• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Sen nasılsın nasıl oldun canım
Canım ben sabah 8.30da kalktım mide bulantısıyla. Son kontrolüm bugündü kendi kadın doğum doktorumda hem sevk kâğıdımı da yazdıracaktım hastanedeki planlı sezaryen için. Ama 5 gün önce enfeksiyon için gittiğimde idrar kilo tansiyon nst alttan muayene bakmıştı. O yüzden bugünkü kontrolümü iptal etmiş. Sadece sevk yazdırabildim çıktım. Bugün sabahki mide bulantısı saat 11e kadar sürdü yani 2.-2,5 saat kadar. Ama bu sefer de tüm gün bel ağrısı karın sertleşmesi yaşadım. Artık aşırı aşırı ağırlaştım sürekli belim karnım ağrıyor. Karnım azcık iş yapayım ya da ayakta kalayım taş gibi oluyor. Kaburgalarımı ittirip duruyor çocuk hissediyorum. 6 gün kaldı doğuma. Cidden bıktım ya dayanamıyorum.

Kızlar sancı nasıl bisey ya bende merak ediyorum sonra diyorum ki çokta merak etmesem mi acaba 😅
ya benim ilk doğumum normaldi 10 sene oluyor ama sancım hiç olmadan suyum geldi öyle gittim o yüzden şuan sancım gelse anlar mıyım bilmiyorum. sıklığı derecesi bilmem nesi diyolar hayırlsıı.

Kızlar sancı nasıl bisey ya bende merak ediyorum sonra diyorum ki çokta merak etmesem mi acaba 😅
ya benim ilk doğumum normaldi 10 sene oluyor ama sancım hiç olmadan suyum geldi öyle gittim o yüzden şuan sancım gelse anlar mıyım bilmiyorum. sıklığı derecesi bilmem nesi diyolar hayırlsıı.

Ya bi de şuan bebek napiyo anlamiyorum kaburgamin alti mideye denk gelen tarafta herhalde iğne batiyo gibi oluyo canım aciyo ama sancı değil eminim jsbxjdnxjd
Bebek dönüyor bence başı bazen aşağıya bazen yana geliyor benimde 2 3 gündür ciddi kaburga kemiklerim ağrıyor belime baskısı arttı

Yaa herkesin aynı olmuyor demek ki kimisinin daha kolay oluyor doğumu sizin öyle olmus kimisi de aylar öncesinden sancıları başlıyor. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin

Kesinlikle öyle gibi 😅 gece 3 ye uyandım baktım belim ağrıyor karnım sertleşiyor sancı mı değil mi anlamadım 5 e kadar oturdum korkumdan sonra yat uyu dedim kendi kendine iş çıkarma 😅😅😅😅
Benim de 4-5 hafta önce öyle zamanlarım oldu ama hiçbir sorun olmadı çok şükür 😍

Normal o zaman 🤭ağrı şiddetlenmeden yada su gelmediği sürece panik yapmayım o zaman 🤗 ilk olduğu için anlayamıyorum
Aynen benim de ilkti ama aradan böyle uzun zaman geçtiği için rahat konuşabiliyorum 😬 karnım sertleşince da biraz konuşup yağ falan sürüyorduk 😬

Canım ben sabah 8.30da kalktım mide bulantısıyla. Son kontrolüm bugündü kendi kadın doğum doktorumda hem sevk kâğıdımı da yazdıracaktım hastanedeki planlı sezaryen için. Ama 5 gün önce enfeksiyon için gittiğimde idrar kilo tansiyon nst alttan muayene bakmıştı. O yüzden bugünkü kontrolümü iptal etmiş. Sadece sevk yazdırabildim çıktım. Bugün sabahki mide bulantısı saat 11e kadar sürdü yani 2.-2,5 saat kadar. Ama bu sefer de tüm gün bel ağrısı karın sertleşmesi yaşadım. Artık aşırı aşırı ağırlaştım sürekli belim karnım ağrıyor. Karnım azcık iş yapayım ya da ayakta kalayım taş gibi oluyor. Kaburgalarımı ittirip duruyor çocuk hissediyorum. 6 gün kaldı doğuma. Cidden bıktım ya dayanamıyorum.
O kadar az kalmış ki dayan ve dikkat et kendine 🌸 Mide bulantısı neden oldu ki acaba iyice büyüdü ve mideye baskı yaptığı için mi acaba. Doğum olana kadar yormaz umarım bebişin seni 🥹

