• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    103
Benim ikinci olmasına rağmen ben de bir şey bilmiyor gibiyim 🤦🏻‍♀️ bez, ıslak mendil, lohusa pijaması, süt pompası, yenidoğan takımı dışında hatırlamıyorum 🥴
Onlarda da o kadar marka var ki en son pes ettim organik yazanlardan aldım 😅 kıyafet zaten bebeğim tombiş olur da giyemezse diye korkudan yarısını 3-6 ay aldım inşallah çuval gibi olmaz jdfjekke

ben 28. ve 29. haftada nst ye girmiştim sorun olduğu için değil hastane erken başlıyormuş sanırım neyse, benim sancı gösteren sayı (yeşil olan) hiç 20nin altına inmedi.
20-30 arası gitti hep iki nst'mde de. ben bir şey hissetmiyodum bu arada.
doktorum sancı var ağrı yok mu öyle bir şey dedi güzel çıkmış sorun yok dedi ama milletin sancısı yoksa 0 ya da genelde tek haneler görüyorum.
belki anlayan vardır diye sormak istedim :)

Gunaydin, ben de internetteki listeler ve youtubedaki canta videolarinin hepsini derleyip kendime son bi liste cikardim :D hazirladim ama kapatmadim 😄
Bende liste hazırlamıştım ama yine de mağazaya gidince o kadar çok çeşit vardı ki sanki her şey eksik ama aldıklarım da fazla gibiydi 😅 listeye eve dönünce baktım 😅

Evet haklısınız bi pijama takımı bulamıyorum kendime bulsam 😂 bebeğinkileri ütüledim ama kendiminkiler duruyor daha 😁
Bana hastanede pijama takımı yerine gecelik tavsiye ettiler doğum sonrası daha kolay oluyormuş. Birde duş almak için havlu getirin dediler 🌸

Nedense bende öyle hissediyorum aklıma gelmiyor sanki eksik var gibi hep
Ben herşeyi bitirdim çantayıda hazırladık bezi yoktu onuda aldım bir paket
Bebişin gelmeaini bekliyoruz
Aynen bende öyle ya sürekli şu eksik diyorum alıyorum sonra bakıyorum mutlaka bişey unutmusum

Gunaydin tunaydin herkese 😁
bugün kontrolüm var bakalim 2 ay sonunda gidebiliyorum en son gittigimde 20 haftalikti 300 gr civariydi gormeden büyüdü kerata😂😂
Eksikler oluyo illaki ama artk elimizin altinda internet var her köşe başı bi avm bebek mağazası ve eşler o eksikleri tamamlamak icin var şu alincak diyosunuz gidip aliyolar 😂

Bende uyuyamayanlardanim Uzun zaman sonra dün gece 5 6 saatlik uyku uyuyabildim cok iyi geldi ilk hamileligimde de ayniydi dogumdn sonra daha cok uyudum bebekle 😁

Bende uyuyamayanlardanim Uzun zaman sonra dün gece 5 6 saatlik uyku uyuyabildim cok iyi geldi ilk hamileligimde de ayniydi dogumdn sonra daha cok uyudum bebekle 😁
Bebekle nasıl uyuyacağız sabaha kadar bişey olmasın diye ilk hafta başında bekliyoruz uyumadan 😭
Benim bebikler den umudum yok uyutmazlar ozaman da uyku bir tatlı oluyor anlatamam ama vıyak sesinden uyunmuyor🥺

Kızlar günaydın herkese, geceleri artık resmen yarım saatte bir çişe kalkıyorum. Bir de yatarken karnımın yanları artık çok ağrıyor ve acıyor sizinde öyle mi ya 😕

idrar yolu enfeksiyonu yokta karbonhidratı kesemem ben maalesef çünkü hala kusuyorum ben. Bir tek ekmek ve patates bulantılarımı hafifletiyor
Ağrımayan bir yerin varmı desene 😨
Bunaldım artık hamilelikten hiç sevemiyorum nedense
2 senedir bir gece aralıksız uyuyamadım

ben 28. ve 29. haftada nst ye girmiştim sorun olduğu için değil hastane erken başlıyormuş sanırım neyse, benim sancı gösteren sayı (yeşil olan) hiç 20nin altına inmedi.
20-30 arası gitti hep iki nst'mde de. ben bir şey hissetmiyodum bu arada.
doktorum sancı var ağrı yok mu öyle bir şey dedi güzel çıkmış sorun yok dedi ama milletin sancısı yoksa 0 ya da genelde tek haneler görüyorum.
belki anlayan vardır diye sormak istedim :)
20 30 çok bir şey ifade etmiyormuş, kişiye göre değişiyor doğrusu. Kimisi 100 ü hissetmiyor, kimisi de 30 da kıvranıyormuş. Siz doktorunuzun dediğine bakın, sayı çok önemli değil.

Bebekle nasıl uyuyacağız sabaha kadar bişey olmasın diye ilk hafta başında bekliyoruz uyumadan 😭
Benim bebikler den umudum yok uyutmazlar ozaman da uyku bir tatlı oluyor anlatamam ama vıyak sesinden uyunmuyor🥺
Bnde 2 bucuk yil deliksiz uyuyamamistm dogumdn sonra emzirme isi bitince eşim ben sana cok üzülüyodum hep uyaniyodun demisti sağolsun 😂😂😂 bu gunlerde geciyo buyuk oglum 6 yasinda aksm sarilip yatiyoduk sabah ben uyandiriyodum onu simdi tekrar basa doncez ama olsun ❤️

Bnde 2 bucuk yil deliksiz uyuyamamistm dogumdn sonra emzirme isi bitince eşim ben sana cok üzülüyodum hep uyaniyodun demisti sağolsun 😂😂😂 bu gunlerde geciyo buyuk oglum 6 yasinda aksm sarilip yatiyoduk sabah ben uyandiriyodum onu simdi tekrar basa doncez ama olsun ❤️
Ögünleri bekliyorum artık çokda uykuma düşkündüm iki yıl öyle uyku yoktu şimdi +2 yıl daha eklendi galiba hemde çift bebekle 🙂neyapalım Allah başka dert vermesin diyio duruyorum😄

Doktordan ciktim 1830 gr bir hafta önde gözüküyor dedi 2 hafta sonra randevusuz gelebilirsin dedi şükür randevu kovalamicam artik 🥳🥳 ilk bebegin kac kilo dogdu diye sordu bu kilolu olcak galiba suyun gelir sancin olur acilden giris yap dedi artik son duzlukteyiz galiba 🫢
Ne güzel kilosu iyi çıkmış 🥰 özel mi devletmi orası randevusuz nasıl gidiliyor

Ögünleri bekliyorum artık çokda uykuma düşkündüm iki yıl öyle uyku yoktu şimdi +2 yıl daha eklendi galiba hemde çift bebekle 🙂neyapalım Allah başka dert vermesin diyio duruyorum😄
Gercekten Rabbim baska dert vermesin ❤️ bnde uykuyu severim ama bi sekilde dayaniliyo ilkte kolaydi beraber uyuyabiliyodik gunduz ama 2 cocukla nasil olcak bakalim

Back