Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne guzel bnde yeni basladim magnezyuma almistm ama kullanmiyodum artk yataktan dogrulamayinca dedm kullanayim bide huzursuz bacak var bende o mu fayda etti bilmem azaldi bi kac gundue maşallah
Merak ettim sonda taktılar mı magnezyum verirken ? Ben hastanede yatarken 32 hafta hamile bir bayan yatış yapmıştı yanıma onun da ağrıları ve sancısı olduğu için magnezyum taktılar dediğin gibi baya uzun sürdü 2 doz takıldı 2 gün kaldı hastanede. Ona sonda takmışlardı çok tuvalete çıkarıyormuş diye.
Kanama ile hastaneye kaldırıldım. 32.hafta bebek 2 kg
Plesenta %25 kadar ayrılmış bebekten...
Tutabildigimiz kadar tutacağız bebeği dedi 3 doktor.
Daha çok küçük ...
Daha çok küçük ...
Canım çok geçmiş olsun, minnak insallah daha uzun süre seninle kalır. Erkenci kuş olursa da korkma, Allah’ın izni ile onlar çok savaşçı oluyorlar. 460 gr doğan dahi var diye anlatmıştı bizim hoca ve hepsi sağlıklı sıhhatli kocaman olmuşlar idi. Sen şimdi stres yapma annesi. Senin stres yapman bebisi de strese sokar. Dualarımız seninle ve minnakla. İnsallah sağlıklı ilerler süreç
Canım çok geçmiş olsun, minnak insallah daha uzun süre seninle kalır. Erkenci kuş olursa da korkma, Allah’ın izni ile onlar çok savaşçı oluyorlar. 460 gr doğan dahi var diye anlatmıştı bizim hoca ve hepsi sağlıklı sıhhatli kocaman olmuşlar idi. Sen şimdi stres yapma annesi. Senin stres yapman bebisi de strese sokar. Dualarımız seninle ve minnakla. İnsallah sağlıklı ilerler süreç
Suyum gelse, kasılma olsa bu denli korkmazdım da. İnanılmaz bir kanama boşaldı bir anda. Hiçbir şeyim yoktu.
Dekolman plesenta diye bir şey varmış. İnternetten bir şeyler okudukça kafayı yedim
Şu an şu saatte bile nst bağlı
Ciğer geliştirici iğne vs her şey yapıldı
Korkuyorum
Daha çok küçük ...
Çok çok geçmiş olsun tabi ki anne karnında geçen her gün önemli ama kocaman bebiş olmuş sen hiç stres yapma artık 500 gram üstüne yaşama şansı veriyorlar hatta daha küçük olup yaşama tutunanlar da var sizin bebiş 2 kilo olmuş inşallah ciğerleri de güzel gelişmiştir doğduğunda direk size verirler geçen instagramda prematürebebek diye bir sayfaya denk geldim orda bulunan erken doğumları okuyup kendinizi rahatlatabilirsiniz ama kötü etkilenirim diyorsanız hiç bakmayın inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız