• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Doktorda beslenmeyle alakalı olmaz bazen dedi benim bebegimde 0 ben B yim alakası var mı acaba 2 saati hic gecmiyor kilo alımıda oldu tabi bunu kimseye anlatamiyorum mama ver illa diyorlar mama vercem desem verme derler
Bizim bebe de B kan grubu canım oluyomus öyle olunca bir öyle dediler bilmiyorjm benimki 0 grup

Doktor ne derse onu yap arkadaşım.Benim eşimde başta çocuk doymuyor diye düşünüp mama verelim diyordu sonradan ikna oldu gerek olmadığına

benimki de çıplak kalmayı sevmiyordu şimdi alıştı.Ama karnı açsa ya da gazı varsa hala durmuyor.Altını açmadan önce sırtına masaj yapıyorum biraz oyalıyorum öyle altını alıyorum
Bende emziriyorum bir süre sonra emerken memeyi itip ağlıyor doymuyor herhalde deyip doktora danıştım mama veriyorum ondan sonra uyuyor🙁

Kızlar ben şok oldum bugün 6 gün oluyor sezeryan olalı ve ilk kez cesaret edip tartıya çıktım. 8 kilo vermişim 😮 tek yaptığım bol bol su ve komposto içmek 🙃
Ben de 83le doğuma girdm dün tartıldım 76ydım. 🤗
Biz başvuru yaptık ama daha almadik
Nasıl başvurdunuz canım? Başvuru formunu doldurup postalayın falan diyor öyle mi? İnternet başvurusu bulamadım ben

Kızlar ben şok oldum bugün 6 gün oluyor sezeryan olalı ve ilk kez cesaret edip tartıya çıktım. 8 kilo vermişim 😮 tek yaptığım bol bol su ve komposto içmek 🙃
Ben de 74 75 gibi bir kilo ile girdim doğuma sabah aç karnına tartıldım 65 kilo olmuşum 63 kilo ile hamile kalmıştım sevindim ama oğlumda da böyle olmuştu sonra emzirirken tükettiğim şeyler sayesinde kilo almıştım canları sağ olsun 😅♥️

Merhaba ben de Ocak anası değilim takip ediyordum uzaktan bu dediğiniz yöntemi kaçıncı haftadan sonra uygulamak risksiz olur 🥹

Doğuran ve doğuracak olan herkese bebişiyle güzel bir sene diliyorum 🥰 Sağlıkla büyür hepsi inşallah 🧿
Merhaba ben 39+2 de burada bir arkaşım söylemişti yürüyüş ve merdiven çıkma diye. Denedim yarım saat kadar yürüdüm ve 4 kat merdiven çıktım gece sancım tuttu sabah doğurdum :anne: :halay:Hurma,ananas vs denedim onlarda bir şey olmadı :KK200:

Canım benim Allah yardımcın olsun biz tek bebeye zor bakıyoruz 🙁bazen kendimi çok kötü hissediyorum yetisemeyince çok ağlayınca kv devreye giriyor
Valla cok zor bi de oglum hasta oldu bana gecti anneme gecti bebek haric hepimiz beta virüsü olduk sürünüyoruz adeta

Herkese selam. Öncelikle doğum yapan yada doğuma gidecek olan arkadaşlarıma sağlıklı ve güzel doğumlar diliyorum.

Ben 15 ocak çarşamba günü sabah 08.16 da dünyaya getirdim miniğimi. Plasenta previa olduğum için zorunlu sezaryendi. Spinal oldum. Biraz riskli bir ameliyat olacağını söylemişti doktorum o yüzden de bebek çıktıktan sonra benim çıkma sürecim biraz uzun sürdü 1 buçuk saat kadar. Biraz kanamam olmuş ameliyat esnasında ama doktorum sağolsun üstesinden geldi müdahale edebildi. Çok şükür oğlumda bende sağsalim evimizdeyiz. Sezaryenden bahsetmem gerekirse benim için çok güzel ve kolay bir süreç oldu. Spinal iğnesi hiç hissedilmiyor öncelikle onu söyleyeyim. Zaten iğneden hemen sonra uyuşukluk geliyor. Sondayıda uyuştuktan sonra takıyorlar. Sonra doktor işleme başlıyor ve yaklaşık 10 dakikada bebeği çıkarıyor. Bebek çıkar çıkma anestezi uzmanı sakinleştirici veriyor ve tatlı bi uykulu uyanıklık arasında kalan süreci atlatıyorsunuz. Sonrasında odaya çıkış bebişin gelişi derken zaman geçiyor ve ayağa kalkma vakti geliyor. Ben çok hızlı kalkmışım hemşireler ve odadaki herkes aynı şeyi söyledi. Ayağa kalkma süreci evet zor ama imkansız değil 🤣 şaka bi yana ilk etapta zorlanıyorsunuz ama bi kere kalkınca arkası geliyor öyle ay aman öldüm bittim yok kalkamıyorum yaşamadım ben belki kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Bu arada sezaryen sonrası 6 saat yeme içme yasaktı bana kanama geçirme riskimden dolayı. Ağrı kesiciyi gelip yapmasalar yapın demezdim dayanılmayacak bi ağrım olmadı. İlk amanlar şiddetli regl sancısı gibi sancı oluyor ama geçiyor. Beni yoran sonda çıktıktan sonraki mesane acısı oldu. Ortalama 1 haftada anca geçiyormuş her idrar çıkışındaki o acı. Onun dışında herşey yolunda çok şükür. Detaylı anlattım henüz doğum yapmamış olan vardır belki diye ama sanırım kalmadı kimse 😂 dünde sezaryen yerimdeki bandaj çıkarıldı hiçbir sorun yok.

cinnabon cinnabon 15 ocak çarşamba saat 08.16 da 3110 gram 50 cm erkek bebişim oldu 🥰

Süpersinn 😍 bende dün 5. Günümde tartıldım 10 kg gitmiş. Doktorum kırkın çıktıktan sonra daha hızlı vereceksin dedi hadi bakalım 😍

Kızlar sizlere bir sorum olacak. Emzirirken aşırı uyku hali geliyor mu size? Kızımda olmuyordu ama şimdi oğlumda her emzirmede uyku ilacı içiyormuşum gibi kapanıyor gözlerim. Karşı koyamıyorum resmen 🙄

Kızlar sizlere bir sorum olacak. Emzirirken aşırı uyku hali geliyor mu size? Kızımda olmuyordu ama şimdi oğlumda her emzirmede uyku ilacı içiyormuşum gibi kapanıyor gözlerim. Karşı koyamıyorum resmen 🙄
Evet ben ortam çok sıcak diye düşünüyordum demek böyle hissedenler varmış 🥰 o değil de yeni bebeklerde böyle odaya girdiğiniz zaman içeride tatlı bir koku loş Bir ışık tatlı bir sıcaklık oluyor ya beşikte yatan bebeğine bakıyorsun çok tatlı bu İlk zamanlar ya 🥹🥹

Back