• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Kızlar spor yapan var mı aranızda?
Benim Liv doğum paketinin içinde hamile yogası var her hafta zoom üzerinden bir hocayla birlikte yapıyoruz. Yoga-pilates karışımı bir şey. Epey hareketler yaptırıyor. 32. Haftasında olanlar var nasıl yapıyorlar o hareketleri bilmiyorum bana yapamazmışım gibi geliyor karınları kocaman 😅 Ama alıştıkları için rahat görünüyorlar bu çok hoşuma gitti. Arada katılamadığım haftalar da oldu fark bariz anlaşılıyor yapabildiğim haftalar karnım midem çok daha rahat oluyor ve insanı inanılmaz rahatlatıyor nefes egzersizleriyle yaptığı telkinler.

Kızlar spor yapan var mı aranızda?
Youtubeda hamileler için olanlardan açıp yapıyorum sabahları arada dans ediyorum zumba yapardım hamile kalmadan önce hafifçe yapmaya çalışıyorum mutlu ediyor beni 🥰bide haftada en az 3 gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum mutlaka cidden iyi geliyor

Benim Liv doğum paketinin içinde hamile yogası var her hafta zoom üzerinden bir hocayla birlikte yapıyoruz. Yoga-pilates karışımı bir şey. Epey hareketler yaptırıyor. 32. Haftasında olanlar var nasıl yapıyorlar o hareketleri bilmiyorum bana yapamazmışım gibi geliyor karınları kocaman 😅 Ama alıştıkları için rahat görünüyorlar bu çok hoşuma gitti. Arada katılamadığım haftalar da oldu fark bariz anlaşılıyor yapabildiğim haftalar karnım midem çok daha rahat oluyor ve insanı inanılmaz rahatlatıyor nefes egzersizleriyle yaptığı telkinler.
Hangi Liv’de dogum yapacaksiniz? Ben de Lii dusunuyorum, hekimlerini arastiriyorum.

Arkadaşlar merhaba biz 15. Hafta da renkli ultrason çekildi bebeğime ama 18. Haftada yapılıyormuş bebeğime zarar verir mi çok korkuyorum neden yaptı bilmiyorum

Günaydın herkese,
Kızlar konu emzirme kıyafetleri.
Piyasada emzirme sütyeni ve emzirme atleti var. Bizimkiler Temmuz bebesi. Şimdi sütyen alıp korse takmak mı mantıklı yoksa kaplı atlet almak mı mantıklı? Ayrıca ne kadar büyük almalıyız şu an 80B ise ben onu neye göre seçeyim mesela? Linkleriniz varsa yollayın gelsin.
Tecrübesi olanlar, çok araştıranlar, yorumlarınızı bekliyorum bebeklerim. :KK68:

Anladım teşekkür ederim. Tesettürlüyüm zaten ev içi ve elbise altı olarak düşündüm 🥰 ince olması daha iyi olur gebeliğin sonuna kadar kullanabilirim.
Ben de üstüne tunikle birilerinin yanında da giydim belimi rahat ettiren bişey çünkü hamile kotu bile rahat gelmıyo bana 😀😀

Günaydın herkese,
Piyasada emzirme sütyeni ve emzirme atleti var. Bizimkiler Temmuz bebesi. Şimdi sütyen alıp korse takmak mı mantıklı yoksa kaplı atlet almak mı mantıklı? Ayrıca ne kadar büyük almalıyız şu an 80B ise ben onu neye göre seçeyim mesela? Linkleriniz varsa yollayın gelsin.
Tecrübesi olanlar, çok araştıranlar, yorumlarınızı bekliyorum bebeklerim. :KK68:
Gecen e bebekte öyle bi atlet gördüm içi kaplı gibi önü düğmeli emzirmek için çok iyi gelmişti ama beden s kalmıstı dedim bu bana hayatta olmaz bıraktım yoksa atlet almayı düşünüyorum ben sütyen üstüne atlet fln giyemem o sıcaklarda bu daha evde pratik geldi

Arkadaslar göbeğimi hiç biyere sıkıştıramıyorum saklayamıyorum kıyafetlerim olmuyo 😢galiba 5 kilo aldım 😥bu gebeliğimde çok hızlı gitti bu kilo işi ya o yüzden artık dikkat etmeye karar verdim beslenme ve yürüyüş pilates hadi inşallah 💪🏻 katılmak isteyenler gelsin 😀

Günaydın herkese,
Herkesin kendi tercihi ama atletin surtunmeleri çekilir gibi olmayacak göğüs agrisiyla uç açısıyla sudyende sürtünme min. Bir deee emzirirken öyle ter atacaksiniz ki lohusayken atlet mallet üst üste durulur mu bilmiyorum kışın doğurdum üstsüz duracaktım utanmasam 🤣

