• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Doktor bana adalatın tansiyonu düşürebileceğini söyledi korkma dedi ama zaten benim tansiyon hep 8-5 felan çıkıyor çok düşük hep böyleydi, bunu içince daha kötü olursam diye korkuyorum, buarada taburcu oldum canım öğleden sonra çıktık evde tedavi uygulayacaz iğne felan da verdi
Evet canım tansiyon düşürüyor ve bende çarpıntı yapıyordu ama 1 saat kadar sürüyor sonra duzeliyorsun. Ama çok önemli bir ilaç. Bence iyi olmuş başlaman. Eve geçmene de sevindim. Hastane psikolojisi de fena🤦🏻‍♀️ İnşallah sağlıkla tamamliycaz hepimiz🙏🏻

Kızlar benim kıza bir süredir happy song dinletiyorum :) Az önce yine dinlettim sese doğru toplanıyor ve hareketleniyor hemen. Bilimsel araştırmalara göre bebeklerin sevdiği sesler ile düzenlenmiş bir şarkı imiş. Genelde huysuzlandıklarında sakinleştirmek için faydalanıyorlarmış

Klasik müzik efsanesini bitiren şarkı

Selam canım. Umarım Dr yanilmistir ya da gelişimi sorunsuz tamamlanacaktır . Sağlık sihhat diliyorum bebisinize ve size🙏🏻

Bunu dinletin bir de 😂 net oynuyorlar bir anda kafa sallayarak çılgınca😂

Kızlar selamlar,
28 haftaya girmiş bulunuyorum. Şiddetli bir bel ağrısı yasıyorum. Sol tarafımda belimde katır kutur ses geliyor bazen üstüne basamıyorum. Topallamaya basladım bu akşam doktora gittim bebekle ilgili sorun yok maşallah bel ağrım için de fizik tedaviye yönlendirdi. Sizin önerebileceğiniz birsey var mı?

Kızlar herkese hayırlı geceler diliyorum . Şu lanet salgına yakalandım iki gün yerde süründüm kas kemik ağrısından bugün iyiyim ama enseden başıma baş ağrım kesilmiyor. Ve ciğerlerimi solduran bir öksürük perişan oldum lütfen aynı durumu yaşayan var mı nasıl çözdünüz( paroldan başka bişey kullanmadım

Evet canım tansiyon düşürüyor ve bende çarpıntı yapıyordu ama 1 saat kadar sürüyor sonra duzeliyorsun. Ama çok önemli bir ilaç. Bence iyi olmuş başlaman. Eve geçmene de sevindim. Hastane psikolojisi de fena🤦🏻‍♀️ İnşallah sağlıkla tamamliycaz hepimiz🙏🏻
Hadi ya bende çok korkarım çarpıntıdan felan, seninde tansiyonun düşükmüydü canım? Benim şimdi bile 8 5 çıkıyor daha çok düşürürse bayılırım diye korkuyorum

Evet hastane psikolojisi kötü gerçekten uyuyamadım bile, amin hepimiz gününde sağlıkla kolaylıkla tamamlayalım 🤲

Kızlar herkese hayırlı geceler diliyorum . Şu lanet salgına yakalandım iki gün yerde süründüm kas kemik ağrısından bugün iyiyim ama enseden başıma baş ağrım kesilmiyor. Ve ciğerlerimi solduran bir öksürük perişan oldum lütfen aynı durumu yaşayan var mı nasıl çözdünüz( paroldan başka bişey kullanmadım
Canım bende 16.hafta da felan yakalandım 2.5 hafta çektim heryerim ağrıdı boğazlarım kulaklarım doldu ve duyamamazlık başlamıştı acilde hiçbirşey vermediler. Enson KBB doktoruna gittik antibiyotik verdi öyle geçti yoksa geçmeyecekti, diş etlerime bile vurmuştu ağlıyordum artık

Kızlar selamlar,
28 haftaya girmiş bulunuyorum. Şiddetli bir bel ağrısı yasıyorum. Sol tarafımda belimde katır kutur ses geliyor bazen üstüne basamıyorum. Topallamaya basladım bu akşam doktora gittim bebekle ilgili sorun yok maşallah bel ağrım için de fizik tedaviye yönlendirdi. Sizin önerebileceğiniz birsey var mı?
Canım bel ağrısı için bel destekli korse gibi bişey var banada arkadaş vermişti öyle bişey alıp gün içinde kullanabilirsin

Canım bende 16.hafta da felan yakalandım 2.5 hafta çektim heryerim ağrıdı boğazlarım kulaklarım doldu ve duyamamazlık başlamıştı acilde hiçbirşey vermediler. Enson KBB doktoruna gittik antibiyotik verdi öyle geçti yoksa geçmeyecekti, diş etlerime bile vurmuştu ağlıyordum artık
Bakacağımı şaşırdım inanın baş ağrısı ve öksürük bitirdi beni. Sizede çok çok geçmiş olsun acaba kadın doğuma mı gitsem acilde bişey yapmıyorlar bir parol başka bişey yok. Öksürürken ciğerlerim çıkıyo gibi

Bakacağımı şaşırdım inanın baş ağrısı ve öksürük bitirdi beni. Sizede çok çok geçmiş olsun acaba kadın doğuma mı gitsem acilde bişey yapmıyorlar bir parol başka bişey yok. Öksürürken ciğerlerim çıkıyo gibi
Bence ya kadın doğuma yada KBB doktoruna kesin git canım yoksa parolla felan geçmiyor

Kızlar ben yağ kullanmama rağmen çatlaklarım oluşmaya başlamış kırmızı kırmızı 😕genetik galiba bu anneminde var

Hadi ya bende çok korkarım çarpıntıdan felan, seninde tansiyonun düşükmüydü canım? Benim şimdi bile 8 5 çıkıyor daha çok düşürürse bayılırım diye korkuyorum
Benim de tansiyon 9/6 9/5 ti genelde. Tansiyonumu çok etkilemedi ama genel bir fenalik hali yaşardım ilk kullandigim zamanlarda. Zaten hep evdeydim toparlanana kadar uzanirdim. Senin kaç Gr ve günde kaç tane canım?

Çok geçmiş olsun. İlaçsız atlatmak zor olabilir belki bir dra gitseniz daha iyi olur. Şifalar 🥰

Sabah sabah sağolsun bakanlığımız çalıştığımız yetmiyor gibi bir de eğitim koymuş 3 güne. Bizim ülkemiz de hamile olmak asla ekstra bir farklılık yaratmıyor 🤦🏻‍♀️

Back