- 4 Eylül 2018
- 1.517
- 2.961
- 133
- 36
olur o da olur. filtre kahve de olur:)Kızlar ne kahvesi bu Türk kahvesi değilm demi benim ilk doğumumda sütsüz şekersiz neskafe vermişlerdi oda olur demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur o da olur. filtre kahve de olur:)Kızlar ne kahvesi bu Türk kahvesi değilm demi benim ilk doğumumda sütsüz şekersiz neskafe vermişlerdi oda olur demi
Eyvahlar olsun O zaman gerçekten zor bir durumdasın. Ama az kalmış annesi 6 gün su gibi gelip geçsinTüp mideliyim. Tüp mide ameliyatı sonrası 2. Gebeliğim bu. Özofajit hastasıyım yani yemek borusu iltihabım var. Bebek doğum pozisyonu almış tekmeliyor midemi
doğurunca zaten senlik baslayacakAnlaşıldı doğurana kadar rahat yok
Ayy umarım iş görüşmesi mükemmel geçer, bebeğiniz ona da kısmetli gelir. Kızınız babasını bekler ilk inşallah merak etmeyinBen 37+2yim aynen öyle inş erken gelmez eşim cuma günü Frankfurt am Main a gidecek buradan 4.5 saat uzaklığa 2. Görüşmesi var iş görüşmesi. 4.5 saat dönüş 9 saati en az yolda geçecek. O gün doğurmazsam iyi ki o gün hastanede kan testi vereceğim kontrol olacak son
Bu full uyumada mı yoksa epiduralda da böyle miolur o da olur. filtre kahve de olur:)
ben spinal oldum iki dogumda da . icmemi söylediler . omuz bas göğüs ağrısı olabiliyormuş. sukur şiddetli yasamadim içince. genel anestezi durumunu bilmiyorum.Ayy umarım iş görüşmesi mükemmel geçer, bebeğiniz ona da kısmetli gelir. Kızınız babasını bekler ilk inşallah merak etmeyin
Bu full uyumada mı yoksa epiduralda da böyle mi
Ayy o acil yazısı önceden başka bir şey için kalmıştı en son silerim dedim ama unutmuşum göndere bastıktan sonra dikkatimi çekti daha doğurmadım ama kaç gündür doğum sancısı çekiyorum bebek bir türlü gelmiyor sancı da çok sıkıntı bir şeyAcil yazınca doguma gidiyorsun diye okuyomaya başladım :) demir ,dvit magnezyum gibi takviyelerse ordaki doktora yazdırabilirsin ya da ücretiyle alabilirsin aynı ilaçları.
Haftaya çarşamba randevum var dayanmayı planlıyorum. Acıdıgını soylıyecegım. Umarım yakın bır gun verır. İnşAllahbenim 3. sezeryan olacak cok agriyor dikiş yerleri. yarin kontrolde soracagim bir sıkıntı var mi diye. sizin haftanız da ileri ilk muayenede sorun mutlaka . içerden dayanırsa dikişlere ona gore dogum planlanıyor
Benim de acıyor ayrıca sürekli tuvalete gitmekten gına geldi baskı artınca sezeryan yerim sızlıyorKızlar ikinci sezeryanı olacak anneler. Oncekı dıkıslerınız acıyormu. Benimki acıyor ama dayanmaya calısıyorum
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba kızlar yarına planlı doğumum var dua beklerim şimdiden Allah razı olsun herkesten
belim ağrıyor kuzum cati ağrısı yurutmuyor döndürmüyor oturup kalkamıyorum. Bir dokun bin ah isitmis gibi oldum böyle de ama bakalim yarın kontrolüm var bekliyorum öyle sancı değil ama artık sona yaklaştık olacak bunlar haliyle çok zorluyor.oglak_kadini iyi misin hersye yolunda mi?
Bana da geldi saat 11 de kıymalı yumurta yaptım. soğanlı sarımsaklı ekmeksiz doyurmadi ama yine de kestiKızlar ya gecenin bu saatlerinde gelen açlık perilerini ne yapacaz. Gözümün önünden neler geçiyor şu an
üzülme canım hemen prosedürleri başlanır gerekli seyler yapılır. muhtemelen erken evrede. Bu iyi tarafı. dua edicem hep.Maalesef kötü çıktı kızlartşk ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
Afiyet şifa olsun inşallah. Bende biseyler yiyeceğim galiba bu sekilde yatamamBana da geldi saat 11 de kıymalı yumurta yaptım. soğanlı sarımsaklı ekmeksiz doyurmadi ama yine de kesti
aç yatmak çok zor şekerin düşmüşse toparlamalisinAfiyet şifa olsun inşallah. Bende biseyler yiyeceğim galiba bu sekilde yatamam
Çok şükür öyle bir sorunum yokta yediğime dikkat edeyim daha fazla kilo almayayım diyordum ama nefsime hakim olamıyorumaç yatmak çok zor şekerin düşmüşse toparlamalisin
Ben yiyorum ya acıkınca gece 1-2 ne zamana gelirseKızlar ya gecenin bu saatlerinde gelen açlık perilerini ne yapacaz. Gözümün önünden neler geçiyor şu an