Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    100
Muhasebeciyim doktorun raporu nasıl yazdığına bağlı olacak değişiyor o raporları kodlarına göre bildiriyoruz SGK’ya bizlik bi durum yok bazı raporlar terim yazmayacağım kafa karışıklığı olmasın 37. Haftaya kadar çalışır ondan sonra analık izni oluyor dye kodla geliyor bazıları 37. Haftaya kadar çalışır diyor ama 35. Haftada sonlandırmak istiyor o ayrı rapor sonra bebek doğunca da yeni rapor gerekiyor kimsenin hak kaybı yaşamaması adına muhasebeyi her zaman dinleyiniz.
Anlıyorum, ben doktorun söylediğini ilettim. Herkes bireysel durumuna göre hareket etsin.

Kızlar sezaryen doğumda ten tene temas yapılıyor mu doğum sonrası? Bir de bebek odaya hemen geliyor mu anneyle beraber
Benim oğlumu 1-2dakika yanağıma da değecek şekilde yatırdılar göğsümde sezeryan sırasında. Sonra aldılar. Ben odaya gelirken onu da getirdiler. Ben odaya gelene kadar gözlem altında tutmuşlar.

Bunu baştan herkese söyle ben şimdiden söyleyebildiğim herkese söyledim 2 aydan sonra diye zaten annemde ben doğduğumda gelen olunca uykumuz var diyip odaya kaçarmış teyzemle anneannem ağırlamış hep gelenleri öyle yapmayı düşünüyorum
Canım söylüyorum da bazıları laftan anlamıyor kovsam bacadan girecek akrabalar var en azından kırk çıkana kadar insan göresim yok.

Simdi baktim mart ayina bi bebecik dogmus 1400 gr icim bi rahatladi erken dogsa da kilosu az olsa da Rabbimin yaşa dedigi yaşıyor 😍
Evet kızlar benim bebe Şuan 1300 grmış doktor hayati tehlikeyi aştık Şuan Allah korusun doğsa da yaşayacak bebeğin. Bundan sonraki hedefimiz onu küveze girmeyecek haftaya taşımak dedi

Evet kızlar benim bebe Şuan 1300 grmış doktor hayati tehlikeyi aştık Şuan Allah korusun doğsa da yaşayacak bebeğin. Bundan sonraki hedefimiz onu küveze girmeyecek haftaya taşımak dedi
Cok sevindim icin rahatlamistir baya bi ❤️ yegenlerim.hep 2 kilo civarı doğdu sukur hepsi sapasağlam hastanede kalmadan geldiler eve hatta ortanca 35 haftalik dogdu en kilolusu oydu erkn dogmasina ragmen

Bugün karnimdan yana cok rahatim niyeyse sanki yer degistirdi de rahatladim gibi bi tuhaf allahtan hareket ediyo yoksa doktora giderdim. supurge yaptim.normalde yarim saat dinlenmem gerekirdi agri geçsin diye su an hic bisey yok

Cok sevindim icin rahatlamistir baya bi ❤️ yegenlerim.hep 2 kilo civarı doğdu sukur hepsi sapasağlam hastanede kalmadan geldiler eve hatta ortanca 35 haftalik dogdu en kilolusu oydu erkn dogmasina ragmen
Maşallah ya darısı bizim bebelere 😍bu arada benim o bacak aramdaki ağrım tamamen gecmış Şuan magnezyumdan dolayı sanırımm

Maşallah ya darısı bizim bebelere 😍bu arada benim o bacak aramdaki ağrım tamamen gecmış Şuan magnezyumdan dolayı sanırımm
Sevindim kurtulmana hiç denemedim ben magnezyum ama magnezyum dan zengin besinler tüketmeye çalışıyorum fayda etmiyor heralde

Back