• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
şimdi baktım Molfix hiç bı bez kalmamış.ben 3 numara baya stok yapmıştım 600tane fln.4 alacaktım ama maalesef hiç bı bedeni kalmamış. Şuan da Molfix pure soft 2 numara kullanıyorum aşırı memnunum.sleepy almıştım e bebekten sevmedim bide molfixe göre ebati baya küçük
Bizde Molfix kullanıyoruz memnunuz mavi poşetli olan eski paketi sanırım☺️

Amin kuzum sağolasın🤲ailede var mı renkli göz.biz 6kardesiz hiç birimiz de anneme cekmemisiz göz renginde.hep babaya cekmisiz.ya kahve yada siyah.

Hah bizimde öyle o renk gibi sanki.ama eşim de bende renkli gözlü değiliz.bizim kızın renkli olsun die tiktokta renkli kız resimlerine bakardım öyle 😂😂bende zorladım sanki😂😂 amann sağlıklı olsunlar da hiç fark etmiyor oğlum simsiyah gözleri bnm ki gibi.belki buda kahve olur babaya çeker.ablam renkli olcak dio bakalım nasip🤗

Bnm kızın da dökülüyor bıraz bıraz .

Biz 37gunlkken gittik.erken doğduğu için mi bilmiyorum tam gelişmemiş.bidaha randevu verdi.4hafta sonra gel dedi.oda haftaya pazartesi gibi fln oluyor.randevu aldım pazartesi gidicez.bence 2 aydan önce gitme cnm.

Evet oluyor.1 yada 3 aylıkken deniyor sanırım.bizim prematüre dogdugu için tam bı aylıkken rop muanesi randevusu verdiler.gozlerine bı ilaç damlatıp yarım saat sonra bakıyorlar.bize öyle yaptılar damla yapıp yarım saat sonra çağırdılar bebeği bizden alıp karanlık odada baktılar ama bizi yanına almadılar.sizlerde rop olmaz.normal muane olur zamanında doğduğu için.
Eşim tarafından var oğlum da çekmiş bakalım kız nasıl olacak 🥰
Kizlar 2 aylık aşısı ne pis bsy.evvelsi gün bacaktan bı tane vurdular,pazartesi de diğer bacaktan bide koldan vurulcak.simdiden o bı bacaktan vurulanla çocuk sersemledi.insallah pazartsi olcak olan hafif geçer.surupla sakinliyor😔
Oyyyy daha 1 ay aşısı yaptırmadık her ay aşı var zaten offf🥺😒
Kızlar sizinde bebeğin kakası kokuyor mu böyle hafif ekşimsi gibi bizim oda küçük hemen sarıyor kokusu son 2 gündür kokuyu net alıyorum
İki gündür kokuyu alıyorum öncesinde yoktu. 😁

Üstüne de yapar halıya da yapar yatağa da yapar alismalisin canım 😂😂bnm oğlan Yeni doğduğunda kanepenin üstünde alt açma bezini açtım orda bakıyordum. bembeyaz halıya bı sicratti mahvoldu güzelim halı.hemde iki kez yaptı.sonra dedim salonda bakmam bidaha altına.😂😂😂şimdi kızımı yatak odasında bakıyorum alt açma bezinin birazini kendime siper ediyorum😂😂
Yazık olmuş güzelim halıya 😁 Bende akıllandım alt bezini siper yapıyorum. Artık üzerime işemesine razıyım 😅ama geçen mıçtı göbek deliğimden aşağı poku süzülünce bir şok geçirdim 😅😅 ama nasıl rahatladı öyle uyuyakaldı yavrum 😅
Eşim tarafından var oğlum da çekmiş bakalım kız nasıl olacak 🥰

Oyyyy daha 1 ay aşısı yaptırmadık her ay aşı var zaten offf🥺😒

İki gündür kokuyu alıyorum öncesinde yoktu. 😁
Ay evet 2 3 gün öncesine kadar koku yoktu şimdi poposunu kokluyorum ne yapmış anlıyorum hatta bazen uzaktan uzaktan kokusu geliyor diyorum bu kesin yapmış 😅😅

Yazık olmuş güzelim halıya 😁 Bende akıllandım alt bezini siper yapıyorum. Artık üzerime işemesine razıyım 😅ama geçen mıçtı göbek deliğimden aşağı poku süzülünce bir şok geçirdim 😅😅 ama nasıl rahatladı öyle uyuyakaldı yavrum 😅

Ay evet 2 3 gün öncesine kadar koku yoktu şimdi poposunu kokluyorum ne yapmış anlıyorum hatta bazen uzaktan uzaktan kokusu geliyor diyorum bu kesin yapmış 😅😅
Benim kız az önce bacaklarından tuttum popisini siliyordum kendi yüzüne üstüne bı isedi😅 bastı çığlığı napacagimi şaşırdım bugün banyo yaptırmam lazım🫣🫢

