2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Benimde 1 hafta anca sürmüştür öyle dolu dolu kanama olmadı. Şuan 27. Gündeyim ama ara ara lekelenmeler oluyor ne zaman geleceği belli olmuyor . Zaten 40 gün böyle sürer demişti doktor .
Evet tekrar bugün biraz kanama olunca içim rahatladı enfeksiyondan etkilenmesinden korktum

Kızlar bebeğinizin kafa şekli nasıl? Benim kızımın arkası biraz bombeli bugün çocuk doktoru beyin cerrahına yönlendirdi. Kafası küçük bir sorun yoktur ama yine de bir görünsün dedi ama canım aşırı sıkıldı.
Bombeli derken nasıl canım arkası biraz daha uzun olmuyor mu

Merhaba cnm mama kullaniyoruz ama anne sutude az da olsa aliyor ve buraya yazdikdan sonra yapdik sukur ve oturduk ailece ona sevindik rabbim cocuklarimizi korusun tskr ederim yorum icin cnm senin bebisinde ayaginin alti tabani arada morariyormuydu
Evet soğukta kalınca alt açarken morarıyor

Bombeli derken nasıl canım arkası biraz daha uzun olmuyor mu
Arkası böyle bana hep normal geldi, doktorda anormal demedi ama bombesi fazlaymış beyin cerrahı görsün deyince şaşırdım tadım kaçtı

Eklentiler

• IMG_3846.jpeg
    IMG_3846.jpeg
    144,7 KB · Görüntüleme: 39
Hayirli aksamlar kizlar deneyimli anneler ve taze anneler benim bebis bugun kakasini hic yapmadi rahatsizda oluyor varmi oneriniz yada sizin bebislerde durumlar nasil ayrica sizin bebislerde de arada inilti oluyormu inilti ses cikartiyorlarmi aralik annelerjnden geldim normalde aralikdaydi dogum ama bizim beyefendi kasimda geldi 14 gunluguz bilgisi olan paylasirsa sevinirim kizlar saglikla buyutelim bebislerimizi inslh hepimiz🤲
Benim kızımda da inilti var uyurken, babaannem gibi uyurken söyleniyor inliyor ama bir rahatsızlık olduğunu sanmıyorum ağlamıyor huzursuz görünmüyor 🧿 10 gün kaka yapmamaları normalmiş ama eğer çok rahatsızsa arkadaşım katı sabunu kesip ovalayıp makattan sokuyordu ve hemen kaka yapıyordu bebeği, ben denemedim. Doktoru söylemiş ona da 3. Aydan sonra yaptırmadı doktor erkek çocuk olduğu için ilerde sorun olur demiş.

Benim kızımda da inilti var uyurken, babaannem gibi uyurken söyleniyor inliyor ama bir rahatsızlık olduğunu sanmıyorum ağlamıyor huzursuz görünmüyor 🧿 10 gün kaka yapmamaları normalmiş ama eğer çok rahatsızsa arkadaşım katı sabunu kesip ovalayıp makattan sokuyordu ve hemen kaka yapıyordu bebeği, ben denemedim. Doktoru söylemiş ona da 3. Aydan sonra yaptırmadı doktor erkek çocuk olduğu için ilerde sorun olur demiş.
Benimkide iniliyor ya abimde iniler 30 yasinda halada uyurken iniler ama 14 gunluk bebek icin erken degilmi acaba diye dusundum ben sabun isinide annem soyledi ama ben yanasmadim ya daha cok kucuk bide 36 hafta dogunca daha bi pinpirikleniyorum ama sukur yapdi buraya yazdikdan sonra 😊

Doktor Osman gönülalınn YouTubeda hafta hafta bebek gelişimi videosu var, bizi neler bekliyor neler yapmalıyız gibi ben çok seviyorum. Bir çok videosu çok öğretici. Kızım şimd 3. haftaya girdi 3. hafta videosunu izledim kitap okumaya başlayın, yüz üstü eğzersiz yapın, konuşun falan diyor ay ben hiçbirini yapamıyorum hep ağlıyor kitap okumak, tummy time hak getire 😂 siz yapabiliyor musunuz bebekle bir şeyler? Bizim döngümüz uyu uyan beslen alt değiştir. Bu döngü dışında ağlwk😂

Kızlar bebisinizin ağzında pamukçuk oluştu mu? Oğluşumun ağzında beyaz şeyler var doktora sordum göremedim dedi ama genede karbonatlı suyla sil dedi netten baktım öyle yapmayın diyor kafam karıştı ilaç mı kullansam karbonatlı su mu yapsam

Bu kucağa oturtma konusu benim kafamı karıştırıyor bu pozisyon oturamayan bebekler için tehlikeli değil mi peki
Biz 2 gün sarılıktan yoğun bakımda kaldık canım bütün hemşireler bebeklerin gazını böyle oturtarak çıkarıyor ben de şaşırmıştım

Kızlar bebisinizin ağzında pamukçuk oluştu mu? Oğluşumun ağzında beyaz şeyler var doktora sordum göremedim dedi ama genede karbonatlı suyla sil dedi netten baktım öyle yapmayın diyor kafam karıştı ilaç mı kullansam karbonatlı su mu yapsam
Bizim bi kere oldu canım ağız mendilini parmağıma dolayıp karnonatlı suya daldırıp dilini temizledim ertesi güne geçti.

Arkası böyle bana hep normal geldi, doktorda anormal demedi ama bombesi fazlaymış beyin cerrahı görsün deyince şaşırdım tadım kaçtı
Kafa şekli daha oturmadı ki bebişlerin farklılıklar oluyor yine doktora götür tabiki o sıkıntı yok derse için daha rahat eder canım

Back