Yarın kontrollüm var Her kontrole gittiğimde strese giriyorum 😟 korku ile gider oldum sizdede stres oluyor mu
benim de yarin kontrolüm var ben de çok stresliyim. sıkıntılı sureclerden geçince her muayene ayri bir stres .insALLAH bebislerimizin herseyi yolundadır.

O kadar az kalmış ki dayan ve dikkat et kendine 🌸 Mide bulantısı neden oldu ki acaba iyice büyüdü ve mideye baskı yaptığı için mi acaba. Doğum olana kadar yormaz umarım bebişin seni 🥹
Tüp mideliyim. Tüp mide ameliyatı sonrası 2. Gebeliğim bu. Özofajit hastasıyım yani yemek borusu iltihabım var. Bebek doğum pozisyonu almış tekmeliyor midemi 😂

Benim de belim bugün ağrımaya başladı sanırım hem 38+3 olmanın etkisi hem de bebekler iyice büyüdü, onun dışında yemek yedikçe midem bulanmaya başladı sanırım midemde yer kalmadı bir de doğuma benim de 6 gün kalınca insan az biraz heyecan yapıyor😅 sağlıkla en doğru zamanda gelsinler canım bebişlerimiz

Benim de belim bugün ağrımaya başladı sanırım hem 38+3 olmanın etkisi hem de bebekler iyice büyüdü, onun dışında yemek yedikçe midem bulanmaya başladı sanırım midemde yer kalmadı bir de doğuma benim de 6 gün kalınca insan az biraz heyecan yapıyor😅 sağlıkla en doğru zamanda gelsinler canım bebişlerimiz
Ben 37+2yim 😂 aynen öyle inş erken gelmez eşim cuma günü Frankfurt am Main a gidecek buradan 4.5 saat uzaklığa 2. Görüşmesi var iş görüşmesi. 4.5 saat dönüş 9 saati en az yolda geçecek. O gün doğurmazsam iyi ki o gün hastanede kan testi vereceğim kontrol olacak son 😂

Baktım burda kızlar güzel güzel doğurmaya başladılar eşime dedim yürü eksikleri tamamlıyoruz 😅 herşey yıkadım hastane çantasını hazırladım puset örtüsü takıldı bebişin gelmesini bekliyorum 😅 hayır günü belli olsa gerilmeyeceğiim ama net birşey olmadığı için sürekli diken üstünde hissediyorum 😅 sürekli vücudumu dinliyorum karnım her sertleştiğinde acaba sancı mı bu diyorum 😅 kusura bakmayın biraz uzun oldu ama aşırı gerginim
gun verilince de ayrı bir stres oluyor:) bilmek de sıkıntı bilmemek de:)

Kızlar ikinci sezeryanı olacak anneler. Oncekı dıkıslerınız acıyormu. Benimki acıyor ama dayanmaya calısıyorum
benim 3. sezeryan olacak cok agriyor dikiş yerleri. yarin kontrolde soracagim bir sıkıntı var mi diye. sizin haftanız da ileri ilk muayenede sorun mutlaka . içerden dayanırsa dikişlere ona gore dogum planlanıyor

Yaa herkesin aynı olmuyor demek ki kimisinin daha kolay oluyor doğumu sizin öyle olmus kimisi de aylar öncesinden sancıları başlıyor. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin
tabi her deneyim farklı. benim sıfır sancıyla suyum geldikten sonra 3-4 saat sonunda kızım doğmuştu. şanslıydım kolay bi doğum oldu evet. Allah herkese böylesini nasip etsin

Back