2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Doktor Osman gönülalınn YouTubeda hafta hafta bebek gelişimi videosu var, bizi neler bekliyor neler yapmalıyız gibi ben çok seviyorum. Bir çok videosu çok öğretici. Kızım şimd 3. haftaya girdi 3. hafta videosunu izledim kitap okumaya başlayın, yüz üstü eğzersiz yapın, konuşun falan diyor ay ben hiçbirini yapamıyorum hep ağlıyor kitap okumak, tummy time hak getire 😂 siz yapabiliyor musunuz bebekle bir şeyler? Bizim döngümüz uyu uyan beslen alt değiştir. Bu döngü dışında ağlwk😂
Ben valla sürekli aynı dediğin gibi 😂 döngü hep böyle. Zaten bas bas bağırıyor

Bazen şey demek istiyorum . Sen daha bir aylıksın bu kadar uyanık kalmak niye ! ☺️ ama anlamıyor tabi…
Tutuş bu canım bak biraz karanlıkta çekmek zorunda kaldım 😂

Eklentiler

• IMG_4624.jpeg
    IMG_4624.jpeg
    54,3 KB · Görüntüleme: 63
Hayirli aksamlar kizlar deneyimli anneler ve taze anneler benim bebis bugun kakasini hic yapmadi rahatsizda oluyor varmi oneriniz yada sizin bebislerde durumlar nasil ayrica sizin bebislerde de arada inilti oluyormu inilti ses cikartiyorlarmi aralik annelerjnden geldim normalde aralikdaydi dogum ama bizim beyefendi kasimda geldi 14 gunluguz bilgisi olan paylasirsa sevinirim kizlar saglikla buyutelim bebislerimizi inslh hepimiz🤲
Benim bugün 3. Gündü öyle yaptı kakasını. Her gün yapmayadabilir Buda normal kabul ediliyor. Ama ben baktım rahatsız artık kakadan dolayı. Bebe yapı ile karnına masaj yaptım ayaklarına yaptım . Gaz çıkarma masajlarından. Ayaklarını karnına doğru iktirdim bıraktım bisiklet hareketi yaptım işe yaradı 5 saat sonra falan kaka yaptı

Ben bu kızı 2 yaşında kreşe vereyim erkenden göndereyim de görsün bu saatte ayakta olmak ne demek, 4den beri sallıyorum gözleri çipil çipil. Koltuğu da oturamıyprım ya oturunca ağlıyor, nerden biliyorsun ki sen oturduğumu 🥲🥹

Ben bu kızı 2 yaşında kreşe vereyim erkenden göndereyim de görsün bu saatte ayakta olmak ne demek, 4den beri sallıyorum gözleri çipil çipil. Koltuğu da oturamıyprım ya oturunca ağlıyor, nerden biliyorsun ki sen oturduğumu 🥲🥹
Demi onu nerden anladın yani bizim gece saat 10da uyandı bu saat oldu kestirdikleriyle duruyor.

Demi onu nerden anladın yani bizim gece saat 10da uyandı bu saat oldu kestirdikleriyle duruyor.
Asla derin uykuya geçmiyor ya bir de yenidoğan 16-18 saat uyur deniyor asla uyumuyor o kadar. Doktor normal dedi. Bir de gittikçe azalacakmış uyku süresi zaten düzgün değil ki

Ya kızlar ben artık delireceğim kızım sadece tek göğsü 15-20 dk emip uyuyakalıyor ne yaparsam yapayım diğer göğsü tutturamıyorum uykudan kaldıramıyorum şuan tek göğsüm şiş ve kız yanımda uyudu. Oturup ağlayacağım artık 1 saattir uğraşıyorum

Kızlar oğlum 10 günlükken ablasından grip kapmıştı 15 gün sürmüştü iyileşti bugün tekrar öksürüyor burnu tıkalı
Tüm enerjim bitti resmen ne yapacağım yaa 1 ayda 2 kez çok korkuyorum üzülüyorum

Bizim bi kere oldu canım ağız mendilini parmağıma dolayıp karnonatlı suya daldırıp dilini temizledim ertesi güne geçti.
Bende gazlı bezle yapıyorum ama ağız mendili de iyi fikirmis canım galiba bizde de işe yaradı çünkü tekrar emmeye başladı dün az az emiyordu şimdi baya iyi emiyor şükürler olsun mama bile yemiyordu onuda yiyor

Back