Basvuru yaoarken hangi evraklar lazim ve nereye yapiliyor basvuru? Sosyal yardim il baskanligi mi ilce miBiz başvuru yaptık ama daha almadik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basvuru yaoarken hangi evraklar lazim ve nereye yapiliyor basvuru? Sosyal yardim il baskanligi mi ilce miBiz başvuru yaptık ama daha almadik
Peki sizce bende açılma olur muyduBenim kendi açılmam ilerlemedi hep ebe alttan muayene ile ilerletti açıkçası 5 cm e kadar sonra ben ıkındım pilates topunda zıpladım ebeler bastırdı derken tam açıklıkla doğumhaneye alındım
Sonuç ne oldu inşallah sağ salim bebeğini kucağına almışsındır bir avazdaAçılmam yokmuş şimdi yatış yaptık ip dedikleri şeyi taktılar açılma olsun diye bakalım. Nstde sancım çıktı. İnşallah akşama kadar doğurabilirim seninki de sağlıkla gelsin inşallah
Bize bir şey söylemediler ama benim de hamilelikte yüksek gidiyordu ilaç kullanıyordumKizlar benim bebegimin topuk kaninda tsh yuksek ciktigi icin yarin ucuncu topuk kanini vermeye gidecegiz. Cok endiseliyim. Aranizda boyle bir durum yasayan var mi tecrube edinen?
Maşallah canım benim sağ Salim büyütmek nasip olsun yavrunuÇok şükür bugün 6 günlük olduk bile canım
Sağlıkla gelsin bebeğinKızlar sabah 9 da bende sezeryana giriyorum dualarınızda bana da yer verir misiniz
Çok teşekkür ederimSağlıkla gelsin bebeğin
Ortalama 2 saate hafif sancılar başlar canım varsa eğer pilates topunda hareket et merdiven çık çömelmiş hareketi yap kendini iyi hissettiğin her an harekette ol bir de bol su iç çok iyi geliyor
Etkilemek istemem kızlar ama pek iyi ilerlemedi. O ip bir anda sancıları aralıksız başlattı ve olmadı yani dayanamadım sezeryan oldum. Çok şükür ki bebeğim de ben de iyiyiz en önemlisi bu unuttum acılarıSonuç ne oldu inşallah sağ salim bebeğini kucağına almışsındır bir avazda
Bebeğim artık evinde ve annesinin kucağındaMerhaba. Var mı bebişten yeni bir haber?
Sanırım sen bunu yazdığında biz çıkış işlemlerimizi yapıyordukKivirbas95 sizin oğlunuz ne durumda? Küvezdan alabildiniz mi? Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
Çok sevindim inşallah bundan sonrası da çok güzel olsun sizin için❤Bebeğim artık evinde ve annesinin kucağında
Eki Görüntüle 3541099
Çok sevindimmm bu günler de gelecekti işte bundan sonra ayağınıza taş değmesinBebeğim artık evinde ve annesinin kucağında
Eki Görüntüle 3541099
Önemli olan sen ve bebeğinin iyi olmasıBende o ip işe yaramamıştı 5 saatten fazla durmuştu.Üstüne suni sancı da denedim sancıları hissetmedim.Bebiş stres olunca sezaryen oldum.Şimdi yanımızdalar ya en önemlisi oEtkilemek istemem kızlar ama pek iyi ilerlemedi. O ip bir anda sancıları aralıksız başlattı ve olmadı yani dayanamadım sezeryan oldum. Çok şükür ki bebeğim de ben de iyiyiz en önemlisi bu unuttum acıları
Hastane de bı iki gün kendileri vurdular.nobetdi Dr eve de yazmış 10tane.ama kendi doğum yaptiran Dr da yazmamış anlamadım.kanamanin sanmam ondan olduğunu.bnm de baya kanamam oldu ve sürdü .oğlumda 2 günde geçmiştiHocam kan sulandırıcı kullandınız mı ben iğne kullanıyorum acaba kanamam ondan mı arttı diye de aklıma geldi
Oglumda da kızımda da bsy kullanmadım.Kızlar göbek bağı düştükten sonra göbüşe bir şey sürdünüz mü ya da yaptınız mı? Bugün düştü Tunişin göbek bağı. Benle olan bağından kurtuldu
Bizim ışık verdiler 7ye düşünce vermediler taburcu olduk.ama evdeyken yine çıkmıştı.bsy yapmadılar.emzirdim ve gunde bı kez 30cc mama verdim.arada şekerli su verdim.bide bı kaç kere limonlu su verdim.evin içine doğan güneş varsa güneş isiginda kalsın.gunes ışığı da ise yararmis.ben yüzünü sürekli tutmuştum güneşe.Kızlar 3 gün önce 10.7 cikmisti sarılık bugun 13.7 cikmis doktorlar sınırda diyor tekrar kan verecegiz iki gün sonra ama mama vermene gerek yok kilo alımı var dedi bazen fizyolojikte olabilir dedi siz ne yaptiniz sarilik icin
Gözün aydın canım Allah sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahHerkese selam. Öncelikle doğum yapan yada doğuma gidecek olan arkadaşlarıma sağlıklı ve güzel doğumlar diliyorum.
