• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Kızlar günlük sütten yoğurt yapmayı denedim, aşırı güzel oldu ya. Süt tüketemiyorum bari yoğurdu artırayım dedim. Evde yoğurt yapan var mı ? bir de activia probiyotik ile yapanlar varmış deneyen oldu mu ?
Ben hep evde yapiyorum probiyotik yogurt yapiyorum birde manda sutu alip inek sutuyle karistirip yapiyorum cok guzel oluyor tabi bjrde jersey sutu baya baya iyi pluyor

Kizlar malesef tayin olayimiz kesinlestii allahtan lojman vs eylulu bulur ama dogu bolgesi cokta gitmekmistemiyorum nasip boyleymis demkki

Kızlar günlük sütten yoğurt yapmayı denedim, aşırı güzel oldu ya. Süt tüketemiyorum bari yoğurdu artırayım dedim. Evde yoğurt yapan var mı ? bir de activia probiyotik ile yapanlar varmış deneyen oldu mu ?
Ben yapıyorum canım eczanelerde probiyotikli mayalar var onlarida tercih edebilirsin. bebekler ek gıdaya geçtiklerinde tereyağlarinida yapıyordum meyveli yoğurt da yapiyordum, peynirde. ramazan öncesi tost için mozzarella da deneyeceğim bakalım 🤭

5. Bolge canim sirnak van kars hakkari tunceli vs kars terxihim daha once yasadm sarikamista guzel biyerdi

Ben yapıyorum canım eczanelerde probiyotikli mayalar var onlarida tercih edebilirsin. bebekler ek gıdaya geçtiklerinde tereyağlarinida yapıyordum meyveli yoğurt da yapiyordum, peynirde. ramazan öncesi tost için mozzarella da deneyeceğim bakalım 🤭
🫣 ben de bir yoğurt yaptım kendimle gurur duyuyorum sabahtan beri ☺️ maşallah valla ellerine sağlık. Hiç bilmiyordum eczaneye sorarım sevdim bu işi kolaymış da beceri gerektirmiyor 😂 sıradaki hedefim jersey ile yapmak kaymaklı oluyormuş bir de kaymağını da yeriz 😋

Sağol canım, evet kanama durmuştu buraya gelmeden zaten. Sadece peçeteye sildikçe leke gibi geliyor oda 1 hafta felan olur korkma dedi
Progestan kullanıyorsun zaten o da geçer canım dikkat et fazla hareket etme

Evet eşim her zaman çok destek olur bana

Eşim annesine babasına karşı asla saygısızlık yapmaz ama öyle ana kuzusu bir tip değil gönlü olmadı bu mantı işine üslubunca söyledi kaynanma inatla yaptırdı şimdi diyorum görmek istemiyorum doğuma kadar sen bilirsin der götürmezde kendiside gitmez dediğim gibi kaynanam aramızı kendi elleriyle bozdu bundan sonra zor görür beni
Canım gerçekten çok sabırlısın yine de. Ben olsam asla öleceğimi bilsem yapmazdım o mantıyı üstüne bir de evden kovardım. Hamile kadına eziyet edilir mi ya bırak mantı açmayı ben yemek yemek için bile zorla oturuyorum masaya. Lohusayken falan da börek aç baklava aç dicek heralde.Ben çok sertim bu konularda hele bi de gebelikte hepten sert ve tahammülsüz oldum sanırım kimseye eyvallahim yok 🤭

Merhabalar, detaylı ultrasona gittik. Çok şükür üç bebeğim de gayet sağlıklı her bir şeyleri tastamam 🥹 Kızımız çok şımarık iki kardeşini de bir güzel dövüyor. Bir oğlum uysal biri inatçı gibi duruyor. Minik yüzlerini de gördük birazcık çok farklı bir hismiş. Rahim ağzı uzunluğu iyi, dikişin sağlam dedi doktor inşallah bizi 34-35. haftalara kadar idare eder. 24. haftada tekrar çağırdı. Detaylı ultrasona birden fazla giden var mı? Çoğul gebelikle alakalıdır değil mi?
Merhaba çok sevindim öncelikle bebişlerin iyi olmasına ☺️ Ben de serklaj oldum 18. Haftamda o zamandan beri perinatolog takip ediyor daha önce 15 günde bir çağırıyordu son muayene de 4 hafta sonra gel dedi. Benim bütün muayeneler detaylı ultrason gibi oluyor her şeyi tek tek ölçüyor rapor tutuyor. Periantologlar takintili oluyor biraz seni de büyük ihtimal perinatolog takip ediyorsa her seferinde detaylı yapıyor olabilir 🤭

