• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Ben ölçümler arasında da fark olduğunu düşünüyorum. Aynı gün iki Dr farklı farklı olcmustu beni mesela . Druna sordun mu canım? Ama şuan da uzunluğu gayet iyi.
Bi sıkıntı yok diyince sormadım valla canım, doktorun yanına girince tutuluyorum ben çoğu soruyu soramıyorum nedense

Kızlar, gizli gebelik şekerim var sanırım. Tokluk sekerim 140 in üzerinde cikiyor. Gün içi açlık sekerimde 136 çıktı. Yani değerler yüksek. Gebelikte şekeri çıkan var mı, neler yapıyorsunuz? Kilo da almadım. Hala kusuyorum. Doktor 3 gün kontrol et, durumu degerlendirelim dedi.
benımde var gebelik şekerim toplamda 2 kılo falan almısımdır pek yemeyle alakam yok ama onunla alakası yok sanırım.ilk gebeliğimdede vardı tokluk şekerim 160 larda çıkıyor diyetle ilk gebeliğimde düşmüştü devam etmıstım o şekılde şimdide oyle yapmaya calısıyorum.hafıf şeyler salata sebze yemegı yogurt gıbı akşam hafıf gecırmye calısıyorum

Kızlar günlük sütten yoğurt yapmayı denedim, aşırı güzel oldu ya. Süt tüketemiyorum bari yoğurdu artırayım dedim. Evde yoğurt yapan var mı ? bir de activia probiyotik ile yapanlar varmış deneyen oldu mu ?
Ben jersey sütüyle yapıyorum pastörize. Bol kaymaklı ve inanılmaz lezzetli, krema gibi. Activiayla denemedim ama yapanlar varmış, güzel oluyormuş diye okudum.

Ben jersey sütüyle yapıyorum pastörize. Bol kaymaklı ve inanılmaz lezzetli, krema gibi. Activiayla denemedim ama yapanlar varmış, güzel oluyormuş diye okudum.
Jersey çiğ satılıyor gördüm ben, pastörize olanı nereden aldın ? Çiğ süt almak istemiyorum güvenemediğimden o yüzden günlük sütle deneyeyim dedim o da güzel olunca bir hoşuma gitti :D yaparım ben artık. Bir dahaki denemeyi de activia ile yapayım

Jersey çiğ satılıyor gördüm ben, pastörize olanı nereden aldın ? Çiğ süt almak istemiyorum güvenemediğimden o yüzden günlük sütle deneyeyim dedim o da güzel olunca bir hoşuma gitti :D yaparım ben artık. Bir dahaki denemeyi de activia ile yapayım
Ben Ankaradayım burda büyük bir markette satılıyor ordan alıyorum şarküterilerde bulabilirsin bence orada vardır pastörize şekilde. Bende ev yoğurdu seviyorum hele bi de azıcık ekşirse tadından yenmez 🫠

Ben Ankaradayım burda büyük bir markette satılıyor ordan alıyorum şarküterilerde bulabilirsin bence orada vardır pastörize şekilde. Bende ev yoğurdu seviyorum hele bi de azıcık ekşirse tadından yenmez 🫠
Birkaç yere baktım da çiğ vardı almadım. Bakayım ben de canım sağ ol

Ayy maşallah ne güzeldir üçünü birden izlemek 🥹♥️ riskli gebelik sınıfında olduğun için birden çok kez detaylı ultrason bakılabiliyor canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🥰
Çok duygusaldı ya. Her biri bambaşka, güzel bahçemin eşsiz çiçekleri ♥️ çok teşekkür ederiz, hepimiz inşallah

Kızlar günlük sütten yoğurt yapmayı denedim, aşırı güzel oldu ya. Süt tüketemiyorum bari yoğurdu artırayım dedim. Evde yoğurt yapan var mı ? bir de activia probiyotik ile yapanlar varmış deneyen oldu mu ?
Bir de keci sutu ile yaparsan dondurma gibi oluyor, ben de yapmistim bi iki kez :)

Bende karindan olctuklerinde daha fazla cikmisti :) Riskli olacak kadar kisa olmadigi surece cok da fark yok gibi anliyorum ben.
Demek ki herkesde fark başka oluyor canım, ama 1 günde 40 dan 34 e inmesi biraz tedirgin etti beni, doktor sıkıntı var demeyince soramadım da

Ben yapmaya başladım bebiş için normalde hazır yiyordum normal sütçüden alıp yarım saat kaynatıp yapıyorum canım

Back