilen seyler insani tribw sokuyor. misal yenidogandan itibaren su kadar saat emmeden durabilir diyolar normalde ama benimki durmuyo buda beni tribw sokuyor:D
Kesinlikle bu standartlar yüzünden delirdik hepimiz :KK50:

canim kasik biberonla almiyor mu yani surekli emziriyormusun bilmiyorum onceki mesajlari okuyamadim ama sadece acil durumlar da kullaniyorsan kurtarici olabilir belki
Sadece emziriyorum, acil durumlar için biberon deneyeyim alışsın istiyorum ama kesinlikle tutmuyor. Kaşık biberon almamıştım faydası olurmu ki

2 aydan sonra zaten gece uyandırılmasını tavsiye etmiyor doktor uyandırma büyümesi için uyku da önemli canım
Gel de bunu doktora anlat 🤣 bebişkom 2 ayda 2kg almış bana bu az denilebilir geceleri kaldır 3 saatte bir dedi vallahi ben de şaşırdım artık

Back