Arkadaşlar gratiste %60 indirim var 250 lira üzeri alışverişlerde ben 2 ve 3 numara bez stokladım size de haber edeyim dedim alacaklarınızı favorilere ekleyin stok oldukça alın 500 lira üzeri eve ücretsiz 240 tane 2 nolu bezi 309a aldım
Ben gratis indiriminden prima almıştım, sonra bi gross markette indirimli fiyattan sadece 5 tl üstüne gördüm 🤣
şimdi baktım Molfix hiç bı bez kalmamış.ben 3 numara baya stok yapmıştım 600tane fln.4 alacaktım ama maalesef hiç bı bedeni kalmamış. Şuan da Molfix pure soft 2 numara kullanıyorum aşırı memnunum.sleepy almıştım e bebekten sevmedim bide molfixe göre ebati baya küçük
Ben de sleepy ekolojik olandan kahverengi paketliden baya almıştım evet küçükmüş ebatı🤦🏼‍♀️ ama dokusu baya güzel. Neyseki oğlumda minnak doğdu 🤣 2 numara yerine 3 numara kullanır eritirim ben onları.

Benim kız az önce bacaklarından tuttum popisini siliyordum kendi yüzüne üstüne bı isedi😅 bastı çığlığı napacagimi şaşırdım bugün banyo yaptırmam lazım🫣🫢
İnsan bir anda donakalıyor çok acayip bir his bir anda beynim duruyor resmen😅 banyo yaparken de çok uslu durduğu söylenemez ama bizde bugün yıkanıcaz😅

Biberon kullanan anneler philips avent biberon yavaş akım olandan mı kullanıyorsunuz bi de kaç aya kadar kullanılabiliyor aylık bi sınırı var mı ?

Biberon kullanan anneler philips avent biberon yavaş akım olandan mı kullanıyorsunuz bi de kaç aya kadar kullanılabiliyor aylık bi sınırı var mı ?
Ben set almıştım 2 numaralı ve 3 numaralı uçlar var. 2 numara ile verdim ben şimdiye kadar. 3 numara 1 aydan sonra diyor.

Ben aldım çok memnunum iyi ki de almışım

Bir reelste görmüştüm hangi biberon olursa olsun hepsi illaki meme reddi yapar diye. 5 aydan sonra meme reddi yapmayan biberon görmedim diyordu hemşire.

Bir reelste görmüştüm hangi biberon olursa olsun hepsi illaki meme reddi yapar diye. 5 aydan sonra meme reddi yapmayan biberon görmedim diyordu hemşire.
Arkadaşım çalışırken gündüz annesi baktı sağdığı sütü verdiler biberonla akşam emzirdi. Meme reddi olmadı. Bebekle alakalı olabilir. Birde ek gıdaya geçince meme reddi olma ihtimali daha çok yükseliyor diğer şeylerin tadını aldıkça süt tatsız geliyor herhalde.

Selam kizlar
Bebeğinize gaz damlası olarak ne kullaniyorsunuz🤗
Sab simplex kullanıyoruz bir de nbl probiyotik günde 1 kez. Çok güzel gelmişti ilk. Şimdi 2 gündür fenalardayız. Masajla biraz rahatlıyo ama geçmiyo. Gecelerin yargıcı olduk. İnş böyle devam etmez. Gaz konusunda yapılabilecek şeyler için önerisi varsa lütfen paylaşsın kendimi kescem yoksa:)

Sab simplex kullanıyoruz bir de nbl probiyotik günde 1 kez. Çok güzel gelmişti ilk. Şimdi 2 gündür fenalardayız. Masajla biraz rahatlıyo ama geçmiyo. Gecelerin yargıcı olduk. İnş böyle devam etmez. Gaz konusunda yapılabilecek şeyler için önerisi varsa lütfen paylaşsın kendimi kescem yoksa:)
Bizde dün gece ilk defa gaz sancimizi yasadik baktım çocuk hep ağlıyor susmuyor banyo yaptırdım 😅sonra meme sonra uyudu

Kızlar bebeğiniz bacaklarını karnına doğru toplayıp gerilme hareketleri yapıyor mu doğduğu günden beri surekli böyle ellerimle aciyorum ayaklarını o derece anne karnında mi sanıyor kendini acaba hala😕

Selam kizlar
Bebeğinize gaz damlası olarak ne kullaniyorsunuz🤗
IMG_20250201_200036.webp

Bizim doktorumuzda nbl probiyotik önermişti kabız yapıyor diye çok yorum okudum bebeğiniz kakasini yapabiliyor mu acaba probiyotikten sonra

Kızlar bebeğiniz bacaklarını karnına doğru toplayıp gerilme hareketleri yapıyor mu doğduğu günden beri surekli böyle ellerimle aciyorum ayaklarını o derece anne karnında mi sanıyor kendini acaba hala😕
Bizde öyleyiz 2 gündür acı da çekiyor bebegim huzursuz . Gaz diye düşünüyorum. Az önce kiraz çekirdeği kemeri taktım onunla az pırt yaptı rahatladı uyudu. 2 gün nohut yemiştim sanırım aşırı gaz yaptı yediklerimiz çok etkiliyor bebişleri😒

Back
X