2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Kızlar şimdi Kv geliyor bir saat çocuğu görüp gidiyor ya ama ben kadını görünce sinirim zıplıyor, sonki laf sokmasından dolayı falan da…sizce bir sonraki geleceğim dediğinde bugün ziyaret kabul etmek istemiyorum desem ne kadar ayıp etmiş olurum ?
Ben söyledim geçende ne yapayım, eşime mumkunse bugün kimse gelmesin kendimi çok yorgun hissediyorum biraz dinlenmek istiyorum dedim ama tabi yarın gelebilir de demiştim, eşim de annesine söyledi o gün gelmedi.

29 günlüğüm bazen 30 bazen 40 cc süt geliyor. Ben emzirme dışında mama da veriyorum normalde 60 cc veriyordum doktor artık 90 la 120 arası ver bebeğe göre karar ver dedi .
Mesela sağımı günde kaç kez yapıyorsun yani totalde ne kadar ml süt oluyordur ya bize de dr 90 ver diyo ama benim çocuğum hep bırakıyor sık ve az beslenme seviyor 80 falan içince hep kusuyor

Kızlar ben pek saymıyordum ama dün bugün saydım bizim çocuk 16-18 bez kirletiyor bir damla çiş olsun kıyamet kopuyor sleepy çizgileri hiç mavi olmasan aldırıyor bezini sizde durumlar nası ya kuru kuru bezleri atıyorum sinir oluyorum

Kızlar ben pek saymıyordum ama dün bugün saydım bizim çocuk 16-18 bez kirletiyor bir damla çiş olsun kıyamet kopuyor sleepy çizgileri hiç mavi olmasan aldırıyor bezini sizde durumlar nası ya kuru kuru bezleri atıyorum sinir oluyorum
Biz maksimum 8-10 civarı değiştiriyoruz günlük, sizin cokmus gerçekten

Kızlar biz aşıyı cumartesi yaptırdık hb 2. Doz. Huzursuzluk yada ateş yok. Diğer 3lü olan yapıyor onu galiba. Yılbaşı güne aşı ve kalça ultrasonu çekilecek.
Bu arada ilk kez rüya öğünü deniyorum sonuç ne olacak acaba 😅 banyo yaptırdık uyudu bende uyanmadan ağzına meme dayadım

Kızlar biz nerdeyse her bezde kaka alıyoruz. Sık besleniyor devamlı memede ama normal mi bilemiyorum. Sizde de her bezde kaka oluyor mu
Canım bizim de oluyor benim ki sık besleniyor göğüs ucum lastiğe benzedi 😂her fırsatta memedeyiz eve misafir geldiği gün isyan ediyor çocuğum memeyle az görüştüm diye 🥲

Evet o hıçkırık mahvetti bizi yada kusuyor ona uyanıyor. Zaten emzirdikten sonra gaz çıkarma faslı korkulur rüyam oldu gaz çıkarana kadar uyanıyor çünkü. Bugün bir çay kaşığı zeytinyağı verdim. İyice anam babam usulüne dönüyorum da hayrolsun 😅
Sonunda onların laflarına geliyoruz 🥰😂bende battaniye de sallamam diyordum ama gaz çıkarmaya etkili mecburen eşimle gece sallıyoruz 😂

Canım bizim de oluyor benim ki sık besleniyor göğüs ucum lastiğe benzedi 😂her fırsatta memedeyiz eve misafir geldiği gün isyan ediyor çocuğum memeyle az görüştüm diye 🥲
ay içim rahatladı birisi anormal gibi bişey söyledi şaşırdım ben de. Misafir nasıl ağırlıyorsun ya ben kendime bile bişey hazırlayamıyorum 😬 yemek yerken bile göğsümde bebem 😅

Kuzum bende sleepy kullanıyorum kakalı hiç bekletmiyorum ama çiş olunca mavi çizgiyi takip ediyorum bugün 9 bez değiştirdik seninki çokmuş gerçekten

ay içim rahatladı birisi anormal gibi bişey söyledi şaşırdım ben de. Misafir nasıl ağırlıyorsun ya ben kendime bile bişey hazırlayamıyorum 😬 yemek yerken bile göğsümde bebem 😅
Valla millete gelmeyin dedikçe zıttımda geliyorlar gelmeyin dediklerim küstü çoğu ama dediğin gibi ben bugün kahvaltımı öğlen 2 buçukta yaptım kakayı doktora sordum oda üstten giriyor alttan çıkacak mecburen dedi 😂

Mesela sağımı günde kaç kez yapıyorsun yani totalde ne kadar ml süt oluyordur ya bize de dr 90 ver diyo ama benim çocuğum hep bırakıyor sık ve az beslenme seviyor 80 falan içince hep kusuyor
Ben 24 saatte 5 kez falan sağıyorumdur maksimum bunun bir tanesi gece sağımı. Ben emzirdiğimde mama vermiyorum istemiyor. Mama benim için tek öğün. Mesela emdi ya 2 saat sonra uyandı mama verdim diyelim o o öğün sağıyorum ben sütü. Günde de sağmaya bağlı 5 kez falan mama içiyor. Bize artık 60 cc yetmiyor 90 yapıyırum oda az kalıyor nerdeyse bitiyor. Sağmaları ortalama düşünürsek günlük 120 cc falan süt çıkıyordur toplam benden

Son düzenleme:
Back