• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    103
Evet haklısınız bi pijama takımı bulamıyorum kendime bulsam 😂 bebeğinkileri ütüledim ama kendiminkiler duruyor daha 😁
Fikir vermesi adına Pijama takımını indirimde iken pentiden almıştım. Önden düğmeli, gömlek tipi olanlardan. Sonrasında da giyebileceğim modellerden seçtim.

Onu dugmeli modellere bakin bende gecelik bulamadim henuz 😂
Gecelik için link atıyorum. Ben bu ikisini aldım. Aşırı paralar vermek istemedim. Kırmızıyı kanama vs için tedbir olarak düşündüm. Beyaz ise odada foto çekimi için düşündüm. Üzerine evde sabahligim olduğu için sabahlik olmayan modellerden tercih yaptım.

Fikir vermesi adına Pijama takımını indirimde iken pentiden almıştım. Önden düğmeli, gömlek tipi olanlardan. Sonrasında da giyebileceğim modellerden seçtim.

Gecelik için link atıyorum. Ben bu ikisini aldım. Aşırı paralar vermek istemedim. Kırmızıyı kanama vs için tedbir olarak düşündüm. Beyaz ise odada foto çekimi için düşündüm. Üzerine evde sabahligim olduğu için sabahlik olmayan modellerden tercih yaptım.

Teşekkür ederim güle güle giyin inşallah ☺️ sabahlık şart mı acaba ya

Bnde 2 bucuk yil deliksiz uyuyamamistm dogumdn sonra emzirme isi bitince eşim ben sana cok üzülüyodum hep uyaniyodun demisti sağolsun 😂😂😂 bu gunlerde geciyo buyuk oglum 6 yasinda aksm sarilip yatiyoduk sabah ben uyandiriyodum onu simdi tekrar basa doncez ama olsun ❤️
Benim oğlum da Mayıs'ta 6 olacak🥰. Ben de sizin gibiyim. Acaba sabrım gücüm olacak mı diyorum 🙈

Doktordan ciktim 1830 gr bir hafta önde gözüküyor dedi 2 hafta sonra randevusuz gelebilirsin dedi şükür randevu kovalamicam artik 🥳🥳 ilk bebegin kac kilo dogdu diye sordu bu kilolu olcak galiba suyun gelir sancin olur acilden giris yap dedi artik son duzlukteyiz galiba 🫢
Bu bebeklerimiz de yaklaşık aynı ilerliyor🥰 ben serklajlı olduğum için erken doğar diye korkuyorum. İlki 34. Haftada doğdu. Bu vaktinde sağlıkla doğar inşallah ya🙏🏻 valla gebelik zoooor

Bugun benimde kontrolüm vardi makat gelis oldugunu ogrendim belki ilerleyen haftalarda doner diye umuyorum.
Bide bacak boyu 2 haftadir hic gelismemis.
Karin genisligi ve kilosu ise 2 hafta kadar ileride
Perinatoloji takip edecek dediler. Umarim saglikla dogar 🙏

Bugun benimde kontrolüm vardi makat gelis oldugunu ogrendim belki ilerleyen haftalarda doner diye umuyorum.
Bide bacak boyu 2 haftadir hic gelismemis.
Karin genisligi ve kilosu ise 2 hafta kadar ileride
Perinatoloji takip edecek dediler. Umarim saglikla dogar 🙏
Sizinle aynı gün görünüyor doğumumuz, umarım sağlıkla ilerler süreciniz. 37ye kadar dönüyor diyorlardı

Benim oğlum da Mayıs'ta 6 olacak🥰. Ben de sizin gibiyim. Acaba sabrım gücüm olacak mı diyorum 🙈
Rabb'im veriyo sabrini bence yoksa normal bi insan dayanamaz o kadar yorgunluga uykusuzluğa 😁
Bu bebeklerimiz de yaklaşık aynı ilerliyor🥰 ben serklajlı olduğum için erken doğar diye korkuyorum. İlki 34. Haftada doğdu. Bu vaktinde sağlıkla doğar inşallah ya🙏🏻 valla gebelik zoooor
Bence bu haftalardan sonra doğmaya hazirlar çünkü doktor suyun gelirse vs bekleme gel dedi tabi ne kadar cok durursalar o kadar iyi ❤️

Son bir kaç gündür yeni özellik açıldı. Vajina içinde bazen batma bazen baskı gibi bi his. ve karnımın nerdeyse devamli sert olmasi. Artik doktora da sormuyorum her seye normal diyor 😅
Benımde aynı sanki vajinayı itiyo çıkacak gibi . Ama baya baya vajınada hissettim baskıyı hareket ettikçe bebiş 😁
Aynen herseye normal diyorlar

Benımde aynı sanki vajinayı itiyo çıkacak gibi . Ama baya baya vajınada hissettim baskıyı hareket ettikçe bebiş 😁
Aynen herseye normal diyorlar
Aman normal olsun 😊 karnın hep sert olması bende de varrrr. Çatı ağrısı da fenaaa. Sabah yataktan kalkarken kemiklerimden sesler geliyor resmen 🙈

Son bir kaç gündür yeni özellik açıldı. Vajina içinde bazen batma bazen baskı gibi bi his. ve karnımın nerdeyse devamli sert olmasi. Artik doktora da sormuyorum her seye normal diyor 😅
İki gündür bende de aynı, doktora da sormadım. En son gittiğimde bas asagidaydi, geri dondu de ayağı ile baskı mı yapıyor bilmiyorum 🤷‍♀️

ben 28. ve 29. haftada nst ye girmiştim sorun olduğu için değil hastane erken başlıyormuş sanırım neyse, benim sancı gösteren sayı (yeşil olan) hiç 20nin altına inmedi.
20-30 arası gitti hep iki nst'mde de. ben bir şey hissetmiyodum bu arada.
doktorum sancı var ağrı yok mu öyle bir şey dedi güzel çıkmış sorun yok dedi ama milletin sancısı yoksa 0 ya da genelde tek haneler görüyorum.
belki anlayan vardır diye sormak istedim :)
Anlamıyorum ama benimde 20-27 arasında gidip geliyordu karında sertleşme bir yere toplanma oluyor nst esnasında da oldu ama onlara yalancı sancı diyorlardı. Bende anlamadım 1 kere nst ye girdim

Back