• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
Kızlar merhaba son durum bildirmesi yapayım . Sabah ultrason bakıldı bebegın suyu iyiydi hareketleri de nst cekıldı dünden bugüne 8 saat arayla, Oda temız.Crp için 50 olmadan çok önemsemiyorum dedi. Antibiyotik devam.

Bebek başını tam dikişe dayamıştı oradaydı kafası, sıpa ya dur işte orda niye zorluyorsun bı 10 hafta daha dursan nolurrr sanki 🥲

Günaydın 🌞

Şubat annelerinden sonra mart anneleri doğurmaya başladı bakalım bize sıra ne zaman geliyor 😇
Subat anneleri bitirdi bile galiba , marti ben de okuyorum ilk doguran oldu sanirim onlar bitince artik bizde cok heyecanli :halay:

seninki mart gösteriyor ilk doguran olursun belki bizde 🤗

Kızlar merhaba son durum bildirmesi yapayım . Sabah ultrason bakıldı bebegın suyu iyiydi hareketleri de nst cekıldı dünden bugüne 8 saat arayla, Oda temız.Crp için 50 olmadan çok önemsemiyorum dedi. Antibiyotik devam.

Bebek başını tam dikişe dayamıştı oradaydı kafası, sıpa ya dur işte orda niye zorluyorsun bı 10 hafta daha dursan nolurrr sanki 🥲
Çok şükür sevindim 🙏🏻 merak etme 10gün değil daha çok duracak. Ben de doğdu doğacak derken 34e kadar durdurabildik. Hastaneler ilaçlar ama olsun. Yoğun bakım ihtiyacı olmadı. İçini ferah tut. Güzel düşünelim güzel olsun🙏🏻

Kullammadığım için bilemiyorum evde fazladan büyük çöp kovası vardı beş altı tane poşet geçirip balkona koydum ben ona atıyorum doldukça üstten bir poşet alıyoruz bir ay gidiyor uğraşmıyorumda habire poşet değiştir ile
Yaza denk gelecek ya ama balkonda da koku yapabilir

kasık ve iç bacak kaslarımda baya bi ağrı var son 1 haftadır. magnezyum da kullanıyorum. özellikle ilk kalktığım anda pelvik kemiklerimde inanılmaz bir ağrım var.

doktora söyledim son gittiğimde (bu kadar şiddetli değildi başta) ultrason vs baktı bi sorun yok bi de enfeksiyon bakalım dedi o da temiz çıktı.

ne yapacağımı şaşırdım adım atmak bir işkence oldu, yaşayan varsa bana da bi akıl verse çok sevinirim
Her gün aç karna güzel markalı bi maden suyu iç benimde vardı ben böyle çözdüm magnezyum sodyum eksikliği yapıyor ben magnezyumu yüksek bir soda buldum aç karna içiyorum hergün

Bitane eltim hediye etmişti bende 3 tane daha aldım toplam
4 tane yenidoğan set
5 tane 0-3 5 tane 3-6 ay yarım kol atlet
24 adet ağız mendili
2 paket 6lı çorap
3 müslin örtü (3 tane daha alacağım)
1 kalın battaniye annemler de almış 2 tane
Yıkama seti küvet kova filesi vs
2 anne yanı nevresim takımı
Şimdilik bunları aldım 0-3 olayını 4 tane de tekli tulum alıp kapatacağım .😊
3-6 ve 6-9 ay için de almaya başlayınca yazarım buraya
Bende hemen hemen aynı aldım aldım ek olarak bi pazen battaniye aldım çünkü burası İzmir havasına güven olmaz bakarsın yaz gibi olur denize girsen girersin bakarsın en doğudan soğuk olur donarsın fazla kıyafet alamıyoruz biz doğuma yakın veya doğduktan sonra mevsime göre alacağım 😅

Subat anneleri bitirdi bile galiba , marti ben de okuyorum ilk doguran oldu sanirim onlar bitince artik bizde cok heyecanli :halay:

seninki mart gösteriyor ilk doguran olursun belki bizde 🤗
Aslında martın son günü görünüyor ultrasonda normal doğum için bekleyeceğimden belki erken belki daha geç bile olabilir 😊

Vallahi günler geçmiyor gibi geliyor bana da son zamanlarda bazen diyorum boşver tadını çıkar ama bazen de diyorum bir an önce kucağıma alsam korkular falan bitse. Doğum sonrası olaylara takmaya başladım misafir vs agirlamak istemiyorum hiç doğumdan sonra ya 🥺
Bunu baştan herkese söyle ben şimdiden söyleyebildiğim herkese söyledim 2 aydan sonra diye zaten annemde ben doğduğumda gelen olunca uykumuz var diyip odaya kaçarmış teyzemle anneannem ağırlamış hep gelenleri öyle yapmayı düşünüyorum

Günaydın hanımlar,

Çalışan arkadaşlara hatırlatmak istedim. Ben bugün 32.hafta raporunu aldım, doktor verirken şöyle dedi: muhasebeden bazen sorun çıkarıyorlarmış 37. haftada tekrar rapor getireceksin diye. SGK sayfasında da yazıyor dedi, eğer 37 ye kadar çalışacaksan bir daha rapor götürmeyeceksin, muhasebeye bakma dedi. Sorun çıkaran olursa diye yazmak istedim.
Muhasebeciyim doktorun raporu nasıl yazdığına bağlı olacak değişiyor o raporları kodlarına göre bildiriyoruz SGK’ya bizlik bi durum yok bazı raporlar terim yazmayacağım kafa karışıklığı olmasın 37. Haftaya kadar çalışır ondan sonra analık izni oluyor dye kodla geliyor bazıları 37. Haftaya kadar çalışır diyor ama 35. Haftada sonlandırmak istiyor o ayrı rapor sonra bebek doğunca da yeni rapor gerekiyor kimsenin hak kaybı yaşamaması adına muhasebeyi her zaman dinleyiniz.

En korktuğum şey bebeğin karşması götürülmesi falan normalde hemen kucağına veriyorlar koynuna koyuyorlar gözünün önünde giydiriyorlar Allahtan bebekle çıkıyorsun
Benim kuzenim aşağıya battaniye götürdü doğar doğmaz kendi kundağına sardırdı bunu yolu deneyebilirsin endişen varsa

Günaydın 🌞

Şubat annelerinden sonra mart anneleri doğurmaya başladı bakalım bize sıra ne zaman geliyor 😇
Yaa martta mi basladi 🤯 ben sezeryan oldugu için verilen tarihe gore hareket ediyorum acele etsem iyi olck galiba 😁 yine ortada kalmiyayim ilkte hic biseyim hazir degildi😂

Her gün aç karna güzel markalı bi maden suyu iç benimde vardı ben böyle çözdüm magnezyum sodyum eksikliği yapıyor ben magnezyumu yüksek bir soda buldum aç karna içiyorum hergün
Her gün soda içiyorum mideme de iyi geliyor takviyem de var ekstradan ama değerlerine bakayim dediğin gibi mg yüksek degildir belki benimki

Simdi baktim mart ayina bi bebecik dogmus 1400 gr icim bi rahatladi erken dogsa da kilosu az olsa da Rabbimin yaşa dedigi yaşıyor 😍
Ayy inşallah vaktinde doğum yaparızz🙏🏻 erken doğan bebeğin yoğun bakıma ihtiyaç olmasa da bakımı zor oluyor hep hassas oluyor. Aahhh ben bilirim ne yaşadım🙈 rabbim sağlıkla vaktinde kavuştursun bizi yavrularımıza🙏🏻🥰

Back
X