Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yaşadım bolca bepanthol krem sürdüm geçti.Bezden mi oldu bilmiyorum farklı bez aldım deneyeceğimKızlar bebeğimin popo deliğinin olduğu kısım pütürleşti azıcık ve kızarmış bez mi yaramadı acaba sudocrem kullanıyorum ama hala geçmedi
Cnm ilk atak besinci haftada ikincisi sekizinci haftada. Tabi bebege gore önce veya sonra olabilir. Kizimda en zor gecen iki atak bu ilk ikisiydi. Sıkın dişinizi koyuvermeyin canınızıKızlar oğluşum bu aralar gündüz hiç durmuyor.Ya memede kalacak ya kucakta ya da ağlayacak.Gündüz ful memede tutsam duruyor ama çok yorucu.Uyuyor uyanıyor meme ağzında.Emzik yapıyor beni.Emzik tutuyor arada ama memede durmak istiyorsa asla kabul etmiyor atıyor.1 aylık olacak neredeyse atak haftası falan mı acaba![]()
BenKızlar avuç içi kuruluğu yaşayan var mı ben gibi. Deterjan sabun vs çok bı temasın da yok annem burda mutfağa pek girmiyorum ama ellerim özellikle avuç içi egzama gibi bı kuruluk başladı. Gergin gergin ellerim
Kızlar oğluşum bu aralar gündüz hiç durmuyor.Ya memede kalacak ya kucakta ya da ağlayacak.Gündüz ful memede tutsam duruyor ama çok yorucu.Uyuyor uyanıyor meme ağzında.Emzik yapıyor beni.Emzik tutuyor arada ama memede durmak istiyorsa asla kabul etmiyor atıyor.1 aylık olacak neredeyse atak haftası falan mı acaba![]()
Kizlar bı aylık aşısi var bide.asilar çoğu bebeği huysuz yapar.insallah huysuzluk olmaz.bnm kız bı aylikta maşallah huysuzlasmadi ama iki aylık aşının ilkinde huysuzlasti.pazartesi 2 tane daha var .pff inşallah daha kötüsu olmaz.iki bacak bı koldanTıpkı bizi anlatmışsın aynı durumdayız bende neyi var bu çocuğun diye düşünüp duruyordum demek ki bu dönemlerde bu şekilde oluyorlar![]()
Sıvı sabundan da olabilir sık sık elini yikiyorsan ondan da olabilir.ben hastanede 3 4gün kaldığımda hem çok sık yıkıyordum hem de orda köpük sabunlar çok iyi köpürmuyordu.ellerimin üstü çatladı ve kanadı 3 4 gün içinde.eve geldim iyileşti.krem de sürmedim bebeğe koku gider emmez die.cunku göğsü tutuyoruz.Kızlar avuç içi kuruluğu yaşayan var mı ben gibi. Deterjan sabun vs çok bı temasın da yok annem burda mutfağa pek girmiyorum ama ellerim özellikle avuç içi egzama gibi bı kuruluk başladı. Gergin gergin ellerim
Canım aşıları sağlık ocağı mı takip ediyor bizim mi takip etmemiz gerekiyor? Bana 1 aylık olunca kontrole gel dediler sadeceKizlar bı aylık aşısi var bide.asilar çoğu bebeği huysuz yapar.insallah huysuzluk olmaz.bnm kız bı aylikta maşallah huysuzlasmadi ama iki aylık aşının ilkinde huysuzlasti.pazartesi 2 tane daha var .pff inşallah daha kötüsu olmaz.iki bacak bı koldan
Sağlık ocağı arayıp seni bilgilendirmesi gerekiyor.Canım aşıları sağlık ocağı mı takip ediyor bizim mi takip etmemiz gerekiyor? Bana 1 aylık olunca kontrole gel dediler sadece
Benimde boğazım yanıyor akşamdan beri iyiyim diyorum ama sanırım bende hasta oluyorum . Bol su iç sıcak tut kendini bide vikis varsa burnuna boğazına sür bana bunlar iyi geliyorKızlar selam ben sanırım grip oluyorum aranızda yaşayan var mı bebeğim 33 günlük ona bulaşır diye çok korkuyorum tecrübeli birileri varsa ne yapabilirim![]()
Siz sağlık ocağında hemşire değil miydiniz? terzi kendi söküğünü dikemiyorKızlar selam ben sanırım grip oluyorum aranızda yaşayan var mı bebeğim 33 günlük ona bulaşır diye çok korkuyorum tecrübeli birileri varsa ne yapabilirim![]()
Evet öyleyim gerçekten dikemiyorSiz sağlık ocağında hemşire değil miydiniz? terzi kendi söküğünü dikemiyorben her şeyi aile hekimindeki hemşireyi arayıp soruyorum genelde.
