• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
kızlar selam. dün yazmıştım daha, dün öğlen doktordaydık. bebek gayet iyiydi şükür ama plasentam aşağıdaymış. ilişki devamsa keselim dedi. eve geldik vs dün gece uyumadan önce çok hafif kahverengi lekelenmem oldu. aylardır olmuyordu lekelenme, kanama. dün sabah da doktora gitmeden önce ilişkiye girmiştik acaba ondan mı yoksa dün bir tık yorgun geçti o yüzden mi plasentadan mı vs bilemedim açıkçası. doktora gitmedim bekliyorum evde dinlenerek. progestan kullanıcam bugün. yenilerse giderim diyorum. ne yapsam bilemedim, sizce?

kızlar selam. dün yazmıştım daha, dün öğlen doktordaydık. bebek gayet iyiydi şükür ama plasentam aşağıdaymış. ilişki devamsa keselim dedi. eve geldik vs dün gece uyumadan önce çok hafif kahverengi lekelenmem oldu. aylardır olmuyordu lekelenme, kanama. dün sabah da doktora gitmeden önce ilişkiye girmiştik acaba ondan mı yoksa dün bir tık yorgun geçti o yüzden mi plasentadan mı vs bilemedim açıkçası. doktora gitmedim bekliyorum evde dinlenerek. progestan kullanıcam bugün. yenilerse giderim diyorum. ne yapsam bilemedim, sizce?
Kanama ile ilgili bilgim yok ama bu plesanta muhabbeti iyice canımı sıkmaya başladı.. inşallah hepimizinki de çıkar yukarı bir an önce de sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza. Çok geçmiş olsun canım benim ❤️

hayatbeninedenyoruyosun hayatbeninedenyoruyosun canım benim.. okudum okudum yazamadım. Ama çok sevindim yazdıklarına. Bence başarırsın ben inanıyorum ne güzel yardımcı olacak insanlar da varmış etrafında. Hem evladına bakar hem mis gibi dükkanını cevirirsin. Ben inanıyorum. Yaptıkların zaten çok güzel, bayılıyorum. Basaracagina canı gönülden inanıyorum 🥰❤️

Kanama ile ilgili bilgim yok ama bu plesanta muhabbeti iyice canımı sıkmaya başladı.. inşallah hepimizinki de çıkar yukarı bir an önce de sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza. Çok geçmiş olsun canım benim ❤️
inşallah canım ❤️ bakalım biraz daha lekelendim gün içinde geçmezse gideceğim sanırım. hepimiz hep iyi haberler alalım sağ salim alalım şu bebekleri kucağımıza ya. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

hayatbeninedenyoruyosun hayatbeninedenyoruyosun canım benim.. okudum okudum yazamadım. Ama çok sevindim yazdıklarına. Bence başarırsın ben inanıyorum ne güzel yardımcı olacak insanlar da varmış etrafında. Hem evladına bakar hem mis gibi dükkanını cevirirsin. Ben inanıyorum. Yaptıkların zaten çok güzel, bayılıyorum. Basaracagina canı gönülden inanıyorum 🥰❤️
Çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰♥️♥️♥️ dün geceden beri düşünüyorum hatta gece uyuyamadım acaba çocuğuma yetebilecek miyim acaba dükkanda bakacağım diye çocuğumun en güzel anlarını kaçıracak mıyım, yada orada rahat eder mi evi varken diye diye sabah ettim.
İnşallah pişman olmam İnşallah güzel gider herşey 🙏🙏

inşallah canım ❤️ bakalım biraz daha lekelendim gün içinde geçmezse gideceğim sanırım. hepimiz hep iyi haberler alalım sağ salim alalım şu bebekleri kucağımıza ya. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Bence de git canım bekleme kanama lekelenme falan olsa bende durmazdim giderdim. Amin inşallah canım benim ❤️
Çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰♥️♥️♥️ dün geceden beri düşünüyorum hatta gece uyuyamadım acaba çocuğuma yetebilecek miyim acaba dükkanda bakacağım diye çocuğumun en güzel anlarını kaçıracak mıyım, yada orada rahat eder mi evi varken diye diye sabah ettim.
İnşallah pişman olmam İnşallah güzel gider herşey 🙏🙏
Yetersin yetersin hiç merak etme ❤️ 😍 ben sende o enerjiyi, o potansiyeli gördüm. Ben yapamazdim ama kendimde hiç öyle bir enerji göremediğim için. Ama sende görüyorum yapacaksin basaracaksin inşallah 🥰 gerçekten inanıyorum.. ❤️😍🧿

Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız?
Valla ben 54düm drun tartısinda ağır botlarla falan 55 çıkmıştım. İkinci kontrolde 53 çıktım. 52 civariydim. 2 kg verdim başta yani. Şimdi iki gün önce kontrolde yine 55 çıktım. Evde 54 cikiyorum. Kısacası 2 kg almışım yine. Ne biçim açıkladım ben ya 🤣 kafam sersem gibi kendi yazdığımi beğenmedim şuan 🤣🤣🤣🤣

Zayıf olan zaten daha fazla kilo alıyor. 👍🏻

aşağıdaki yazıya göre
*6-12 haftalar arası en fazla 2,5 kg alınması normal diyor.
*2. Trimesterda her ay 1.5-2 kg alınır diyor.

