2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
En iyi gerilim filminden bile daha gerilimli bir durum :olamaz:
Kovaya sıcak su koyup bebeği içine atmayı düşünüyorum 😂 off gece saatlerce ağladığı zaman sinirimi kontrol edemiyorum, dün sus diye bağırdım çocuğa ağzını elimle kapattım bi kaç saniye sus artık diye sonra çok çok üzüldüm özürler diledim emzirirken ama uykusuzluk çok zor psikolojik olarak çok yoruldum. Bu kadar katılarak ağlamasına dayanamıyorum

Kızlar dünkü yaşadığım krizden sonra gece babam ve annemin ya biz bu çocuğu neden uykusundan uyandırıyoruz biz size hiç öyle yapmadık demesiyle bi aydınlanma geldi😂 gece uyandırdığımda uykusunun en güzel yerinde bölüyormuş gibi hissediyordum dünden beri tamamen onun uyanmasını bekledim ve 13 saattir ikimiz de çok huzurluyuz istediğinde uyanıyo emziriyorum. Eğer kilo alım problemi sarılık gibi riskli durumlar yoksa böyle mi yapmak gerekir ya da bu olay her bebekte değişiyor sanırım
Ne kadarlık şuan canim ben 16. Günde filan bıraktım uyandırmaya artık kendi acıkınca uyanıyor tam saatini dolduruyor 2 saat gece 1 kere 3 saat uyuyor gündüzde bazen 1 kere öyle 3 saat uyuduğu oluyor aksamlari hak getire 😁😁 ne uyuduğu belli ne uyandığı saat başı emmek istiyor 7-12 arası

Kızlar dünkü yaşadığım krizden sonra gece babam ve annemin ya biz bu çocuğu neden uykusundan uyandırıyoruz biz size hiç öyle yapmadık demesiyle bi aydınlanma geldi😂 gece uyandırdığımda uykusunun en güzel yerinde bölüyormuş gibi hissediyordum dünden beri tamamen onun uyanmasını bekledim ve 13 saattir ikimiz de çok huzurluyuz istediğinde uyanıyo emziriyorum. Eğer kilo alım problemi sarılık gibi riskli durumlar yoksa böyle mi yapmak gerekir ya da bu olay her bebekte değişiyor sanırım
Eğer doğum kilosuna ulaştıysa sarılık riski yoksa ( benim durum böyleydi) doktor gece bebeğe bırak o uyandığında emzir ama 4/ 5 saati pek geçirme dedi bana . Benim oğlan da 2.5 /3 saat arası uyanıyor ben öyle emziriyorum . Kendim uyandırmıyorum huysuz da olmuyor hem

Kovaya sıcak su koyup bebeği içine atmayı düşünüyorum 😂 off gece saatlerce ağladığı zaman sinirimi kontrol edemiyorum, dün sus diye bağırdım çocuğa ağzını elimle kapattım bi kaç saniye sus artık diye sonra çok çok üzüldüm özürler diledim emzirirken ama uykusuzluk çok zor psikolojik olarak çok yoruldum. Bu kadar katılarak ağlamasına dayanamıyorum
Çok mantıklı 😅 ah işte tam olarak dediğim bu, bende böyleyim. Artık saatlerce sürünce tahammülüm kalmıyor. Dediğin gibi ağlama daha yorucu. Ağlamasın uyanık olmasınada razıyım artık. Artık ağlarken ne kadar içten veriyorsa ses telleri titriyor. Bende kızdım bugün şuan vicdan azabı içerisindeyim. Ama bu süreci çok rahat pozitif atlatan var mı gerçekten

Kizlar selam

Bugün öyle bi iki saat sağim yağmadim sağdim 70 cc süt çikti verdim bebişe ama sanırım yetmiyo sizin n kdr çikiyo deneyenlernz var mi sonra 30 cc mama veriyorum öyle doyuyo 17 günlüğüz daha 70 iki memeden toplam gelen bu arada
29 günlüğüm bazen 30 bazen 40 cc süt geliyor. Ben emzirme dışında mama da veriyorum normalde 60 cc veriyordum doktor artık 90 la 120 arası ver bebeğe göre karar ver dedi .

Kız neye üzülüyorum biliyor musun. Bu bebişi çok bekledim çok istedim ama sabah yeter artık sus biraz modundaydım saatlerce sadece ağlıyor. Ona karşı böyle gergin moda girmek çok üzdü beni. Ama iki gündür totalde 5-6 saatlik uykuyla duruyorum çok yıprandım
Kıyamam ya inan ki bu vicdan azabı hepimizde var eşimde bugün sabah uykusuzluktan gözlerim kapalı çalışıyorum bugünler geçecek mi dedi geçecek dedim büyüsün biraz daha bitecek bu süreçte öyle düşün ilk üç ay bir ayı gitti

29 günlüğüm bazen 30 bazen 40 cc süt geliyor. Ben emzirme dışında mama da veriyorum normalde 60 cc veriyordum doktor artık 90 la 120 arası ver bebeğe göre karar ver dedi .
Biberonla mi veriyorsun? Biz hala siringayla ugrasiyoruz da bu sekilde daha fazla goturemeyiz, hem cok hava yutuyor, hem de likir likir iciyor, biberonda en azindan yavas yavas akiyor.

Biberonla mi veriyorsun? Biz hala siringayla ugrasiyoruz da bu sekilde daha fazla goturemeyiz, hem cok hava yutuyor, hem de likir likir iciyor, biberonda en azindan yavas yavas akiyor.
Ben iki memeyi emziriyorum mama da ara veriyorum ama üç gün öncesine kadar biberonla mama verdim lansinoh hiç sıkıntı olmadı

Kizlar selam

Bugün öyle bi iki saat sağim yağmadim sağdim 70 cc süt çikti verdim bebişe ama sanırım yetmiyo sizin n kdr çikiyo deneyenlernz var mi sonra 30 cc mama veriyorum öyle doyuyo 17 günlüğüz daha 70 iki memeden toplam gelen bu arada
Cnm emiyo mu seni ? Bende emmesi yok bende sağıyorum keşke benden de bir seferde 70 cıksa bende max 30 cıkıyo 😞 sonraki sağmalarda 10-15-20 azalıyor günlük max bu toplam oluyor.bi sürü takviye yaptım bu kadar oluyor ancak.Emmesi gerek daha da artması İçin ama yalandan tutuyo memeyi çekmiyo

Bn çok su içiyorum deli gbi ona ragmen nasıl az diyorlar anlmdm normali nedr onu öğrenmk istedim o yüzden bnde mama 30 cc veriyorum ama arada durmayınca

Back