• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
Bende pai 4g homozigot ondan banada iğne başlattı hemen aman coraspine gerek yok dedi kafam ona takıldı herkes beraber kullanıyor genelde..
Merhaba benim de aynı genlerde homozigot ve heterozigot var henüz 4.haftadayım aspirin verdi doktor iğne için perinatoloğa gidicekmişim. Siz ne zaman başladınız iğneye ve hala kullanıyor musunuz :)

Bende dikkat ediyorum tuzlu yememeye calisiyorum randevuya yetiscem diye doktorun kapisinda falan beklemekten stresleniyorum hemen tansiyonum cikiyor . 30 dan sonra cok dikkat etmemiz lazim bence karnimiz iyice buyumus olcak ve sicaklrda dediginiz gibi etkilemesin diye bende evden cikmam
Aynen aksamlari yururuz mis gibi. Ben de doktora gittigimde ilk ogrendim yuksek oldugunu heralde stres yapiyorum normalde de bir sefer kizim aradi biraz korkmus o zaman cikti. Stresten uzak durcaz artik.

Ben cinsiyeti rüyamda görmeyi çok istiyorum böyle duymuştum daha önce anneler görebiliyor diye insallah bana nasip olur ☺️
Canım ben ilk hamileligimde sürekli erkek goruyodum hatta emindim erkek olacağına ve gerçekten erkek oldu bu hamileligimde sürekli kız gördüm ama buda oğlan ki benim rüyalarım herzaman çıkar bende anlamadım bu sefer😊

Merhaba kızlar sizlere bi sorum olacak iki gündür sol tarafımdan kalçamdan başlayıp bacağıma vuran bi ağrı var sadece sol tarafım ve üst bacağım altta veya ayağımda birşey yok kalçamdan başlayan ve üst bacağımın arkasına vuran bi ağrı ağrısına bugün dayanamıyorum desem abartmış olmam baya baya ağrıyor yani sebebi ne olabilir intertten araştırmama göre rahmin büyümesinden kaynaklı oradaki sinirlere bağlı olabileceği falan yazıyor doktora gitsem ne yapabilirler ki 14+4 üm bu arada
Siyatik gibi sanki, doktorum bana onceki hamileligimde fizik tedavi onermisti. Ilac ogne olmuyor, sadece egsersiz demisti. Doktoruna bir danis iatersen, kesin birseyler önerir

Kızlar 16+3üm bugün kontrolüm vardı bebeği net şekilde göremedi kapatmış kendini dedi, yolunda mı dedim bilmiyorum dedi, yarın sabahtan tekrar çağırdu gideceğim bakalım bana dua edin ❤️
INsallah yarin güzel haberlerle gelirsin. Sen icini ferah tut, insallah yolundadir hersey. Belki keyfi yoktu minigin 🧡

Doktor böyle de diyebilirdi ama demedi bilmiyorum üzgünüm aşırı
Sanirim doktorlar cok fazla vakaa gordukleri icin bazen empati yoksunu olabiliyorlar. Her alanda onemli ama ozellikle cocuk doktorlariyla gebe takibi yapan doktorlarin biraz daha hassas olmalari gerekiyor. Cok acil onemli birsey olsaydi, seni boyle rahat eve yollayamazdi bence

Kızlar belli belirsiz hafif lekelenme olmuş küçücük yarın dr kontrolü vardı ama gitmeli miyim şimdi acile kan uyuşmazlığı var. Yarını mı bekliyim

Merhaba kızlar sizlere bi sorum olacak iki gündür sol tarafımdan kalçamdan başlayıp bacağıma vuran bi ağrı var sadece sol tarafım ve üst bacağım altta veya ayağımda birşey yok kalçamdan başlayan ve üst bacağımın arkasına vuran bi ağrı ağrısına bugün dayanamıyorum desem abartmış olmam baya baya ağrıyor yani sebebi ne olabilir intertten araştırmama göre rahmin büyümesinden kaynaklı oradaki sinirlere bağlı olabileceği falan yazıyor doktora gitsem ne yapabilirler ki 14+4 üm bu arada
Siyatige cok benziyor. Bende fitik yuzunden oldu o agri. Bacaga giden sinire baski yapiyormus egzersizlerle rahatliyor
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için 🩷
Ne demek❤️

Canım ben ilk hamileligimde sürekli erkek goruyodum hatta emindim erkek olacağına ve gerçekten erkek oldu bu hamileligimde sürekli kız gördüm ama buda oğlan ki benim rüyalarım herzaman çıkar bende anlamadım bu sefer😊
Sağlıkla gelsin bebişler 🥰 ben de görmedim daha bakalım bekliyorum 🥰

Sanirim doktorlar cok fazla vakaa gordukleri icin bazen empati yoksunu olabiliyorlar. Her alanda onemli ama ozellikle cocuk doktorlariyla gebe takibi yapan doktorlarin biraz daha hassas olmalari gerekiyor. Cok acil onemli birsey olsaydi, seni boyle rahat eve yollayamazdi bence
Daha öncede sorunlu bi gebelik geçirdim güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var duanıza talibim❤️

Kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanan arkadaşlar lekelenmeniz oluyor mu sizin de ara ara 🩵

Back