Ya kızlar ben artık delireceğim kızım sadece tek göğsü 15-20 dk emip uyuyakalıyor ne yaparsam yapayım diğer göğsü tutturamıyorum uykudan kaldıramıyorum şuan tek göğsüm şiş ve kız yanımda uyudu. Oturup ağlayacağım artık 1 saattir uğraşıyorum
kızlar bebegim 36 günlük sütüm cok cok az sağınca. 2 göğsüm doluyken 40 cc fln geliyor. emzirdikten sonra 90 cc mama veriyorum cok mu acaba? 60 ile doymuyordu
Bana hemşire bebek yağı ile masaj yap demişti . Tam aklımda kalmamıştı şu videoyu izledim . Bunu yapıyorum günde bi kaç kez . Mustelanın bebek yağını aldım . Dene istersen .
Asla derin uykuya geçmiyor ya bir de yenidoğan 16-18 saat uyur deniyor asla uyumuyor o kadar. Doktor normal dedi. Bir de gittikçe azalacakmış uyku süresi zaten düzgün değil ki
kızlar bebegim 36 günlük sütüm cok cok az sağınca. 2 göğsüm doluyken 40 cc fln geliyor. emzirdikten sonra 90 cc mama veriyorum cok mu acaba? 60 ile doymuyordu
+1 benimki de oyle. Uyumuyorsa emiyor sürekli ki aşırı bir uykusu da yok. biraz başkası tutmaya kalksa dediğin gibi agzı acık kus gibi aranıyor. gerçi daha 10 günlük benimki 40ına kadar normallesir inş diye düşünüyorum
Bana hemşire bebek yağı ile masaj yap demişti . Tam aklımda kalmamıştı şu videoyu izledim . Bunu yapıyorum günde bi kaç kez . Mustelanın bebek yağını aldım . Dene istersen .
Sezaryan olan arkadaşlar tuhaf birsey oldu bende. Tuvalete sıkıştıgımı anlamıyorum hiç. Bu ikimci sezaryanım ama ilk defa geldi başıma böyle birsey. Cok sıkışmışım ama hiç o sıkışmışlık hissi yok sezaryan dikiş yerlerim agrıyor cok tuvalete gidiyorum cok fazla idrar cıkışı oluyor agrı rahatlıyor resmen. Bu tarz birsey yaşayanınız var mı?
Yapiyoruz kuzum surekli karnini yagliyoruz masaj yapiyoruz ılık bez katiyoruz sıcak dursun diye dun sukur yapdi ay insan ona mutlu olurmu ya kakasina bile seviniyoruz analik senelere kadirsin hahaha
Benim bugün 3. Gündü öyle yaptı kakasını. Her gün yapmayadabilir Buda normal kabul ediliyor. Ama ben baktım rahatsız artık kakadan dolayı. Bebe yapı ile karnına masaj yaptım ayaklarına yaptım . Gaz çıkarma masajlarından. Ayaklarını karnına doğru iktirdim bıraktım bisiklet hareketi yaptım işe yaradı 5 saat sonra falan kaka yaptı
Sezaryan olan arkadaşlar tuhaf birsey oldu bende. Tuvalete sıkıştıgımı anlamıyorum hiç. Bu ikimci sezaryanım ama ilk defa geldi başıma böyle birsey. Cok sıkışmışım ama hiç o sıkışmışlık hissi yok sezaryan dikiş yerlerim agrıyor cok tuvalete gidiyorum cok fazla idrar cıkışı oluyor agrı rahatlıyor resmen. Bu tarz birsey yaşayanınız var mı?
Evet canım ben de yaşadım hatta doktora da sordum 40ın çıkana kadar normal olabilir sonrasında da devam ederse gel dedi ama benim 40ım çıktı tam bitmedi bu hissiyat ama bayağı bir azaldı