Heryerime sürdüm sonra çocuğa kokar mi acaba dedim pişman oldumBenimde boğazım yanıyor akşamdan beri iyiyim diyorum ama sanırım bende hasta oluyorum . Bol su iç sıcak tut kendini bide vikis varsa burnuna boğazına sür bana bunlar iyi geliyor
Cnm tabiki dikkat etmek lazim ama o kadar korkma diye söylüyorum ki bebisler ilk alti ay annenin bilmem nesinden dolayi kolay kolay hasta olmazlarmis bagisikliklari çok kuvvetli olurmuş. Gecmis olsun sana da umarim cok hafif atlatirsinKızlar selam ben sanırım grip oluyorum aranızda yaşayan var mı bebeğim 33 günlük ona bulaşır diye çok korkuyorum tecrübeli birileri varsa ne yapabilirim![]()
Cnm vikis emzirirken kullanilabiliyor mu ki?Benimde boğazım yanıyor akşamdan beri iyiyim diyorum ama sanırım bende hasta oluyorum . Bol su iç sıcak tut kendini bide vikis varsa burnuna boğazına sür bana bunlar iyi geliyor
Gazdan dolayi sanirim. Cnm karnina kiraz vekirdegi koysan isitip. Tabi bu saatte bukamazdin ama yarin al eger evde yoksa cok faydası oluyor. Bir de bebise bi banyo yaptirip sonra gobisini zeytinyağı ile ovsan o da iyi geliyor. Bu saatte banyo zor dersen en azından sadece gobisini zeytinyağı ile ovUykular haram oldu be
Uzamış sarılık için test verdiğimizde diğer kan değerleri de bakıldı tesadüfen benim bebeğimin bağışıklığı düşükmüş kandaki değerinde cuma günü tekrar kan vericez yükselme var mı diye ama bu sürede doktorum sıkı sıkı tembihledi sakin eve ziyaretci alma hasta olma bebeği güzel koru diye eşim hastalandı dün gece odaları ayırdık ama banada bulaştı birazda bu yüzden endişelendimCnm tabiki dikkat etmek lazim ama o kadar korkma diye söylüyorum ki bebisler ilk alti ay annenin bilmem nesinden dolayi kolay kolay hasta olmazlarmis bagisikliklari çok kuvvetli olurmuş. Gecmis olsun sana da umarim cok hafif atlatirsin
Bebeğim 15 gunlukken hasta olduk oğlum ben kızım.ama öyle böyle değil yani.bebegim balgamı çıkarmak için öğürdu.ben desen halim kalmadı hangisine bakicami şaşırdım kendim hastayım bı yandan.surup verdi kızıma onu 5 6 gün kullandık hafif hafif geçti.ben sürekli limon vs yedim mandalina portakal c vitamini ağırlıklı. Ha bide et suyuna çorba çok iyi geliyor bol limonlu.Yediğim hiç bsyden tat alamadım.bi ara koku da alamıyorum die endiselndim.hn kostüm kolonya ya sarıldım.surekli kokladım değişik kolonya kokladım acaba kolonyadan mi die.aynen daha keskin kolonya koklayinca aldım kokuyu hafifçe.bizim ki erken doğunca mi ne çok yatkın grip olmaya.2 aylık olduk asinin daha birini vurulduk yine balgam gibi akıntı gibi var bebeğimde.insallah hasta etmem yine. Çocuklar hasta olmasın yeterkiKızlar selam ben sanırım grip oluyorum aranızda yaşayan var mı bebeğim 33 günlük ona bulaşır diye çok korkuyorum tecrübeli birileri varsa ne yapabilirim![]()
Oy çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bebeğin hasta olması insan bir şekilde kendini idare edip dayanabiliyor da Bebek olunca anlayamıyor insan inşallah kolay sıkıntısız geçerBebeğim 15 gunlukken hasta olduk oğlum ben kızım.ama öyle böyle değil yani.bebegim balgamı çıkarmak için öğürdu.ben desen halim kalmadı hangisine bakicami şaşırdım kendim hastayım bı yandan.surup verdi kızıma onu 5 6 gün kullandık hafif hafif geçti.ben sürekli limon vs yedim mandalina portakal c vitamini ağırlıklı. Ha bide et suyuna çorba çok iyi geliyor bol limonlu.Yediğim hiç bsyden tat alamadım.bi ara koku da alamıyorum die endiselndim.hn kostüm kolonya ya sarıldım.surekli kokladım değişik kolonya kokladım acaba kolonyadan mi die.aynen daha keskin kolonya koklayinca aldım kokuyu hafifçe.bizim ki erken doğunca mi ne çok yatkın grip olmaya.2 aylık olduk asinin daha birini vurulduk yine balgam gibi akıntı gibi var bebeğimde.insallah hasta etmem yine. Çocuklar hasta olmasın yeterki
Bi de tam bebeni uyutursun abisi uyanır sabahın köründe hatta gecenin bilmem kaçındaUykular haram oldu be
Büyük oğlumunda 1 2 aylıkken nöfrofil değeri düşüktü hatta sürekli tahlilleree düşük çıkıyordu bi ara başka bi yere bile sevk edeceklerdi ama hiçbir şeyi yoktu yavrumun sadece zayıf bi bebekti anne sütü alıyordu oda yeterli gelmemişti mamaya başladık kilo aldı toparladı değeri de düzeldi. Sizde sıkmayın canınızı bol bol emzirin büyüdükçe düzelecektir değeriUzamış sarılık için test verdiğimizde diğer kan değerleri de bakıldı tesadüfen benim bebeğimin bağışıklığı düşükmüş kandaki değerinde cuma günü tekrar kan vericez yükselme var mı diye ama bu sürede doktorum sıkı sıkı tembihledi sakin eve ziyaretci alma hasta olma bebeği güzel koru diye eşim hastalandı dün gece odaları ayırdık ama banada bulaştı birazda bu yüzden endişelendim![]()
Çok endişeliyim herkes anne sütü alan bebeğin bağışıklığı mı düşermiş diyor insanlara anlatmak çok zor kendimi çok çaresiz hissettim bir de üzerine hastalanınca çok dikkat ediyorum ama oldu işteBi de tam bebeni uyutursun abisi uyanır sabahın köründe hatta gecenin bilmem kaçında
Büyük oğlumunda 1 2 aylıkken nöfrofil değeri düşüktü hatta sürekli tahlilleree düşük çıkıyordu bi ara başka bi yere bile sevk edeceklerdi ama hiçbir şeyi yoktu yavrumun sadece zayıf bi bebekti anne sütü alıyordu oda yeterli gelmemişti mamaya başladık kilo aldı toparladı değeri de düzeldi. Sizde sıkmayın canınızı bol bol emzirin büyüdükçe düzelecektir değeri![]()