Ben 15 ocak çarşamba günü sabah 08.16 da dünyaya getirdim miniğimi. Plasenta previa olduğum için zorunlu sezaryendi. Spinal oldum. Biraz riskli bir ameliyat olacağını söylemişti doktorum o yüzden de bebek çıktıktan sonra benim çıkma sürecim biraz uzun sürdü 1 buçuk saat kadar. Biraz kanamam olmuş ameliyat esnasında ama doktorum sağolsun üstesinden geldi müdahale edebildi. Çok şükür oğlumda bende sağsalim evimizdeyiz. Sezaryenden bahsetmem gerekirse benim için çok güzel ve kolay bir süreç oldu. Spinal iğnesi hiç hissedilmiyor öncelikle onu söyleyeyim. Zaten iğneden hemen sonra uyuşukluk geliyor. Sondayıda uyuştuktan sonra takıyorlar. Sonra doktor işleme başlıyor ve yaklaşık 10 dakikada bebeği çıkarıyor. Bebek çıkar çıkma anestezi uzmanı sakinleştirici veriyor ve tatlı bi uykulu uyanıklık arasında kalan süreci atlatıyorsunuz. Sonrasında odaya çıkış bebişin gelişi derken zaman geçiyor ve ayağa kalkma vakti geliyor. Ben çok hızlı kalkmışım hemşireler ve odadaki herkes aynı şeyi söyledi. Ayağa kalkma süreci evet zor ama imkansız değil şaka bi yana ilk etapta zorlanıyorsunuz ama bi kere kalkınca arkası geliyor öyle ay aman öldüm bittim yok kalkamıyorum yaşamadım ben belki kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Bu arada sezaryen sonrası 6 saat yeme içme yasaktı bana kanama geçirme riskimden dolayı. Ağrı kesiciyi gelip yapmasalar yapın demezdim dayanılmayacak bi ağrım olmadı. İlk amanlar şiddetli regl sancısı gibi sancı oluyor ama geçiyor. Beni yoran sonda çıktıktan sonraki mesane acısı oldu. Ortalama 1 haftada anca geçiyormuş her idrar çıkışındaki o acı. Onun dışında herşey yolunda çok şükür. Detaylı anlattım henüz doğum yapmamış olan vardır belki diye ama sanırım kalmadı kimse dünde sezaryen yerimdeki bandaj çıkarıldı hiçbir sorun yok.
cinnabon 15 ocak çarşamba saat 08.16 da 3110 gram 50 cm erkek bebişim oldu
Bizim hastanede kaldığı süre zarfında almışlardı ve yüksek çıktı dediler.o sıra netten neler okumuştum.dr normal olabilir dedi.ikinci kez aldıklarında düştü demişlerdi.korkma düşer sizinde.Kizlar benim bebegimin topuk kaninda tsh yuksek ciktigi icin yarin ucuncu topuk kanini vermeye gidecegiz. Cok endiseliyim. Aranizda boyle bir durum yasayan var mi tecrube edinen?
Sağlıcakla kucağına al bebeğini inşallah canımKızlar sabah 9 da bende sezeryana giriyorum dualarınızda bana da yer verir misiniz
Ay maşallah canım ya çok sevindimBebeğim artık evinde ve annesinin kucağında
Eki Görüntüle 3541099
Cok sevindim. Rabbim bir daha ayırmasın siziBebeğim artık evinde ve annesinin kucağında
Eki Görüntüle 3541099