- 25 Aralık 2013
- 632
- 792
- 303
Biz sadece anne sütü ileBana doktor mama olduğu sürece bunlar olur dedi aynı belirtileri bizde yaşadık ama siz nasıl besliyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz sadece anne sütü ileBana doktor mama olduğu sürece bunlar olur dedi aynı belirtileri bizde yaşadık ama siz nasıl besliyorsunuz
Mamayı içince bi saaat uyudu uine uyndi anlamadim 30 cc vermiştim başa sardık sbaahtan beri sadce 1 sat uyudu ya şaka gibiKaçlık içti peki benimki memede ağlamıyor sürekli emiyo orda dalıyor aslında yerine koyumca kalkıyor.bende artık mama verdim kala yaptı banyo yaptırdım koydum yine uyandı şuan memede emdi sızdı saat 4 bak sabah 9 dan beri uyumadı seninki mamayı içince uyudumu
Maşallah allah allah şaşırdım bende bizde oluyor sandımBiz sadece anne sütü ile
Çok mu üzüldün yoruldun acaba canım benim gerçi üzüntüyle de gideceğine inanmıyorum savaşlar da kadınlarımız ne yapmış o zman diye düşünüyorum ama hay Allah düzelmiştir inşallah epeyde zaman olmuşKızlar bebegim 22 günlük. 3050 doğdu 2850 taburcu olduk. Dün kontrol vardı bebis 3850 olmuş kilo alması çok iyi dedi doktor. Sadece anne sütü veriyorum. Ama dün ne oldu bilmiyorum akşam saat 11 gibi bildiğin memeden sut gelmiyor damla yok saymaya çalıştım yok bebe aç acına uyudu resmen içim gitti ağlaya ağlaya mama vermek istemedim alınmasın tek günlük bir şey diye. Ama anlamadım bıçak gibi kesildi sut bitti yani. Sebebi ne olabilir başına gelen var mı normal mi bu durum
Eli dursa ayağı durmuyor ayağı dursa dötü durmuyor o kadar hareketli ki benim oğlan herkes bana yandın bittin diyor bende folik asiti fazla kaçırdım herhalde diyorumÇocuk kucağımda yaylanmaktan bacaklarım koptu ya. Annemler bizimle hiç bu kadar uğraşmamış ya. Herkes diyor neden saatlerce uyumuyor bu nasıl çocukfolik asiti mi fazla içtik biz
![]()
Ay tam olarak bu . Şimdi uyuduuu özlüyorumAnnelik böyle birşey onun için herşeyi çok güzel yapsan bile yapamadıkların için üzülürsün. Uyutana kadar canın çıkar uyuyunca burnunda tüter. Geçecek inşallah canım![]()
Valla öğlen birden beri kucağımda benimde yeni uyuduÇocuk kucağımda yaylanmaktan bacaklarım koptu ya. Annemler bizimle hiç bu kadar uğraşmamış ya. Herkes diyor neden saatlerce uyumuyor bu nasıl çocukfolik asiti mi fazla içtik biz
![]()
Ay aynı ya ne yapıcaz bilmiyorum, hareketli olsun tamam da arada da uyu be çocukEli dursa ayağı durmuyor ayağı dursa dötü durmuyor o kadar hareketli ki benim oğlan herkes bana yandın bittin diyor bende folik asiti fazla kaçırdım herhalde diyorum![]()
Of çok zor ya. Hayır oyuncaktan bir şeyden de anlamıyor hiç oyalayamıyprum. G.t ve don gibiyiz, hep kucaktaValla öğlen birden beri kucağımda benimde yeni uyudu![]()
Ya esim askere gitti onu yolculadim ama bedelli yani çok büyük bir yıkım olmadı.Çok mu üzüldün yoruldun acaba canım benim gerçi üzüntüyle de gideceğine inanmıyorum savaşlar da kadınlarımız ne yapmış o zman diye düşünüyorum ama hay Allah düzelmiştir inşallah epeyde zaman olmuş
Benim kızımın saçları uzun duş sonrası bebek yağı kullanmalı mıyım yine de konak için acabaDuşa sonrası bebek yağı + keçi kılı fırça ile taradım o bölgeyi hemen bitti
Zeytinyağı da sürebilirsin bebek yağı da eğer içine inmezse yıkarsın ertesi günBenim kızımın saçları uzun duş sonrası bebek yağı kullanmalı mıyım yine de konak için acaba
Bende 3. Yada 4. Ayında düşünüyorum ama benim biraz mecburi : pipisi yarı bitikmiş doktor 40 ı çıkınca yapılsın dedi ben kıyamadım en azından 3.5 yada 4 aylık olsun istiyorum . Ama bitik olmasa da 6. Aya gelmeden yaptıracaktım emeklemeden kendini bilmeden yaptırmak en iyisiYa ben burda hiç gitmedim doktora o yüzden bilemiyorum özelde de göz doktoru yok küçük bı ilçede oturuyorum olmadı şehire gidince baktiracam 2 hafta sonra
Mhrsden randevu Alaçam şimdi burdaki doktor bakar mı bakmaz mi ay bilmiyorum ki
Bende ultrasonda gün aldım 2. Aya ama iki doktorda farklı söyleyince sizlerede soruyum dedim belki sizinkilerede daha farklı ya da aynısını söylemiştir diye
Bide bize 6. Ay da da işitme testini tekrar yaptırın demişlerdi sonuç iyiydi ama daha kapsamlı olur dediler
Sunnetide sordum 1 yaşına kadar yaptırın ama anesteziyi önermiyorum dedi doktor sen ne zaman düşünüyorsun sünneti canım belli ki
Kız benimde öyle şarıl şarıl değil kısa emiyor mama olmasa doymaz sen bir damla da çıksa anne sütü ver. Mama ile destekle em kötü . Ama doktor bana bir damla da karnına anne sütü gidecek olsa bile uğraş dedi kar kardır dediCanım ben o kdr çok su içiyorum ki öğlene kdr 5 lt su içiyorum sadce öğlene kde bnm şarıl şarıl akması lazım ama sütümünoda olmuyor
Annem böyle durumda birşeyden korktun tiksindin mi yada birşeye çok mu üzüldün o zaman olur demişti . Ama yine de tıbbi bir tanı değil istersen doktora sor bakalım bıçak gibi kesilmesi normal mi geldi mi sonra ?Kızlar bebegim 22 günlük. 3050 doğdu 2850 taburcu olduk. Dün kontrol vardı bebis 3850 olmuş kilo alması çok iyi dedi doktor. Sadece anne sütü veriyorum. Ama dün ne oldu bilmiyorum akşam saat 11 gibi bildiğin memeden sut gelmiyor damla yok saymaya çalıştım yok bebe aç acına uyudu resmen içim gitti ağlaya ağlaya mama vermek istemedim alınmasın tek günlük bir şey diye. Ama anlamadım bıçak gibi kesildi sut bitti yani. Sebebi ne olabilir başına gelen var mı normal mi bu durum
Canım ben düşünüyorum ama hiç araştırmadım Ocak sonu yaptıracağım benKızlar sünnet yaptıran yok mu ya hiç![]()