• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Ula çok konuştuk doğumu benim karnım sanki aşşa inmiş gibi geldi bana doguracak miyim noluyoo :((((
Merhaba güzel gebişler ve güzel annelerim🌺 en başından beri okuyorum mesajlarınızı. Hepimize kolay doğumlar diliyorum . Doğum yapan annelerim dilerim en kısa sürede bebişlerinizi alıp evinize geçersiniz 😍 dün eşim bana aşkım karnın aşağıya düşmüş dedi ay zaten stresliyim 😂 her an doğurcam sanıyorum iyice stres oldum

Merhaba güzel gebişler ve güzel annelerim🌺 en başından beri okuyorum mesajlarınızı. Hepimize kolay doğumlar diliyorum . Doğum yapan annelerim dilerim en kısa sürede bebişlerinizi alıp evinize geçersiniz 😍 dün eşim bana aşkım karnın aşağıya düşmüş dedi ay zaten stresliyim 😂 her an doğurcam sanıyorum iyice stres oldum
Yani eninde sonunda olacaktı ama şuan mi yani hemen mi nsnxjsnxjdndjx ben kendimi hazır hissetmiyorum şuanda 😂😂😂

Yani eninde sonunda olacaktı ama şuan mi yani hemen mi nsnxjsnxjdndjx ben kendimi hazır hissetmiyorum şuanda 😂
Baktım burda kızlar güzel güzel doğurmaya başladılar eşime dedim yürü eksikleri tamamlıyoruz 😅 herşey yıkadım hastane çantasını hazırladım puset örtüsü takıldı bebişin gelmesini bekliyorum 😅 hayır günü belli olsa gerilmeyeceğiim ama net birşey olmadığı için sürekli diken üstünde hissediyorum 😅 sürekli vücudumu dinliyorum karnım her sertleştiğinde acaba sancı mı bu diyorum 😅 kusura bakmayın biraz uzun oldu ama aşırı gerginim

Baktım burda kızlar güzel güzel doğurmaya başladılar eşime dedim yürü eksikleri tamamlıyoruz 😅 herşey yıkadım hastane çantasını hazırladım puset örtüsü takıldı bebişin gelmesini bekliyorum 😅 hayır günü belli olsa gerilmeyeceğiim ama net birşey olmadığı için sürekli diken üstünde hissediyorum 😅 sürekli vücudumu dinliyorum karnım her sertleştiğinde acaba sancı mı bu diyorum 😅 kusura bakmayın biraz uzun oldu ama aşırı gerginim
Valla bacim tek değilsin ben de ocak aralik okuyunca erken gelenleri de görünce dedim her an her şey olabilir. Alacak bir şeyim kalmadı sanırım öyle düşünüyorum ama sanki her şey eksikmiş de gibi 😂😂😂 net olmamasi zaten en zoru başka seylerle oyalanmaya çalış 🌼 başka onerim yok ben de gerginim 🥲🥲

Hahahaah bu beni de çok gererdi her gün aynaya bakıp sorardım karnım düşmüş mü diye sonra baya okudum herkese göre değişiyormuş düşse bile 2-4 hafta daha bekliyormuş bebek içiniz rahat olsun 🌸🌸

Ula çok konuştuk doğumu benim karnım sanki aşşa inmiş gibi geldi bana doguracak miyim noluyoo :((((
Bende gelip gidip bakıyorum acaba düştü mü diye 🤣🤣 cumartesi günü kuran vardı her gören karnın artık toplanmış doğum yakın deyip durdu. Bu gün de eşimin halası karnın düşmüş iki gün önceye göre diyor 🤣🤣 ama ben öyle karnımın indiğini falan hissedemiyorum ya

Bende gelip gidip bakıyorum acaba düştü mü diye 🤣🤣 cumartesi günü kuran vardı her gören karnın artık toplanmış doğum yakın deyip durdu. Bu gün de eşimin halası karnın düşmüş iki gün önceye göre diyor 🤣🤣 ama ben öyle karnımın indiğini falan hissedemiyorum ya
Nefes alış veriş falan rahatlıyor indiği zaman diyolar bende şuan psikolojik olarak nefesim açıldı galiba dkbxjshxjdjdjdjxj

Ya bi de şuan bebek napiyo anlamiyorum kaburgamin alti mideye denk gelen tarafta herhalde iğne batiyo gibi oluyo canım aciyo ama sancı değil eminim jsbxjdnxjd

Kızlar sancı nasıl bisey ya bende merak ediyorum sonra diyorum ki çokta merak etmesem mi acaba 😅

Benim de hicbir fikrim yok başlarsa da anlar mıyım bilmiyorum 😅 giderek artiyor belden kasıktan yayılıyor vs dendiği için umarım anlarım diyorum 🥲🥲
O zaman anlariz heralde öyle bir durumda. Benim sezaryen olucak zaten. Hayırlısı nasıl olursa olsun sağlıkla gelsinler inşallah 🥰

Back