Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün gece bilerek uyuyor numarası yaptım acaba eşim kalkar mı ki diye asla duymuyor kalktım aldım oğlanı emzirdim altını aldım tam değiştirirken çiş yaptı bütün herşeyi değiştirdim eşimin umurunda değil ikinciye kalktık 6 gibi ama asla gözümü açamıyorum yalvardım gazını çıkarmaya yardım et diye tamam dedi aldı gazı çıkacak ama çocuğun gözler kapalı uyudu uyuyacak uyuyan çocuğu resmen geri uyandırdı yetmedi sallarken kusturdu işim bir ken bin oldu resmen beni kaldırmasın diye bilerek yaptın diyorumEki Görüntüle 3520438
Ne diyorsunuz kızlar
Eşime okudum, görende ben uyuyorum sanar diyorEki Görüntüle 3520438
Ne diyorsunuz kızlar
Of hepsi mi aynı olur ya bi de ağlamasına uyanıyorum altını değiştiriyorum (yine ağlıyor) buralarda eşim hep uyuyor, emziriyorum en son gazını çıkarırken sırtına pat pat vurmama uyanıp yavaş vur aşkım diye akılını verip geri uyuyo. bak yaaEki Görüntüle 3520438
Ne diyorsunuz kızlar
Aynen canım bende denedim ama uyanmadı benimkide dediğin gibi bakmasıda bana sonra iş yükü olarak dönüyor. Tek başımada beden götürmüyor. Çok çelişkili bir paradoksDün gece bilerek uyuyor numarası yaptım acaba eşim kalkar mı ki diye asla duymuyor kalktım aldım oğlanı emzirdim altını aldım tam değiştirirken çiş yaptı bütün herşeyi değiştirdim eşimin umurunda değil ikinciye kalktık 6 gibi ama asla gözümü açamıyorum yalvardım gazını çıkarmaya yardım et diye tamam dedi aldı gazı çıkacak ama çocuğun gözler kapalı uyudu uyuyacak uyuyan çocuğu resmen geri uyandırdı yetmedi sallarken kusturdu işim bir ken bin oldu resmen beni kaldırmasın diye bilerek yaptın diyorum
Zaten erkeklerin şu hiç mi yapmıyorum, hep mi böyleyim gibi sürekli birşeyi yaptıklarını iddia etmeleri beni bitiriyor eşimede sorsan oda benim gibi sabaha kadar uyumuyormuş ama ben kalkıyorum diye ses etmiyormuş, yalan kaç kere denedim yaniEşime okudum, görende ben uyuyorum sanar diyor
Yok canım ben sana demedim, yarası olan gocunur dedim benim lohusalık geçti kocamda başladı. Benden daha alıngan
Hahah çok iyi ya manevi destek seninkiOf hepsi mi aynı olur ya bi de ağlamasına uyanıyorum altını değiştiriyorum (yine ağlıyor) buralarda eşim hep uyuyor, emziriyorum en son gazını çıkarırken sırtına pat pat vurmama uyanıp yavaş vur aşkım diye akılını verip geri uyuyo. bak yaa
Evet ya nasıl hepsi aynı olur şaşırıyorum gerçekten. Benimkinin 16 saat uyanık kalmışlığı var bunlar nasıl yenidoğan, alacakaranlık filmindeki yenidoğanlara benziyorlar iliğimizi kemiğimizi kuruttularO folik asiti içmeyeceektik uşaklar durmuyor hiç ya nasık bir bebek 8 9 saat ayakta kalıyor kızlar orda burda uyku topluyor uyumuyor bittim tükendim ya hayır ben sadece sorun bizde sanıyorum sizi okuyunca hah normalmişiz diyorum 2024 bebeleri gerçekten farklı
Ben aldım canım çok mucizevi birşey mi tartışılır. Ben kimyon çayıyla sıcak su torbasından daha çok verim aldımKızlar clinikid gaz yağını kullanan var mı?
Lohusa terlemesi diyorlar bence yaa ben günde üç atlet değiştiriyorum netKızlar bu bebeler bizi kokumuzdan bulacak diye ergenliğe girmiş liseliler gibi kokmaya başladım ben yaa hiç terlemezdim bile inanamıyorum ter kokuma sizde de öyle mi
Tam bi kısır döngü serumlar burun açıyoruz şöyle yap duş aldırıyoruz böyle tut başka bir şey yapıyoruz bu şekilde yap kalkta kendin yap diyorum bendeAynen canım bende denedim ama uyanmadı benimkide dediğin gibi bakmasıda bana sonra iş yükü olarak dönüyor. Tek başımada beden götürmüyor. Çok çelişkili bir paradoks
Garip bir şekilde sabaha gayet normal kalktık sütüm gelmişti ama simdi çok korkuyorum tekrar gider diyeAnnem böyle durumda birşeyden korktun tiksindin mi yada birşeye çok mu üzüldün o zaman olur demişti . Ama yine de tıbbi bir tanı değil istersen doktora sor bakalım bıçak gibi kesilmesi normal mi geldi mi sonra ?
Annem der ki eğer bir kadının canı bişey istedi de o an yiyemedi ise sütü kesilir bıçak gibi canın bişey istedi mi ye der bana bir şey canın istemiş olabilirGarip bir şekilde sabaha gayet normal kalktık sütüm gelmişti ama simdi çok korkuyorum tekrar gider diye
Kendilerinin herşeyi bileceğine dair olan özgüvenleride çok hoşTam bi kısır döngü serumlar burun açıyoruz şöyle yap duş aldırıyoruz böyle tut başka bir şey yapıyoruz bu şekilde yap kalkta kendin yap diyorum bende
Değil mi bende öyle düşünüyorum herkes bana yazın yap diyor ama ben yok diyorum Ocak Şubat gibi Ankara'ya gidersek orda yaptıracağım gidemezsek burdaBende 3. Yada 4. Ayında düşünüyorum ama benim biraz mecburi : pipisi yarı bitikmiş doktor 40 ı çıkınca yapılsın dedi ben kıyamadım en azından 3.5 yada 4 aylık olsun istiyorum . Ama bitik olmasa da 6. Aya gelmeden yaptıracaktım emeklemeden kendini bilmeden yaptırmak en iyisi
Canım göğsüne sür durmuş olabilir sıcak havlu koy damarlar yumuşasın sıcak duşa gir aksın göğsün orda sonra da soğuk kompres uygulaKızlar ya birden sağ gogusume ağrı girdi oğluşum emdikten sonra
Daha sonra tüm vücudum ağrımaya başladı memeyi sagmaya çalıştım ama kollarımda derman yok eşimde gececi kv de okudu etti bebeği salladı ama onda durmadı kadinda bişey yapamadı
Böyle bianda olan var mı usuttum.mu acaba diyorum ya inşallah iyilesirim yoksa gece çok uzun gelecek bana