🫣 ben de bir yoğurt yaptım kendimle gurur duyuyorum sabahtan beri ☺️ maşallah valla ellerine sağlık. Hiç bilmiyordum eczaneye sorarım sevdim bu işi kolaymış da beceri gerektirmiyor 😂 sıradaki hedefim jersey ile yapmak kaymaklı oluyormuş bir de kaymağını da yeriz 😋
Oh oh mis ellerine sağlık. Bende de yoktu bu hünerler bebek olduktan sonra yüklendi 🤭🤭

Kızlar iyi akşamlar acaba sizler de göğüs ağrısı yaşıyor musunuz? Son bir kaç gündür acayip bir göğüs ağrım var daha doğrusu göğüs ucu sancısı dokununca bile sızlıyor 🥺

Ne demek destek aradığımız bir dönemdeyiz hepimiz , umarım sen de kolayca atlatırsın kendini yorma sakın 💕
Kesinlikle katılıyorum taşınacak olan arkadaşlara şimdiden çok kolay gelsin. Bu dönemde insan ekstra hassas oluyor ve anlayış bekliyor herkesden. Ama bazen insanın kendi ailesi bile anlayışsız oluyor. Ben de bugün kız kardeşimle tartıştım açıkçası iş arkadaşı Dubai çikolatası getirsin demiş daha önce de söylemişti. Beni arayıp sormuyorsun 7 aylık halimle 5 saat uçuş 3 saat havaalanında bekleme 2 saat otobüs toplamda 10 saatten fazla yol gelicem dedim. Bir de üstüne sipariş veriyorlar onu getir bunu getir diye inanılmaz gerçekten. Hayır kendi ailem için tabi ki getiririm ama dış kapının dış mandalı istiyor. Bazı insanlar hiç başkalarını düşünmüyor ve bir şey istemeye çekinmiyor.

@elfida39
Bazi ciciler alindi 🫣🫣🫣
Güle güle giysinler canım 🥰 ben de dolabımızı yerleştirdim bakıp bakıp aşk yaşıyorum 😍

Eklentiler

• IMG_0313.jpeg
    IMG_0313.jpeg
    189,8 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_0319.jpeg
    IMG_0319.jpeg
    170,8 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_0320.jpeg
    IMG_0320.jpeg
    136,1 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_0322.jpeg
    IMG_0322.jpeg
    230,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_0324.jpeg
    IMG_0324.jpeg
    239,5 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_0325.jpeg
    IMG_0325.jpeg
    275,1 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_0306.jpeg
    IMG_0306.jpeg
    260,9 KB · Görüntüleme: 44
Bende bugün göğüs kafesimde baskı hissetmeye başladım akşam yemeğinden sonra oldu. Sanırım baş aşağı döndüğü için ayaklarıyla baskı yapıyor 🫨 bir de derin nefes aldığımda göğüs kafesim acıyor.

Bende bugün göğüs kafesimde baskı hissetmeye başladım akşam yemeğinden sonra oldu. Sanırım baş aşağı döndüğü için ayaklarıyla baskı yapıyor 🫨 bir de derin nefes aldığımda göğüs kafesim acıyor.
Bende gecen hafta olmustu, kafasi yukaridaydi. Kafa mi atiyordu napiyordu bilmiyorum artik. Ama simdi dondu yine hissediyorum, o gogus kafesimdeki baski da azaldi.

Ben önceki gebeligimde kullandım canım. Kasılmaları engellemek için kullanılıyor
Taburcu oldun mu? Nasılsın?
Doktor bana adalatın tansiyonu düşürebileceğini söyledi korkma dedi ama zaten benim tansiyon hep 8-5 felan çıkıyor çok düşük hep böyleydi, bunu içince daha kötü olursam diye korkuyorum, buarada taburcu oldum canım öğleden sonra çıktık evde tedavi uygulayacaz iğne felan da verdi

Back