2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bu bebeler bizi kokumuzdan bulacak diye ergenliğe girmiş liseliler gibi kokmaya başladım ben yaa🤣 hiç terlemezdim bile inanamıyorum ter kokuma 😄 sizde de öyle mi
Çok acayip kokuyorum bende.Ben hiç ter kokmazdım koksam bile kötü değildi şimdi erkek gibi leş gibi kokuyorum üstelik duşta bile geçmiyor bişeyler sürmek de istemiyorum çocuk kokumu alsın diye hormonlar çekildikçe gidecek sanırım

Walla kucakta uyumak istiyorsa kucakta uyutuyom ben kolum düşmicek şekilde destekleyip bende onla uyuyorum yapcak bişe yok ilk 3 ay patron bebek 😄
Kucakta fazla tutayım istiyorum bende 3 ay 3 aydır diye annemler hemen başlıyor kucağa alışmasın… bana da alışsın bir zahmet sen işe başlayınca seni nerden bulsun diyorlar bilmiyorum da ne yapayım yani çocuğumla bağımı azaltmam ya zaten emmesi tam değil :KK43:

Merhabalar, biz 23 günlükken sünnet yaptırdık. Lokal anesteziyle oldu ve 3 günde iyileşti. İlk oğlumda 4-5 aylıkken yaptırmıştık iyileşme süresi daha uzundu ve sünnet sırasında eli kolu tutulduğu için çok ağlamıştı. O yüzden ikinci oğlumda daha erken davrandım.
Ben 40 günlükken yaptırmış olacağım zor olmaz umarım değil mi ? Neye dikkat etmemiz gerekiyor iyileşme süresinde

Ya esim askere gitti onu yolculadim ama bedelli yani çok büyük bir yıkım olmadı.
İse gittim ilk kez sorunsuzdu. Sadece yorgundum. Ama her birimiz çok yorgun olabiliyoruz ona bağlamak bana da mantıklı gelmedi. Bugün geldi sütüm ama korkarak veriyorum ya yine olursa diye.
Cnm 22 günlük erken dönmüşsün işe neden ki

Benim oğlanda uyutuyorum beşiğine yatıyor sanki kabus görüyor gibi bebekler kabus görür mü? İç çekiyor sürekli hıçkırıyor gözler kapalı ama sanki rüyasında kötü kötü şeyler görüyor paşam 🥲 uyandıramıyorum ya kıyamıyorum napcam bilemedim
Bebekler de rüya görürmüş canım benim oğlumda yapıyor aynısını

Benim oğlanda uyutuyorum beşiğine yatıyor sanki kabus görüyor gibi bebekler kabus görür mü? İç çekiyor sürekli hıçkırıyor gözler kapalı ama sanki rüyasında kötü kötü şeyler görüyor paşam 🥲 uyandıramıyorum ya kıyamıyorum napcam bilemedim
Benim oğlum da yapıyor ben gazdan olduğunu düşünüyorum sanki gazlar dolaşırken bir yerden geçerken canını acıyor orayı geçtikten sonra huzurlu uyumaya devam ediyor.

Kızlar oğlum uyumadan önce sürekli emdi ve 1 de ancak daldı, bu saate kadar uyumuş neredeyse 5 saat. Bıraksam hala kendini tam uyandıramıyordu hem aç hem uykusu var. Acaba bu küme beslenme mi oluyor bu dönemde de başlar mı ki

Evet aslında hepimiz çok yeniyiz sorun bu. Zamanla herşeyin daha kolay ve güzel olmasını umuyorum. Eşlerimiz baba olduklarını çözemedi bile bence. Benim eşim bana karşı dünyanın en iyi insanı olmasına rağmen bebeğimizi yük görüyor mesela hayatımızı engellediğini sürekli bi mesai içinde olmak zorunda olduğu için söylenip duruyor.tamamen tek başıma bakıyorum ama bu tavırlarından çok etkileniyorum. Ben şuan çok zorlanıyor olsam bile masum bi cana sadece merhametle yaklaşıp gayet sabırlı davranıyorum hep pozitif kalmaya çalışıyorum ama resmen verdiğim savaş eşimin eski hayatını özleme depresyonu 🫠
Çok güzel olacağını, o uyurken özlemekten onun fotoğraflarına bakarak mutlu olmaktan yada böyle göğsündeyken boncuk boncuk baktığında sanki saatlerce seni krize sokan o değilmiş gibi olduğundan anlıyorum ama şuan sürecimiz duygular olarak bi karmaşa. Birde davulun sesi uzaktan hoş gelir muhabbeti var ya. Çocuk olmadan önce bakılır yapılır halledilir gibi geliyor özellikle erkekler için ama olunca yaşamak çok başka, çok farklı bi sorumluluk. Birde eski rollerde baba çalışır anne ev çocukla ilgilenir olunca sürece dahil olabilmeleri biraz zor oluyor

Kucakta fazla tutayım istiyorum bende 3 ay 3 aydır diye annemler hemen başlıyor kucağa alışmasın… bana da alışsın bir zahmet sen işe başlayınca seni nerden bulsun diyorlar bilmiyorum da ne yapayım yani çocuğumla bağımı azaltmam ya zaten emmesi tam değil :KK43:
Aynen bana da diyorlar ama boşver sallamıyom onları ben 3. Aydan sonra bakarız onlara 😄
Öyle huzurlu uyuyor ki göğsümde bazen sırf kıyamadığımdan yatağa yatırmıyorum 😍
Kötü rüya görürlermiş bebekler benimki ağlıyor gibi bile oluyor

2 saatte uyuttuğum kızım ve eşim odada uyurken, salona geçip dakikalarca ağladım. Yatağa döndüm telefonu elime aldım ve bunu gördüm. Çok acı ama gerçek bu. Ben çok fena depresyona giriyorum sanırım yalnız kalıp sadece ağlamak istiyorum. Eşiyle iyi anlaşabilen, hayalimdeki evli çocuklu hayatı buydu evet diyebilen var mı ?
Çocuktan sonra ben kocamı 100 kere boşamaya karar kıldım..

Kızlar sünnet meselesi için ürolog arkadaşım asla lokal anestezi önermiyor. Ben de yenidoğan döneminde çok istedim ama o bölge maalesef lokal anesteziye müsait değilmiş. Kanlanması bozulup Allah korusun organın ölümü gerçekleşebiliyormuş. Bir ihtimal ama ben çocuğum olsa bu riski almazdım deyince biz ertelemek zorunda kaldık 😬
Anestezi olmadan nasıl olacak ki ?

X