Renkli ultrason ben yaptırmadım hiç ama12.haftadan 22-23u haftaya kadar yapılıyor sonraki haftalarda riskliyse yapılıyor, doktor uygun gördüyse yapmıştır merak edilecek bı durum yok bebeğin damarlarina kan akışına falan bakılıyor korkulacak bı durum yok, cevrenizdekilere 20.haftalarda yapıldiysa öyle yapıldığını düşünmüşlerdir yoksa 12den itibaren yapılıyor gelişimi ilerideyse 11.haftada bakiliyor K kadingibikadiinnn

Günaydın herkese,
İkiside lazım olabilir sanki. Şimdi korse olayıyla düşündümde çıplak tene korse terletebilir atlet üstüne takmak daha mantıklı sanki 🙈 isilik falan olmayalım o sıcakta. Beden konusunu bende bilemedim ama gebelik öncesi S-M idim şu an L ye doğru gidiyorum. L tercih edicem sanırım. Sütyen olarakta ben diğer gebeliklerimdede 1 beden büyüdüm süt göğüse dolunca göğüs ölçüsüde büyüyor bende.

Kızcelerim selamlar, ben birkaç gün önce akıntımın yogunlasıp artması ve dün başlayan kasık ağrısı ile bugün esimin hastanesinde bi doktora gittim. Kendim de tit bakıp idrar yolu enfeksiyonunu görmüştüm zaten. Bir sürü ilaç yazmış. Kendi doktorum bu kadar yazar mıydı emin olamadım başlamakta:( çok şükür bebisim iyidi büyümüş hareketliydi. 16+4 üm ben hareketlerini hissetmeye başladım dedim barsak hareketidir o 20-24 haftada hissedersin dedi. Bu zaten ikinci bebek bence barsak hareketi filan değil bu arada 😀 daha önce barsagimda böyle şeyler yoktu yani ne bileyim. Kızımı da 17-18 hf arasında hissetmiştim. Zaten sürekli değil ama hissediyor gibiyim.Siz ne zaman hissettiniz bebislerinizi?
Çok çok geçmiş olsun canım benim ❤️ bir an önce iyilesirsin inşallah.. ben ilk kızımı 17 de hissetmiştim. Bu ikinci cimcimeyi 15 civarı çok net hissettim. Doktorlar hep öyle söylüyor ama hissettiklerimin bebek hareketleri olduğuna emindim ve öyle de oldu git gide daha çok ve kuvvetli hissedince anladım. Sürekli vuruyor zaten artık. Uyuduğu zaman ile uyanık olduğu zamanı bile anlıyorum artık direk kimildaniyor vuruyor cimcimem. ❤️🤲
Günaydın herkese,
Canım şimdi şöyle bir şey var herkesin rahat edebileceği şey ayrı. Ben ilkinde 2 atlet 1 emzirme sütyeni almıştım atlet daha rahat olur gibi gelmişti. Ama öyle olmadı. Sütyen daha rahat geldi bana. Atlet sıyrıldı sıyrıldı yukarı gitti iki farklı beden almıştım ikisinde de aynı oldu. Göğüslerim büyükken böyle oldu. @Vaalbaraya su konuda katılıyorum sütyende sürtünme yaşamadım o yüzden uçları çok acımadı. Atlet ne zaman giysem daha çok sürtünüp acıdı. Ben pişman oldum keşke hepsini sütyen alsaydım.dedim. ama atletle rahat eden de çok. Belki marka bile farkediyordur, bilmiyorum. Ben hayatta atletsiz duramam. Yaz kış hiç farketmez o atlet benim belimi saracak sütyen üstüne atletciyim ben 🤣 lohusa bunalımı falan vız gelir bana böbreklerim üşüyor gibi hissediyorum hep 🤣 beden konusunda bir şey diyemem yeri geliyor ben kendi bedenini tutturamıyorum 🤣 kısacası ben sütyen alacağım o daha rahat benim için 🥰

Her ne kadar pantalon büyük rahatlıksa da elbise etek dişil enerjiyi artırıyor. Benim de vazgeçilmezim. :KK51:

Benim elbise ve etekler sana gelmez bacım. Ben tesettürlü olduğum için hepsi tam boy. Kısıtlı modelden mecburi tercihler yaptım.

Bahar sezonu gelsin. Hoş varmış ama floral desenli uçuş uçuş elbiseler al. 😍 Hoş sanayide giyilmez ama bakarsın hava güzel olur bayramda şıkır şıkır giyersin. :KK76:
Ben şu tam boy elbise ve eteklerin linki varsa alırım 😊 tesettürlü değilim ki inşallah Allah birgün nasip eder ama kısa giyemiyorum hep modest koleksyonlardan giyinirim. Var mı bu dönem için aldığın 😂

Back
X