Gebelikte 4 ayı geçtiğime göre ben aşırı kilo almamışım. :KK45:

Ama asıl dikkat etmemiz gerek dönemdeyiz. İpin ucu kaçmasın :dua:

Eklentiler

• IMG_4343.png
    IMG_4343.png
    213,1 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
50 civarında çıktığım bu yolda 16+6da şuan 60 kiloyum 🤣🤣🤣🤣 katana gibi olduğumu düşündüm kızlar kilo alımlarınızı duyuca helal olsun valla
Güldürdün beni canımın içi 🤣❤️ veririz veririz inşallah moral bozmak yok kgya takılıp ❤️😍

Güldürdün beni canımın içi 🤣❤️ veririz veririz inşallah moral bozmak yok kgya takılıp ❤️😍
Kesinlikle. Ben kolay kilo alan çok zor veren biriyim. Hamilelikte 19 kg aldım. Hiç dikkat de etmediğim halde doğumdan 6 ay sonra üstümde sadece 3 kg kalmıştı. O da sporla gitti.

Yasınız da genç old için de emzirmeyle uçup gidecek o kilolar. Buna dayanıp kendinizi salıvermeyin ama kilo aldım diye kasmayın da.

Dr lar ipin ucu kaçmasın diye korkutuyorlar. Ben ilk üç ayda 1.5 kg almıştım da Dr beni azarlamıştı. Her ay onun korkusuyla muayeneye gidiyordum. Bi yandan o kontrol mekanizması da iyi oluyor hani :sus:

Ben de normalde çok çok hızlı kilo alan bir insanım su içse yarıyor derler ya O benim işte Evlendikten sonra 1 sene icinde 10 kilo almıştım. 2.5 sene oldu evleneli gecen sene temmuzda anca verdim O kilomu sporla diyetle falan Normalde spor diyet hiç benlik değil ama artık çok ileri gittiğimi fark edip bir gaza geldim.

Gebeliğin başında da doktor İlk 2 ay kilo alma dikkat et demişti Ben de içimden gülmüştüm Çünkü yemeği seven bir insanım hamilelikte olunca çok yerim diye düşündüm iştahsızlığım hiç olmadı ama kilo da almadım çok şaşkınım 🤨
Dediğim gibi inşallah 6 aydan sonra fırlamam.
En büyük etkenin su olduğu düşünüyorum bol su icmeye çalışıyorum sanırım ödemler gittigi için de kilo almamis olabilirim

Kesinlikle. Ben kolay kilo alan çok zor veren biriyim. Hamilelikte 19 kg aldım. Hiç dikkat de etmediğim halde doğumdan 6 ay sonra üstümde sadece 3 kg kalmıştı. O da sporla gitti.

Yasınız da genç old için de emzirmeyle uçup gidecek o kilolar. Buna dayanıp kendinizi salıvermeyin ama kilo aldım diye kasmayın da.

Dr lar ipin ucu kaçmasın diye korkutuyorlar. Ben ilk üç ayda 1.5 kg almıştım da Dr beni azarlamıştı. Her ay onun korkusuyla muayeneye gidiyordum. Bi yandan o kontrol mekanizması da iyi oluyor hani :sus:
Katılıyorum, emzirmeyle falan uçup gidecek kglar. Tabi dikkat etmeye çalışmakta fayda var yine. Ben ilkinde de 4-5 kg verdim en başta. Sonra almaya başladım. 500 Gr aldım diye ilk Dr sonunda demişti.. bu seferkinde de kg verdim diye yemek yiyemiyor musun falan diye sormuştu. Pazartesi 2 kg aldığımı görünce ne güzel yaşamak için yemeye başlamışsın dedi 🤣 🤣 ❤️ canım isteyince yiyorum istemeyince yemiyorum aslında ama almaya başlamışım. Kaç kg ile sonlanır bilmiyorum ama iştahımın açıldığı gerçek..bakalım ne olacak. Ama verebilecegimize inanıyorum eninde sonunda ❤️😍

Back