2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Günde kaç defa mama veriyorsun peki canım
Cnm hepsinde kesin mama oluyor 90 içiyorsa 15 i anne sütü çünkü süt
Az geliyor bende maalesef ki :( 3-4 saatte bi uyanıyor, kendim uyandırmıyorum sarılık muhabbeti geçtikten sonra.Altında da her seferinde çiş oluyor.6 oluyordur toplamda

Ben bebem dalamadığın da alnının ortasına iki kaş arasına elimle masaj tarzı şey yapıyordum. Birde muhakkak tenine dokunarak piş pış yapıyordum çok işe yarıyor kızlar belki sizde de yarar
Kıyametleri koparmasa bende öyle sakinleştirmek çok istiyorum 😔 ama o sinirlendiği an sadece emzirirsemm rahatlıyor 🫠

Kızlar ben dün akşam 1 çay kaşığı zeytinyağı, yatmaya yakında rezeneli kimyon çayından bir çay kaşığı verdim. Hangisinden bilmiyorum güzel bi gece atlattık çok şükür. 1 saat öncede güzel pırt pırtlar yaptık daha ne isterim 🤲🤭 sling lede rahat uykuya geçiyor gibi farkettim

Kıyametleri koparmasa bende öyle sakinleştirmek çok istiyorum 😔 ama o sinirlendiği an sadece emzirirsemm rahatlıyor 🫠
Evet ya o kaş masajı normalde çok rahatlatıyor ama kriz anında iyice deliriyor bebiş. Senin ki yine emmeyi kabul ediyormuş benimki herşeye savaş açıyor resmen

Ben 24 saatte 5 kez falan sağıyorumdur maksimum bunun bir tanesi gece sağımı. Ben emzirdiğimde mama vermiyorum istemiyor. Mama benim için tek öğün. Mesela emdi ya 2 saat sonra uyandı mama verdim diyelim o o öğün sağıyorum ben sütü. Günde de sağmaya bağlı 5 kez falan mama içiyor. Bize artık 60 cc yetmiyor 90 yapıyırum oda az kalıyor nerdeyse bitiyor. Sağmaları ortalama düşünürsek günlük 120 cc falan süt çıkıyordur toplam benden
Mama istememesinin sebebi doyması mıdır acaba ben ilkte öyle bir yanılgıya düşmüştüm doyduğu için istemiyor ve yoruluyor diye düşünüyordum meğer çocuk yorulduğu için alamıyormuş mamayı çünkü mama miktarınız normal mama ile beslenen bir bebek miktarı

Kuzum bende sleepy kullanıyorum kakalı hiç bekletmiyorum ama çiş olunca mavi çizgiyi takip ediyorum bugün 9 bez değiştirdik seninki çokmuş gerçekten
Evet ya bide sil çocuğu sürekli soy giydir can sıkıntısı dün normal bi gündü bide bazen abartıyor o günler demekki 20 yi rahat bulacak bende diyorum niye bezler hızlı gidiyor

Benim sütüm çok az ve duru canım. Doktor sağ mutlaka dedi. Benim iki tarafı emse bile maksimum 1 saat tok kalabiliyor o yüzden arada mama ver uyku süresi uzun olsun uykuya da ihtiyacı var dedi. Sağmasam eğer süt üretecek vakit olmuyor çok sık emiyor az geldiği için yani doktor öyle dedi
Anladımm canım bakalım bugün bizim 1 ay kontrolümüz var doktor ne diyecek bir haftadır mama yemiyor sadece anne sütü ile besleniyor

Yok kız hayır altını açar açmaz kesiyo ağlamayı hemen mutlu oluyor öyle bir durum değil yani
Benim oğlumda aynısı canım ıslaklığa tahammüllü yok biraz önce açtım altını bak üç kere falan her yerime çişini yaptı beze de yapmış ama hemen rahatlıyor ilk bir ay da 200 bez rahat kullandık

Kızlar selam,

Kızımda aşırı bir pişik oldu popo ve bacaklar baya kızarık incia pişik kremi, pudra vs kullanıyoruz ama geçmedi bir türlü. Beze yormaya başladık olayı Sleepy bez kullanıyoruz. Alt değişimlerinin de aksatmıyoruz hiç. Başına gelen oldu mu hiç?

Birde kızım beşiğinde ağladığı zaman babası kucağına alınca susuyor ve uykuya dalmaya başlıyor tekrar yatağa koyduğumuz zaman tekrar başlıyor. Babasının kucağına geçince tekrar susuyor. Neden olabilir?

Benim oğlumda aynısı canım ıslaklığa tahammüllü yok biraz önce açtım altını bak üç kere falan her yerime çişini yaptı beze de yapmış ama hemen rahatlıyor ilk bir ay da 200 bez rahat kullandık
Biz de 250 yi bulduk 😅 bionatural her yerde bulunmuyor kargo da ha geldi ha gelecek stresi ile uğraşamam diye molfix e geçtim. Umarım memnun kalırız. Her yerde var çünkü

Kızlar selam,

Kızımda aşırı bir pişik oldu popo ve bacaklar baya kızarık incia pişik kremi, pudra vs kullanıyoruz ama geçmedi bir türlü. Beze yormaya başladık olayı Sleepy bez kullanıyoruz. Alt değişimlerinin de aksatmıyoruz hiç. Başına gelen oldu mu hiç?

Birde kızım beşiğinde ağladığı zaman babası kucağına alınca susuyor ve uykuya dalmaya başlıyor tekrar yatağa koyduğumuz zaman tekrar başlıyor. Babasının kucağına geçince tekrar susuyor. Neden olabilir?
Birisine demiştim ama yapıp uyguladı mı bilmiyorum zeytinyağını yakıp soğutup sür pişik olan yere canım büyük eşin bağrına yatırıyorsa bebeği gazını bastırıyordur

Biz de 250 yi bulduk 😅 bionatural her yerde bulunmuyor kargo da ha geldi ha gelecek stresi ile uğraşamam diye molfix e geçtim. Umarım memnun kalırız. Her yerde var çünkü
Molfixin mavisine güzel diyorlar canım ben e bebeğin goon var onu kullanıyorum memnunum diğerlerine göre kalın sızdırma sıkma yapmıyor hiç prima muadili diyorlar ona

Kızlar selam,

Kardeşimin oğlu da sleepy kullanırken cok pişik olmuştu bir de sızdırıyor diye memnun degillerdi. Goona gecmişler pişik de gecmişti. Ben de molfix pure and soft kullanıyorum memnunum simdilil

Kızlar ben pek saymıyordum ama dün bugün saydım bizim çocuk 16-18 bez kirletiyor bir damla çiş olsun kıyamet kopuyor sleepy çizgileri hiç mavi olmasan aldırıyor bezini sizde durumlar nası ya kuru kuru bezleri atıyorum sinir oluyorum
erkekti sanırım sizin , acaba br rahatsızlık mı duyuyor pipiyle ilgili. Erken sünnet yaptırmayı düşünüyor musunuz

Birisine demiştim ama yapıp uyguladı mı bilmiyorum zeytinyağını yakıp soğutup sür pişik olan yere canım büyük eşin bağrına yatırıyorsa bebeği gazını bastırıyordur
Canım benn denedim ama olmadi valla doktor hamazinc diye bi krem yazdi o iyi geldi valla

Back