2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar merhaba oğlum bugün emdikten sonra üç kez kustu bı gazını çıkartırken kustu bı altını değiştirirken birde bı on beş dakka sonra ana kucağında kustu ilk defa böyle arka arkaya basima geldi neden olurki ya burnuda tıkalı çok çok az da sıcak geliyor teni hastami oluyor acaba?

Kızlar ya oğlum emzik biberon almıyor emiyor sadece ama uykusu geldiğinde i ne yapsam anlamıyor sürekli ağlıyor çığlık çığlığa sadece emerek dalmak istiyor tok olduğunu bildiğim halde artık dayanamayıp veriyorum ve çok kusuyor bu seferde.bugün ağız dolusu nerdeyse emdiğini kustu napacağımı şaşırdım.
Bu arada beyaz gürültü fön sesi, sallama vs hep denedim olmuyor .başka tavsiyesi olan var mı.bir de bu kadar kusması normal mi

Kızlar bebisinizin ağzında pamukçuk oluştu mu? Oğluşumun ağzında beyaz şeyler var doktora sordum göremedim dedi ama genede karbonatlı suyla sil dedi netten baktım öyle yapmayın diyor kafam karıştı ilaç mı kullansam karbonatlı su mu yapsam
Benim o pamukçuk yaraya döndü. Her emzirme öncesi mememi Karbonatlı suyla sildim. Biberon ya da emzik verdiğimde ucunu Karbonatlı suya batırıp verdim hemen geçti. Bazen de Karbonatlı suyla dilini temizliyorum bir Pamuklu bez de kargoda suyu döküyorum parmağımla böyle temizliyorum bunu doktor önerdi.

Kızlar ya oğlum emzik biberon almıyor emiyor sadece ama uykusu geldiğinde i ne yapsam anlamıyor sürekli ağlıyor çığlık çığlığa sadece emerek dalmak istiyor tok olduğunu bildiğim halde artık dayanamayıp veriyorum ve çok kusuyor bu seferde.bugün ağız dolusu nerdeyse emdiğini kustu napacağımı şaşırdım.
Bu arada beyaz gürültü fön sesi, sallama vs hep denedim olmuyor .başka tavsiyesi olan var mı.bir de bu kadar kusması normal mi
Biz zaten sürekli kusuyoruz azcıkta emsek bide öyle hep emince iyice kötü oluyor

Evet canım ben de yaşadım hatta doktora da sordum 40ın çıkana kadar normal olabilir sonrasında da devam ederse gel dedi ama benim 40ım çıktı tam bitmedi bu hissiyat ama bayağı bir azaldı
Ya dikiş yerlerimde nasıl bir agrı az evvel tuvalete zor yürüdüm dedim noluyor meerse sıkışmışım tuvaletten sonra rahatladım 😂 40 ım cıkınca doktorumda kontrolum var zaten inş gecer gecmezse sorarım artık cok saol 💜

Süt gibi mi kusuyor pürtüklü mü? Süt gibiyse fazlasını kusuyordur. Emzik için diret istersen 2. cocugum da aynı sekildeydi 3 aylıkken almıştı emzik de biraz rahatlamıştı

KıLar bugün hepatit 2. Dozu olacağız dikkat etmemi istediğiniz bi husus var mı tedirginim sağlık ocağı canını yakar mı iğneyi alıp özel doktorumuza mı vurdursam

Süt gibi mi kusuyor pürtüklü mü? Süt gibiyse fazlasını kusuyordur. Emzik için diret istersen 2. cocugum da aynı sekildeydi 3 aylıkken almıştı emzik de biraz rahatlamıştı
Evet ya sırf emmeye devam etmek istediği için farkındayım emzik alsa çok rahatlıycam çabalıyorum ama almıyor.bazen kesik süt gibi.çok emdiğinde de sütü direk sıvı şekilde çıkartıyor bazen göğsümdeyken.🤷‍♀️

Ya dikiş yerlerimde nasıl bir agrı az evvel tuvalete zor yürüdüm dedim noluyor meerse sıkışmışım tuvaletten sonra rahatladım 😂 40 ım cıkınca doktorumda kontrolum var zaten inş gecer gecmezse sorarım artık cok saol 💜
İnşallah geçer canım dikkat et ıslak kalmasın dikiş yerlerin

Biz zaten sürekli kusuyoruz azcıkta emsek bide öyle hep emince iyice kötü oluyor
Evet emzirmesem anlamıyor hiçbirşeyden emince de kusuyor şaşkına döndüm artık.emzik alsa rahatlıycam sanki ama yok 1 dk zar zor tutup tükürüyor geri almıyor

Ben de mamayla besliyorum doktorun söylediği şu alıyorsa ver 90 alır benimde 1 aylık oldu bugün
maşallah🥰teşekkürler canım veriyorum cunku doymuyor artık aglıyor. cok değişiyorlar degil mi ya yenidoğan haline bakıyorum bambaşka🥰

Pütürlü olursa peki süt kesiği gibi sıkıntılı bir durum mu

Back